Disney kollekciót dobott piacra a Swarovski

Címkék: Disney, Swarovski

Eszközök:Betűméret növelésBetűméret csökkentésKüldés e-mailbenNyomtatás

Deluxe Magazin

Eszközök: Betuméret növelés Betuméret csökkentés Küldés e-mailben Nyomtatás

A Swarovski bemutatta új Disney kollekcióját, melyet a Disney gonosz királynői, valamint Mickey egér és barátai inspiráltak.

A két cég együttműködése során a Disney ikonikus figurái Swarovski kristályból öltenek testet. A 2012-es tavaszi/nyári kollekció darabjai újraértelmezik a Disney mesék világát.

A kollekció megragadja a Disney népszerű és elbűvölő, legendás karaktereinek sötét és gonosz oldalát, éppúgy mint pozitív kisugárzásukat."Good and Villains" kollekció megalkotása során a Swarovski a Disney leghíresebb gonosz királynőiből nyert ihletést. Közvetlen utalással Csipkerózsikára, a "Heart Chain" téma elegáns szív alak köré szerveződő lakatokat és kulcsokat használ, romantikus megjelenést biztosítva.A "Thorn & Roses" a Csipkerózsika kastélyát övező sövényt idézi. A ruténiumbevonatú, kivételes minőségű megmunkálással készülő kifinomult darabokat vintage stílus hatja át.A Hófehérke és a hét törpe tiszteletére készült "Heart Sword" szett jellemzője némi gótikus glamúr és a vibráló, kézi applikációval készült piros kristály szívek. A ruténium és sápadt arany kifinomult alkalmazása is egyedivé teszi ezt a termékvonalat. Gyöngysorok, láncok és szalagok finom ötvözése révén a "Magic Mirror" a mozgásból adódó sokszínűséggel játszik. A függő, fülbevaló és karkötő tükre forgatható, így vagy egy kifinomult kristály berakás látható, vagy a másik oldalra gravírozott híres kérdés: "Who is the fairest?", azaz “Ki a legszebb a vidéken?".A "Mickey, Minnie and Friends" kollekció főszereplői Mickey, Minnie, Pluto és Stitch. Mickey és Minnie játékos, érzelemgazdag ereje trendi 3D formában testesül meg a függőn.

A realisztikus metszett kristály figurákból álló kollekciót Pluto és a 2012-es Limited Edition Stitch teszik teljessé.

 

 

 

Szóljon hozzá!

 

Ajánljuk még:

Amikor elég a saját barátainkból is

Szóljon hozzá:

Név:

Kötelező

E-mail:

Kötelező, nem jelenik meg

Hozzászólás:
Milyen nap van ma (pl: hétfő)?

LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Legfrissebb

Pharrell Williams

Pharrell Williams

Pharrell Williams lett az év divatikonja

Pharrell Williamst választotta idén az év divatikonjának az Amerikai Divattervezők Tanácsa (CFDA).

Bunga-Bunga

Bunga-Bunga

Felszámolta fizetett háremét Berlusconi

Nyilvánosságra került az a levél, amelyet Silvio Berlusconi volt olasz kormányfő írt az általa rendezett "bunga-bunga partikon" résztvevő fiatal nőknek.

Taxidermia

Taxidermia

Hódít a taxidermia a kínai gazdagok között

Egyre növekszik a kitömött vadállatok iránti kereslet a kínai gazdagok körében

Pokerdoboz
Pókertippek

Pókertippek

Az élő játékban az egyik legegyértelműbb és legnehezebben leplezhető árulkodó jel a kézremegés. Ez többnyire erős kézre és nem blöffre utal. Pókertippek.

Top5