Diana hercegnő otthonának négymilliárdos felújítását kiállítással ünneplik

Címkék: Diana, hercegnő, otthon

Eszközök:Betűméret növelésBetűméret csökkentésKüldés e-mailbenNyomtatás

MTI - Deluxe Magazin

Eszközök: Betuméret növelés Betuméret csökkentés Küldés e-mailben Nyomtatás

Jövő tavasszal nyíló ruhakiállítással emlékeznek meg Londonban a néhai Diana hercegnőről abból az alkalomból, hogy elkészül a Kensington Palace - a hercegnő egykori rezidenciája - 12 millió fontot, 4,4 milliárd forintot felemésztő felújítása.

A Diana című kiállítás március 26-án nyitja meg kapuit és szeptemberig lesz látható a Kensington Palace Viktória királynőnek szentelt állandó tárlatának részeként.


A híres ruháit mutatnák be

Vilmos herceg és öccse, Harry nemrég jelentette be, úgy döntöttek, hogy néhai édesanyjuk lakrészét jótékonysági események és fogadások helyszíneként használják a jövőben. A helyiségeket Katalin cambridge-i hercegnő - Vilmos neje - is ilyen célokra veszi majd igénybe. A fiatal házasok a tervek szerint 2012-ben a palota egy másik szárnyába költöznek, amint véget érnek a felújítási munkálatok.

A Dianának emléket állító kiállításon a hercegnő számos híres ruháját felsorakoztatják, beleértve azt a hosszú fekete ruhát is, amelyet első nyilvános megjelenésén viselt 1981-ben a királyi operaházban. A ruhát tavaly 192 ezer fontért árverezték el, és korábban még soha nem állították ki.

Az érdeklődők találkozhatnak azzal az elefántcsontszínű darabbal - Catherine Walker munkájával -, amelyet Diana 1997-ben a Vanity Fair című magazin fotózásához viselt Mario Testino kamerái előtt.

 

 

 

Szóljon hozzá!

 

Ajánljuk még:

Amikor elég a saját barátainkból is

Szóljon hozzá:

Név:

Kötelező

E-mail:

Kötelező, nem jelenik meg

Hozzászólás:
Milyen nap van ma (pl: hétfő)?

LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Legfrissebb

Pharrell Williams

Pharrell Williams

Pharrell Williams lett az év divatikonja

Pharrell Williamst választotta idén az év divatikonjának az Amerikai Divattervezők Tanácsa (CFDA).

Bunga-Bunga

Bunga-Bunga

Felszámolta fizetett háremét Berlusconi

Nyilvánosságra került az a levél, amelyet Silvio Berlusconi volt olasz kormányfő írt az általa rendezett "bunga-bunga partikon" résztvevő fiatal nőknek.

Taxidermia

Taxidermia

Hódít a taxidermia a kínai gazdagok között

Egyre növekszik a kitömött vadállatok iránti kereslet a kínai gazdagok körében

Pokerdoboz
Pókertippek

Pókertippek

Az élő játékban az egyik legegyértelműbb és legnehezebben leplezhető árulkodó jel a kézremegés. Ez többnyire erős kézre és nem blöffre utal. Pókertippek.

Top5