Címketár a Deluxe.hu oldalain

[A-Á] [B] [C-CS] [D] [E-É] [F] [G-GY] [H] [I-Í] [J] [K] [L] [M] [N-NY] [O-Ó] [Ö-Ő] [P] [Q] [R] [S-SZ] [T-TY] [U-Ú] [Ü-Ű] [V] [W-X-Y] [Z-ZS]

A kifejezésre 8 találat van a Deluxe.hu oldalon

Elárverezik a zenészcsalád kastélyát

2012. január 31.

Elárverezik a Kelly Family egykori otthonát, a Köln közelében álló Gymnich kastélyt.


A leggazdagabb brit zenészek

2011. május 06.

A brit gazdaság a hosszúsági és mélységi rekordokat döntögető recesszió után még mindig meglehetősen reszketeg lábakon áll, ám ebből vajmi keveset éreznek a brit zeneipar szupergazdagjai.


David Guetta a második legtöbbet kereső francia zenész

2011. január 21.

Teniszcsillagként vált ismertté a nyolcvanas években a francia Yannick Noah, de legjobb eredményeit a zene világában érte el: 2010-ben ő lett a legtöbbet kereső francia zenész. David Guetta a második.


A legjobban fizetett zenészek 2010-ben

2010. július 23.

Mi kell ahhoz, hogy 2010-ben a legjobban kereső zenész lehessen valaki? Egy legalább a nyolcvanas években elindított karrier. Persze a tehetség és a népszerűség sem árt. A legjobban fizetett zenészek következnek.


Brit zenészek csúcskeresetei

2010. április 23.

A pénzügyi válság okozta kisebb megtorpanás után tavaly ismét szépen gyarapodott a brit pop-rock legfénylőbb ifjú - és idősebb - csillagainak vagyona.


Egy centet sem hagyott exfeleségeire a Pink Floyd zenésze

2009. szeptember 30.

Nyilvánosságra hozták Rick Wright, a Pink Floyd egykori billentyűsének végrendeletét. Kiderült, hogy a férfi 24 millió fontot, vagyis 7 milliárd forintot hagyott hátra fiaira és testvéreire, három volt felesége azonban nem kap semmit. Egy hatmillió forintos buli is kilátásban van, a zenész ugyanis azt kérte, rendezzenek egy nagy partit a tiszteletére.


Lila iPod hétszeres áron

2009. április 16.

A Prince-ről készül albumot, a 21 nights-ot népszerűsíti a most kapható ajándékcsomag, ami a könyv mellett egy különleges kivitelezésű iPod touch-ot is tartalmaz. A több mint harminc éve a pályán lévő énekes egy videóját és 15 dalt is feltöltöttek a médialejátszóra, amit így csaknem félmillió forintért árulnak.


20 ezer forint az órabére egy kisfiúnak

2008. augusztus 05.

Óránként átlagosan 70 fontot, vagyis 20 ezer forintot keres elektromos gitárjával egy 13 éves brit fiú Brightonban. A szabadidejében utcazenészként dolgozó srácnak nagy jövőt jósolnak a zeneiparban.LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Legfrissebb

Pharrell Williams

Pharrell Williams

Pharrell Williams lett az év divatikonja

Pharrell Williamst választotta idén az év divatikonjának az Amerikai Divattervezők Tanácsa (CFDA).

Bunga-Bunga

Bunga-Bunga

Felszámolta fizetett háremét Berlusconi

Nyilvánosságra került az a levél, amelyet Silvio Berlusconi volt olasz kormányfő írt az általa rendezett "bunga-bunga partikon" résztvevő fiatal nőknek.

Taxidermia

Taxidermia

Hódít a taxidermia a kínai gazdagok között

Egyre növekszik a kitömött vadállatok iránti kereslet a kínai gazdagok körében

Pokerdoboz
Pókertippek

Pókertippek

Az élő játékban az egyik legegyértelműbb és legnehezebben leplezhető árulkodó jel a kézremegés. Ez többnyire erős kézre és nem blöffre utal. Pókertippek.

Top5