Címketár a Deluxe.hu oldalain

[A-Á] [B] [C-CS] [D] [E-É] [F] [G-GY] [H] [I-Í] [J] [K] [L] [M] [N-NY] [O-Ó] [Ö-Ő] [P] [Q] [R] [S-SZ] [T-TY] [U-Ú] [Ü-Ű] [V] [W-X-Y] [Z-ZS]

A kifejezésre 10 találat van a Deluxe.hu oldalon

"Elpárolgott" az évszázados whiskey

2013. március 27.

Százegy esztendős whiskeykészletet talált pennsylvaniai házában befalazva egy New York-i nő, ám a 100 ezer dollárt - 24 millió forintot - érő italkészlet "felszívódott": nagy valószínűséggel megitta a ház gondnoka.


Piacra dobták a világ legöregebb whiskey-jét

2010. március 16.

Kereskedelmi forgalomba került a világ legöregebb, 70 éves whiskey-je. Csupán 54 darab 7 decis palack kerül forgalomba.


Az öt legjobb single malt whisky

2010. január 29.

Minél mélyebbre zuhan a hőmérő higanyszála, annál inkább megnő a párlatok iránti kereslet. Idehaza a pálinka mellett a whisky fogy a legjobban. Mi is kóstolókörútra indultunk, összegyűjtöttük az öt, szerintünk legjobb single maltot.


Egy palack whiskey 3 millió forintért

2009. szeptember 25.

Az 57 éves Macallan whiskey egyetlen palackjának ára 15 ezer dollár. A cég különlegességeket kínáló sorozatának újabb darabjából csak négyszáz darabot palackoztak. Bizonyára van, akinek az érett ízű ital megéri csaknem hárommillió forintos árat.


Ötmillióért kelt el egy palack whisky

2006. december 01.

Közel 15 ezer fontért, vagyis több mint 5,6 millió forintért adtak el a Bonhams londoni árverésén egy palack whisky. Az italkülönlegesség a 19. század közepétől apáról fiúra szállt egy ír családban.


A világ legütősebb árú whiskyjei

2006. június 14.

Joggal feltételezhetjük, hogy a kiváló minőségű whisky hódolói a legmagasabb fokú elvárásokkal viseltetnek az élet több területén is, de az italok területén egész biztosan. Azok kedvéért, akiknek e markáns ízű, érlelt gabonapálinkából is a legnemesebbre szomjaznak, egy kis ízelítőt nyújtunk a királyok italának legdrágábbjaiból.


Whiskeylegenda Amerikából

2006. május 06.

Skócia és Írország után a 18. század végén az Újvilágban is megjelentek a whiskeykészítő üzemek. Az egyik legnevesebbet, amely külön whiskeykategóriát teremtett, egy Jack Daniel nevű úr alapította. Úr? Inkább kisfiú: a fáma szerint valószerűtlenül fiatalon, 13 évesen vásárolta meg első lepárlóját.


A zöld sziget aranyszínű kincse

2006. április 20.

Írországot zöld szigetként szokás emlegetni, a világűrből valóban úgy néz ki, mint egy kék foglalatba helyezett smaragd. A hányatott sorsú apró földdarab nemcsak zöld dombjaira, hanem aranyszínű kincsére is büszke lehet. Ez a kincs folyékony és úgy hívják: whiskey.


A sétáló whisky története

2006. március 28.

A Johnnie Walker whiskymárka cilinderes-sétapálcás figuráját szerte a világon ismerik, azt viszont már sokkal kevesebben tudják, hogyan tett szert ekkora hírnévre Skócia egyik legnépszerűbb szeszesital-gyártója. A történet, akár a mesékben, egy egyszerű farmerrel kezdődött, majd az egyre sikeresebb céggel és egy angol miniszterelnökkel folytatódott, hogy napjainkra egészen a Forma-1-ig jusson.


Amit a whiskyről feltétlenül tudni kell

2006. március 23.

Whisky és whiskey között hatalmas különbségek lehetnek - sokkal több, mint amennyit a két írásmód közti egyetlen betűnyi eltérés alapján feltételeznénk. De legyen szó akár skót, ír, kanadai vagy Egyesült Államokbeli aranysárga nedűről, egy biztos: a whisk(e)ykészítés művészet.LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Legfrissebb

Pharrell Williams

Pharrell Williams

Pharrell Williams lett az év divatikonja

Pharrell Williamst választotta idén az év divatikonjának az Amerikai Divattervezők Tanácsa (CFDA).

Bunga-Bunga

Bunga-Bunga

Felszámolta fizetett háremét Berlusconi

Nyilvánosságra került az a levél, amelyet Silvio Berlusconi volt olasz kormányfő írt az általa rendezett "bunga-bunga partikon" résztvevő fiatal nőknek.

Taxidermia

Taxidermia

Hódít a taxidermia a kínai gazdagok között

Egyre növekszik a kitömött vadállatok iránti kereslet a kínai gazdagok körében

Pokerdoboz
Pókertippek

Pókertippek

Az élő játékban az egyik legegyértelműbb és legnehezebben leplezhető árulkodó jel a kézremegés. Ez többnyire erős kézre és nem blöffre utal. Pókertippek.

Top5