Egymilliárd fontos pluszbevételt hozott a hercegnő utánzása

Címkék: hercegnő, Kate Middleton

Eszközök:Betűméret növelésBetűméret csökkentésKüldés e-mailbenNyomtatás

MTI - Deluxe Magazin

Eszközök: Betuméret növelés Betuméret csökkentés Küldés e-mailben Nyomtatás

Több mint egymilliárd font pluszbevétellel gyarapították az elmúlt egy évben a brit gazdaságot Kate Middleton utánzói.

Vilmos herceg polgári származású felesége - aki a tavaly áprilisi világraszóló esküvő óta a Katalin cambridge-i hercegnő megszólításra tarthat igényt - minden nyilvános megjelenésével újabb és újabb divathullámot indít el, öltözetét, sminkjét, hajviseletét napokig elemzik divatszakértők a brit lapok celebrovataiban - és a hercegnő mindig a legkiválóbb értékeléseket kapja.

Ezzel igencsak jól járnak a brit divatboltok is: kiskereskedelmi szakértők kimutatása szerint a brit hölgyek évente átlagosan 250 fontot (95 ezer forintot) áldoznak csak arra, hogy úgy nézzenek ki, mint Vilmos herceg 30 éves neje.

A The Sun - a legnagyobb brit bulvárlap - által közölt adatok szerint például 300 százalékkal ugrott meg a hercegnő jegygyűrűjéhez hasonló utánzatok kereslete.

chicchoice.it
A menyasszonyi ruháját is rengetegen másolták le

Vilmos 2010 novemberében néhai édesanyja, az 1997-ben elhunyt Diana hercegnő jegygyűrűjével jegyezte el kedvesét. Vilmos herceg édesapja, Károly trónörökös is ugyanezzel az akkor 28 ezer fontba kerülő gyűrűvel jegyezte el 1981-ben a 20 esztendős Dianát.

Az apró gyémántokkal kirakott, zafírkővel díszített 18 karátos aranygyűrű mai piaci értéke meghaladja a 200 ezer fontot (75 millió forint), ám eszmei értékét - tekintettel előtörténetére - szakértők 32 millió fontra (több mint tízmilliárd forintra) taksálják. Az utánzatok ára természetesen meg sem közelíti ezt; kiviteltől függően 35 és 199 font között kaphatók a gyűrű másolatai.


Lady Dianához hasonlóan Kate is stílusikon lett


A hercegnő öltözetéhez hasonlító ruhák forgalma 500 százalékkal, az általa viselt cipők utánzatainak értékesítése 100 százalékkal szökött fel, és a fodrászatok arról számolnak be, hogy Katalin nyilvános megjelenései után rengeteg fiatal leány rendeli meg az éppen aktuális hercegnői frizurát.

A The Sun által megszólaltatott kereskedelmi elemzők szerint az összgazdasági szinten számolt egymilliárd fontos éves bevételi többlet is "óvatos becslés".

 

 

 

Szóljon hozzá!

 

Ajánljuk még:

Amikor elég a saját barátainkból is

Szóljon hozzá:

Név:

Kötelező

E-mail:

Kötelező, nem jelenik meg

Hozzászólás:
Milyen nap van ma (pl: hétfő)?

LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Legfrissebb

Pharrell Williams

Pharrell Williams

Pharrell Williams lett az év divatikonja

Pharrell Williamst választotta idén az év divatikonjának az Amerikai Divattervezők Tanácsa (CFDA).

Bunga-Bunga

Bunga-Bunga

Felszámolta fizetett háremét Berlusconi

Nyilvánosságra került az a levél, amelyet Silvio Berlusconi volt olasz kormányfő írt az általa rendezett "bunga-bunga partikon" résztvevő fiatal nőknek.

Taxidermia

Taxidermia

Hódít a taxidermia a kínai gazdagok között

Egyre növekszik a kitömött vadállatok iránti kereslet a kínai gazdagok körében

Pokerdoboz
Pókertippek

Pókertippek

Az élő játékban az egyik legegyértelműbb és legnehezebben leplezhető árulkodó jel a kézremegés. Ez többnyire erős kézre és nem blöffre utal. Pókertippek.

Top5