Címketár a Deluxe.hu oldalain

[A-Á] [B] [C-CS] [D] [E-É] [F] [G-GY] [H] [I-Í] [J] [K] [L] [M] [N-NY] [O-Ó] [Ö-Ő] [P] [Q] [R] [S-SZ] [T-TY] [U-Ú] [Ü-Ű] [V] [W-X-Y] [Z-ZS]

A kifejezésre 84 találat van a Deluxe.hu oldalon

Nád- és kavicsszauna a Fertő-tónál

2009. november 27.

A St. Martins Therme & Lodge elnevezésű természetközeli wellness-szálloda novemberben nyitotta meg kapuit a Fertő-tó közelében. A természetközeliséget nád- és kavicsszaunával, valamint réti füvekkel és szárított pusztai növényekkel illatosított gőzfürdővel erősítik.


A legjobb kezelések pároknak

2009. november 13.

Egy páros spa-kezelés nemcsak különleges meglepetés és ajándék lehet, bocsánatkérő gesztusnak sem utolsó, és további előnye, hogy az ajándékozó is jól jár. Összegyűjtöttük a hazai spák legizgalmasabb ajánlatait.


Saját vérükkel fiatalodnak a gazdag nők

2009. november 05.

A Drakula Terápia néven is említett kezelés során a páciens saját vérét fecskendezik az arcbőrbe. A mezoterápiához hasonló 500 fontos kezelés állítólag fiatalítja a bőrt. Csak erős idegzetűeknek.


Bizarr kezelések a wellnesshotelekben

2009. november 02.

A külföldi wellness hotelek és resortok vendégei már nem elégszenek meg a hagyományos terápiákkal, különleges, egzotikus, ősi tradíciókon alapuló kezeléseket akarnak kipróbálni. Egyre nagyobb a kereslet az olyan eljárások iránt, mint a kecskejoghurtos arcpakolás, a virtuális delfinterápia vagy a kaktuszmasszázs.


Wellness-részleg a nappaliban

2009. augusztus 14.

Telefon és rádió a gőzkabinban, LCD-televízió és zenei rendszer a masszázsmedencében. Ilyen és ehhez hasonló különleges gépekkel kényeztetik a gyártók a szokásosnál vastagabb pénztárcával rendelkező vásárlókat, akik saját, otthoni wellness-részlegre tennének szert. Összeszedtük a legjobb hidroterápiás és masszázstermékeket, amelyek elengedhetetlen kiegészítői egy fényűző otthoni pihenősaroknak.


Magyarország legjobb spái

2009. július 31.

Ma már nem könnyű eligazodni az egyre szaporodó wellnesshotelek és különféle day spák ajánlatai között, a hangzatos elnevezések sokszor nem megfelelő színvonalú szolgáltatás rejtőzik. Egy szakértő segítségével próbáltuk meg kideríteni, hogy mitől jó egy spa, és hol tartunk a világszínvonalhoz képest. Az ország legjobb spái, objektíven.


Gyógyítás tű nélkül

2009. június 25.

Az érintés művészeteként is emlegetett shiatsu masszázs az akupunktúra alapján kezeli azokat, akik a gyógyulás és az egészségmegőrzés ezen fajtáját választják, a terapeuták tű helyett azonban ujjnyomással gyógyítanak. A személyre szabott, ősi kínai alapokon nyugvó, japán módszert, amely egyre népszerűbb nyugaton is, mi is kipróbáltuk.


Újabb ayurvedikus sziget nyílt Magyarországon

2009. június 12.

Több éves várakozás után az egyik legromantikusabb hazai kastélyszállóba is megérkezett az évezredes tudomány, az ayurveda, mégpedig négy kezelés formájában. A Romantik Hotel Szidónia Kastély wellness-részlegének kínálatában ezentúl a Thalodal testmasszázs, a Shiroabhyanga fejmasszázs, Padabhyanga lábmasszázs és a Shirodhara homlokcsorgatás is szerepel.


Vaddisznók a palotában

2009. május 11.

A brit uralkodói családok a 18. század végétől kezdve ugyanattól a cégtől rendelik meg a hajkeféiket. A Kent Brushes termékei vaddisznósörtéből készülnek, amely serkenti a haj növekedését, és megelőzi a hajvégek töredezését.


Egyre többen keresik az ötcsillagos wellnesst

2009. május 08.

Bernhard Bohnenberger, a Six Senses Resorts and Spas igazgatója egy konferencián elmondta, a luxus wellness-piac az utóbbi tíz évben óriási fejlődésen ment keresztül. A növekedés 300 százalékos, a piac forgalma egytrillió dollár.


1 2 3 4 5 6 7 8 9


LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Legfrissebb

Pharrell Williams

Pharrell Williams

Pharrell Williams lett az év divatikonja

Pharrell Williamst választotta idén az év divatikonjának az Amerikai Divattervezők Tanácsa (CFDA).

Bunga-Bunga

Bunga-Bunga

Felszámolta fizetett háremét Berlusconi

Nyilvánosságra került az a levél, amelyet Silvio Berlusconi volt olasz kormányfő írt az általa rendezett "bunga-bunga partikon" résztvevő fiatal nőknek.

Taxidermia

Taxidermia

Hódít a taxidermia a kínai gazdagok között

Egyre növekszik a kitömött vadállatok iránti kereslet a kínai gazdagok körében

Pokerdoboz
Pókertippek

Pókertippek

Az élő játékban az egyik legegyértelműbb és legnehezebben leplezhető árulkodó jel a kézremegés. Ez többnyire erős kézre és nem blöffre utal. Pókertippek.

Top5