Dubajban már a kutyahotel is hétcsillagos

Címkék: Dubai, kutya, macska, szálloda

Eszközök:Betűméret növelésBetűméret csökkentésKüldés e-mailbenNyomtatás

Deluxe Magazin

Eszközök: Betuméret növelés Betuméret csökkentés Küldés e-mailben Nyomtatás

Az otthont idéző hangok, klasszikus zene, szabadtéri medence: a világ első hétcsillagos kisállathotelje mindent megtesz azért, hogy vendégei gazdájuk távollétében is jól érezzék magukat.

Aideen O'Mara tulajdonos azért nyitotta meg idén nyáron az Urban Tails Dubait, mert véleménye szerint "az Egyesült Arab Emírségekben a kedvenceknek kínált szolgáltatások sok kívánnivalót hagynak maguk után, az európai kutyatulajdonosokhoz képest az ittenieknek kevesebb választási lehetőségük van".

gulfnews.com
Pihenés, testedzés és játék kutyáknak...

A szálloda 70 kutyának és 40 macskának biztosít férőhelyet. A kutyák szobáiban plazmatévé játszik az otthonukra emlékeztető hangokat, a közösségi terekben klasszikus zene szól, ami állítólag nyugtató hatással van az állatokra.

Testmozgásra edzőterem, szabadtéri gyakorlótér és úszómedence áll rendelkezésre, a túlsúlyos kutyáknak szakértők által felügyelt fogyasztó programokat kínálnak.

gulfnews.com
...és macskáknak

A hotel közösségi tereit és a drágább szobákat bekamerázták, így a gazdik bármikor ránézhetnek kedvencükre az interneten keresztül.

A vendégeket három különböző méretű lakosztályban helyezik el éjszakánként 31, 37 és 39 dollárért (6800, 8100 és 8600 forintért). A gazdagabb gazdik 105 dollárért (23300 forintért) a "királyi lakosztályt" is kibérelhetik, amelyhez egy "inas" és a hotel limuzinjának használata is jár.

 

 

 

Szóljon hozzá!

 

Ajánljuk még:

Amikor elég a saját barátainkból is

Szóljon hozzá:

Név:

Kötelező

E-mail:

Kötelező, nem jelenik meg

Hozzászólás:
Milyen nap van ma (pl: hétfő)?

Legfrissebb

Pharrell Williams

Pharrell Williams

Pharrell Williams lett az év divatikonja

Pharrell Williamst választotta idén az év divatikonjának az Amerikai Divattervezők Tanácsa (CFDA).

Bunga-Bunga

Bunga-Bunga

Felszámolta fizetett háremét Berlusconi

Nyilvánosságra került az a levél, amelyet Silvio Berlusconi volt olasz kormányfő írt az általa rendezett "bunga-bunga partikon" résztvevő fiatal nőknek.

Taxidermia

Taxidermia

Hódít a taxidermia a kínai gazdagok között

Egyre növekszik a kitömött vadállatok iránti kereslet a kínai gazdagok körében

Pokerdoboz
Pókertippek

Pókertippek

Az élő játékban az egyik legegyértelműbb és legnehezebben leplezhető árulkodó jel a kézremegés. Ez többnyire erős kézre és nem blöffre utal. Pókertippek.

Top5