Dollármilliókat érő gyémánt óra a Baselworldön

Címkék: óra, luxus, Baselworld

Eszközök:Betűméret növelésBetűméret csökkentésKüldés e-mailbenNyomtatás

Deluxe Magazin

Eszközök: Betuméret növelés Betuméret csökkentés Küldés e-mailben Nyomtatás

Hárommillió dollárt érő, gyémántokkal kirakott óra is szerepel a svájci Baselworld kiállításon, a világ legnagyobb óravásárán, amelyen az idő mérésének alternatív eszközeként nagy szerephez jutnak az okostelefonok.

Az Hublot műhelyből származó gyémánt különlegességből mindössze egyetlen darab készült, a gyártó szerint 13 ezer munkaórát emésztett fel, mire az órát megkoronázták az oroszországi Jakutszk gyémántbányájából kikerült drágakövekkel.


Az Hublot műhelyből származik az idei legdrágább tétel (illusztráció)


Az idei Baselworldre 45 ország 1892 kiállítóját várják, a rendezvénynek 160 ezer négyzetméteres terület ad otthont. A kereskedők mellett hozzávetőleg százezer látogatóra is számítanak, a vásárlók többek között 35 900 dollárért szert tehetnek az Omega Ladymatic órájára vagy éppen a Breguet Type XX 10 hertzes kronográfjára, amelynek ára 23 ezer dollár.

Az idén nagy keresletre számíthat az 1950-es, 1960-as évek klasszikus dizájnja, valamint az 1920-as, 1930-as évek art deco stílusa - vélekedett a Tissot elnök-vezérigazgatója.

Az idő manapság már mindenhol észlelhető - rádiókon, mikrohullámú sütőkön, járműveken és persze a telefonokon -, ez némileg megnehezíti a tradicionális gyártók helyzetét - mutatott rá a Balmain svájci gyártó marketingvezetője, aki szerint egyre nagyobb hangsúlyt kell fektetni az idő mérésének alternatív eszközeire, így az okostelefonokra is.

 

 

 

Szóljon hozzá!

 

Ajánljuk még:

Amikor elég a saját barátainkból is

Szóljon hozzá:

Név:

Kötelező

E-mail:

Kötelező, nem jelenik meg

Hozzászólás:
Milyen nap van ma (pl: hétfő)?

LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Legfrissebb

Pharrell Williams

Pharrell Williams

Pharrell Williams lett az év divatikonja

Pharrell Williamst választotta idén az év divatikonjának az Amerikai Divattervezők Tanácsa (CFDA).

Bunga-Bunga

Bunga-Bunga

Felszámolta fizetett háremét Berlusconi

Nyilvánosságra került az a levél, amelyet Silvio Berlusconi volt olasz kormányfő írt az általa rendezett "bunga-bunga partikon" résztvevő fiatal nőknek.

Taxidermia

Taxidermia

Hódít a taxidermia a kínai gazdagok között

Egyre növekszik a kitömött vadállatok iránti kereslet a kínai gazdagok körében

Pokerdoboz
Pókertippek

Pókertippek

Az élő játékban az egyik legegyértelműbb és legnehezebben leplezhető árulkodó jel a kézremegés. Ez többnyire erős kézre és nem blöffre utal. Pókertippek.

Top5