Címketár a Deluxe.hu oldalain

[A-Á] [B] [C-CS] [D] [E-É] [F] [G-GY] [H] [I-Í] [J] [K] [L] [M] [N-NY] [O-Ó] [Ö-Ő] [P] [Q] [R] [S-SZ] [T-TY] [U-Ú] [Ü-Ű] [V] [W-X-Y] [Z-ZS]

A kifejezésre 84 találat van a Deluxe.hu oldalon

Masszázsmedence a hordóból

2008. május 07.

Nem méretével, szolgáltatásaival vagy kényelmével tűnik ki a tömegtermékek közül ez az ötcsillagos masszázsmedence. A kisszériás termék inkább anyaga és kivitelezése miatt érdemli ki a hatalmas árcímkét, amit ráakasztottak.


Mennyiért vehetünk szexi testet?

2008. május 05.

A hosszú téli hónapok után a legtöbb emberre üdítően hatnak a forró napsugarak, ám a tömegesen napfényre kerülő narancsbőrös végtagok és fölösleges kilók már kevésbé. Utánajártunk, mennyiért és hogyan dobhatjuk le magunkról a zsírt a kozmetikai szalonokban és klinikákon, ha a pénz nem számít.


Világfürdő épül Hajdúszoboszlón

2008. április 30.

Európa legnagyobb fürdőkomplexumát, a népszerű hajdúszoboszlói spát 4,5 milliárd forint ráfordítással kívánják fejleszteni. 15 ezer négyzetméteren, 1 600 négyzetméter vízfelülettel egyszerre 1000 fő befogadására lesz alkalmas. Az Aqua Palace világfürdő lesz, ígérik a fejlesztésben résztvevők.


Tükörbe rejtett tévé a gazdagok fürdőszobájában

2008. április 28.

A luxus kategóriájú fürdőszoba-felszerelés nem feltétlenül aranyozásból és drága gránit felhasználásából áll. Ezt vallja a Tusk is, aminek otthoni spa kollekciójában keresve sem találunk ilyeneket. Fát, üveget és innovatív megoldásokat annál inkább.


Hol a legjobb izzadni?

2008. április 18.

A szaunázás kedvező élettani hatását senki sem vitatja, arról azonban már jobban megoszlanak a véleményék, hogy mennyire élvezetes dolog 100 fokban huzamosabb ideig tartózkodni. Az utóbbi években azonban a hagyományos finn szaunán kívül egyéb alternatívák is feltűntek azok számára, akik izzadással akarnak méregteleníteni, ezért a Deluxe Wellness Különítménye úgy döntött, segít azoknak, akik nem tudják, melyik típust válasszák, és kipróbálta az itthon fellelhető szaunafajtákat.


Harry Potter anyja milliókért fiatalodik

2008. április 14.

J.K. Rowling a Harry Potter megírásával nem csak a világhírű írók sorába küzdötte fel magát, hanem a milliomosok körébe is. Mintegy 545 millió fontos vagyona segítségével a brit írónő tíz évet fiatalodott.


Rituális kényeztetés a megoldás a stresszre

2008. április 09.

A hamam, azaz a törökfürdő egyaránt szolgálja a testi és lelki megújulást is, ezért egy nehéz nap vagy hét végén nincs ideálisabb kikapcsolódás, mint elindulni az esztergomi Aquasziget irányába, és végigcsinálni a tradicionális elemekből építkező rituálét. Természetesen mi is kíváncsiak voltunk, vajon agyonstresszelt, az idővel folyton küzdő online újságírók esetében is hatásos-e, ezért egy négyfős szerkesztőségi csapattal nekiindultunk, és kipróbáltuk, milyen egy esztergomi szultán délutánja.


A világ legdrágább fürdője

2008. március 31.

A különleges fürdők már évezredekkel ezelőtt is az uralkodók és a leggazdagabbak kiváltságai közé tartoztak. Az exkluzív spa kezeléseket ma is csak a leggazdagabbak engedhetik meg maguknak, ha valaki igazán különleges kényeztetést akar, akár 11 ezer dolláros, azaz 1,8 millió forintos számlára is számíthat.


Sztárok a jacuzziban

2008. március 28.

Aki egyszer már használt masszázsmedencét, alig várja a legközelebbi alkalmat, vagy éppen arról álmodozik, mikor vehet egyet otthonra. Nincsenek ezzel máshogy a sztárok sem, Béres Alexandrát és Szorcsik Viktóriát kérdeztük jacuzzis élményeikről.


Hogyan lehet jacuzzi tulajdonos?

2008. március 27.

Hogyan születik az ötlet, hogy masszázsmedencénk legyen? Mi alapján választunk? Hogy kerül hozzánk a jacuzzi? Tapasztalataikról és szolgáltatásaikról Kakucsi Zoltánt, a Spa Centrum vezetőjét kérdeztük.


1 2 3 4 5 6 7 8 9


LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Legfrissebb

Pharrell Williams

Pharrell Williams

Pharrell Williams lett az év divatikonja

Pharrell Williamst választotta idén az év divatikonjának az Amerikai Divattervezők Tanácsa (CFDA).

Bunga-Bunga

Bunga-Bunga

Felszámolta fizetett háremét Berlusconi

Nyilvánosságra került az a levél, amelyet Silvio Berlusconi volt olasz kormányfő írt az általa rendezett "bunga-bunga partikon" résztvevő fiatal nőknek.

Taxidermia

Taxidermia

Hódít a taxidermia a kínai gazdagok között

Egyre növekszik a kitömött vadállatok iránti kereslet a kínai gazdagok körében

Pokerdoboz
Pókertippek

Pókertippek

Az élő játékban az egyik legegyértelműbb és legnehezebben leplezhető árulkodó jel a kézremegés. Ez többnyire erős kézre és nem blöffre utal. Pókertippek.

Top5