Címketár a Deluxe.hu oldalain

[A-Á] [B] [C-CS] [D] [E-É] [F] [G-GY] [H] [I-Í] [J] [K] [L] [M] [N-NY] [O-Ó] [Ö-Ő] [P] [Q] [R] [S-SZ] [T-TY] [U-Ú] [Ü-Ű] [V] [W-X-Y] [Z-ZS]

A kifejezésre 12 találat van a Deluxe.hu oldalon

110 ezerért hozták ki a salátát a hercegnőnek

2011. július 20.

A téma újra az angol királyi család, de szerencsére már nem Vilmos herceg esküvője van terítéken. Ezúttal Camilla Parker étrendje van a középpontban, a hercegnő a világ egyik legdrágábbnak mondott salátáját fogyasztotta el.


Zöldárverést tartanak Rockefeller vezetésével

2011. január 20.

Művészek, dizájnerek, színészek és tehetős filantrópok részvételével nagyszabású zöldárverést szervez a Christie's aukciósház.


Enni is lehet a dizájnóra tokjából

2010. október 25.

A Nooka dizájnórákat gyártó cég újrafelhasználható csomagolást készített óráihoz. Teljes mértékben megvalósul a hulladék nélküli szemlélet, a kibontás után a tokban akár az ebédünket is megmelegíthetjük.


Kólaízű 360 Vodka 70 fokon

2010. április 15.

Amikor azt gondolnánk, többféle vodkaízesítéssel már nem lehet kirukkolni, a fejlesztők mindig előállnak valamilyen újjal. Most mindössze húsz dollárért (alig négyezer forintért) dobta piacra a környezetbarát 360 Vodka kólás és duplacsokis változatait.


Mobilt is tölt a világító Lamborghini táska

2010. április 15.

A kiegészítők piacán hódító Tonino Lamborghini márka legfrissebb újdonsága, a SolarBag, vagyis naptáska nemcsak trendi, hanem technikailag is szenzációs. A hasonló, fényelemes bőröndöknél sokkal kisebb, vállra akasztva, sőt kézben is hordható.


Környezetbarát kémhelikopter a 2010-es Greenexpón

2010. március 20.

A Magyar Formatervezési Tanács környezettudatos dizájnerek használati tárgyait és terveit mutatja be a 2010-es Greenexpón. Környezetbarát robothelikoptert, elektromos járművet és filozofikus sírkövet is találunk a kiállításon.


Elektromos versenyautó kamu légbeömlőkkel

2010. február 19.

Egy Forma-1-versenyen köröző kocsihoz hasonlít ez az elektromos kisautó. A Car Technology Expo keretében bemutatott, teljes egészében elektromos hajtású kocsi apró ugyan, de nem gyerekjáték. A Tajima EV Mini Sport könnyű, jól gyorsul, és felfüggesztése miatt is sportpályára illik.


Tarol a környezetbarát luxusdivat

2010. január 21.

A környezetbarát, újra felhasznált és organikus anyagokból készült ruhák és kiegészítők a luxus világába is betörtek. Ezeknél a kreációknál a zöld szemlélet izgalmas dizájnnal párosul. A trendhez olyan tervezők is csatlakoztak, mint például Stella McCartney.


Öntözni kell a gyógynövényes izlandi gyűrűt

2010. január 07.

Drágakő helyett izlandi élő moha, zuzmó díszíti Hafstein Juliuson fiatal rejkjavíki ékszerész munkáit. Ha megfelelően öntözik, fél évet is kibír a 150 eurós gyűrű foglalatában a gyógynövény.


A dúsgazdagokra terhelnék a válság költségeit a Zöldek

2009. augusztus 06.

A milliomosokra kivetett egyszeri adóból fedeznék a pénzügyi válság miatti állami kiadásokat a német ellenzéki Zöldek. A környezetvédő párt kancellárjelöltje, Jürgen Trittin szerint több tízezer eurós különadót kellene kivetni a gazdagokra.


1 2


LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Legfrissebb

Pharrell Williams

Pharrell Williams

Pharrell Williams lett az év divatikonja

Pharrell Williamst választotta idén az év divatikonjának az Amerikai Divattervezők Tanácsa (CFDA).

Bunga-Bunga

Bunga-Bunga

Felszámolta fizetett háremét Berlusconi

Nyilvánosságra került az a levél, amelyet Silvio Berlusconi volt olasz kormányfő írt az általa rendezett "bunga-bunga partikon" résztvevő fiatal nőknek.

Taxidermia

Taxidermia

Hódít a taxidermia a kínai gazdagok között

Egyre növekszik a kitömött vadállatok iránti kereslet a kínai gazdagok körében

Pokerdoboz
Pókertippek

Pókertippek

Az élő játékban az egyik legegyértelműbb és legnehezebben leplezhető árulkodó jel a kézremegés. Ez többnyire erős kézre és nem blöffre utal. Pókertippek.

Top5