Címketár a Deluxe.hu oldalain

[A-Á] [B] [C-CS] [D] [E-É] [F] [G-GY] [H] [I-Í] [J] [K] [L] [M] [N-NY] [O-Ó] [Ö-Ő] [P] [Q] [R] [S-SZ] [T-TY] [U-Ú] [Ü-Ű] [V] [W-X-Y] [Z-ZS]

A kifejezésre 84 találat van a Deluxe.hu oldalon

Felüdülés és kalózkodás a medencében

2008. július 02.

A legnagyobb hőségben az igazi felüdüléshez elengedhetetlen egy hideg vizű élménymedence, egy jacuzzi és egy frigidárium. A hévízi Hotel Európa Fit ****superior az egész család számára hűsítő kikapcsolódást nyújt, és amíg a szülők pihennek, a gyerekekre képzett animátorok és gyermekfelügyelők vigyáznak, és gondoskodnak az aktív időtöltésről.


A világ legjobb kádjai

2008. július 01.

A mai drága kádakban a fúvókák mellé a legkülönbözőbb extrákat kínálják. Van, amibe profi hangrendszer kerül, egy másikba hatalmas tévé, de olyat is kínálnak, melyben valódi halakkal együtt ázhatunk. Egy angolszász blog összegyűjtötte a luxuskategóriás fürdőszobákba való legjobb kádakat, ezekből válogattunk.


Magyar krémek a csador alatt

2008. június 24.

Itthon már mindenki ismeri a többszörös Superbrand-díjas Ilcsi márkát. Azt azonban kevesebben tudják, hogy a külföldi piacokon is jelen vannak, olyan távoli városokban is, mint például Dubaj, ahol szalonjuk idén díjat is kapott.


Hogyan kényeztessük a kismamákat?

2008. június 04.

A várandósság a tengerentúlon a lehető legnagyobb kényelem biztosításáról, a kényeztetésről és a luxusról szól. Onnantól, hogy a leendő szülők tudomást szereznek a trónörökös érkezéséről, exkluzív spa kezelések, személyi séfek, baby plannerek apasztják a gyermeket váró családok bankszámláját. Utánajártunk, hogy milyen szolgáltatások közül választhatnak Magyarországon a tehetős kismamák.


Gellért fürdő: altestmosás úri környezetben

2008. május 30.

A Deluxe Magazin nagy fürdőtesztjének első állomásán, a Gellértben jártunk. A frissen felújított intézmény vegyes élményeket tartogatott nekünk, az előző évszázad húszas-harmincas éveinek hangulata mellett még a hetvenes évek is kísért. A gyönyörű Zsolnay-csempék alatt található gazdaságos kempingszékekkel együtt is ajánljuk látogatását.


Szerelem a jacuzziban

2008. május 30.

A Red Diamond Bathtub kialakítását és szolgáltatásait is a szerelmespárok igényeire optimalizálták. Így került bele a hangulatfény, a pezsgőtartó, de még a két képernyő is. Romantika 7,3 millió forintért.


Megszépülés két óra alatt

2008. május 28.

Egy fárasztó hét vagy egy átmulatott éjszaka után a lehető legjobb választás egy alapos, hatásos kényeztető kezelés. A budapesti Four Seasons Hotel Gresham Palace Budapest kétórás szertartást kínál, amely során a vendégek teljes test- és arckezelést kapnak. Kipróbáltuk.


A világ legnagyobb úszó spája

2008. május 23.

Újabb luxus óceánjáróval bővíti flottáját az Aida társaság. Az idén debütáló 252 méteres, 2050 fős Aidabella egyben a világ legnagyobb úszó spája lesz, ahol egy kezelő-lakosztályért közel 200 eurót fizethetünk négy órára.


Megújulás érzéki fürdőzéssel

2008. május 16.

A tavaszi megújulás nemcsak tisztítókúrákat és sportolást jelent, hanem frissítő masszázst és relaxáló fürdőket is. A feltöltődés jegyében a hévízi Hotel Európa Fit****superior terápiás részlegének kezeléseit próbáltuk ki.


Európa legjobb fürdői

2008. május 08.

A legnépszerűbb európai fürdőhelyek egy része több évezredes múltra tekint vissza, de akadnak olyan gyógyító erejű hőforrások is, amelyeket csak néhány száz évvel ezelőtt fedeztek fel. Az egykori társadalmi elit által látogatott fürdők helyén ma modern spák, wellnessközpontok és fényűző szállodák találhatók, ahol a vendégek igazi arisztokratának érezhetik magukat.


1 2 3 4 5 6 7 8 9


LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Legfrissebb

Pharrell Williams

Pharrell Williams

Pharrell Williams lett az év divatikonja

Pharrell Williamst választotta idén az év divatikonjának az Amerikai Divattervezők Tanácsa (CFDA).

Bunga-Bunga

Bunga-Bunga

Felszámolta fizetett háremét Berlusconi

Nyilvánosságra került az a levél, amelyet Silvio Berlusconi volt olasz kormányfő írt az általa rendezett "bunga-bunga partikon" résztvevő fiatal nőknek.

Taxidermia

Taxidermia

Hódít a taxidermia a kínai gazdagok között

Egyre növekszik a kitömött vadállatok iránti kereslet a kínai gazdagok körében

Pokerdoboz
Pókertippek

Pókertippek

Az élő játékban az egyik legegyértelműbb és legnehezebben leplezhető árulkodó jel a kézremegés. Ez többnyire erős kézre és nem blöffre utal. Pókertippek.

Top5