Címketár a Deluxe.hu oldalain

[A-Á] [B] [C-CS] [D] [E-É] [F] [G-GY] [H] [I-Í] [J] [K] [L] [M] [N-NY] [O-Ó] [Ö-Ő] [P] [Q] [R] [S-SZ] [T-TY] [U-Ú] [Ü-Ű] [V] [W-X-Y] [Z-ZS]

A kifejezésre 84 találat van a Deluxe.hu oldalon

Magyar spa szakember Európa legjobbjai között

2011. július 01.

Torhosi Tünde kozmetikus mester, spa és wellness menedzser magas színvonalú teljesítményéért Blue Diamond-díjban részesült.


Megnyílt az első négycsillagos superior hotel a Dél-Alföldön

2011. április 11.

Wellness Hotel Gyula néven megnyitott a dél-alföldi turisztikai régió első négycsillagos superior szállodája.


Magyarország a második legjobb wellness úti cél

2010. szeptember 20.

Magyarország 2. helyen a TOP10 wellness- és termál úti célok között az olasz TripAdvisor felhasználók körében.


Nem lehet szauna a gyóntatófülkéből

2010. július 21.

A bécsi érsekség fellépésére lekerült az eBay internetes aukciós oldalról egy gyóntatószék, amelyből leírása szerint ideális egyszemélyes szauna, minibár vagy gyermekeknek való játszóház válhatott volna.


Magyar hotel lett Európa legjobb spa szállodája

2010. június 10.

A Spa Events 2010 keretében június 8-án megrendezett gálaesten adták át a kitüntetéseket az European Health&Spa Award díjazottjainak. A nemzetközi zsűri idén a legjobb spa (Best Destination Spa) díjat a sárvári Spirit Hotel Thermal Spának ítélte oda. Ez az első alkalom, hogy magyar pályázó ilyen magas rangú díjat nyert el nemzetközi megmérettetésben.


A húsvét bejött a hazai szállodáknak

2010. április 01.

A húsvét sokkal jobb, mint a Valentin-nap, legalábbis a hazai szállodák szempontjából, derült ki rövid felmérésünkből. A családi programokat és a romantikus wellness-hétvégéket kínáló hotelek egyaránt nagy érdeklődésre számítanak, mert ilyenkor mindenki utazik, aki teheti.


A legjobb magyarországi konferencia és wellness-szállodák

2010. március 24.

2010. március 24-én immár ötödik alkalommal kerül sor az Aranynap-díj gálára, ahol az elmúlt évek hagyományainak megfelelően idén is hét kategóriában vehetik át a legjobb hazai konferencia és wellness-szállodák az elismeréseket.


Nagy-Britannia legjobb fürdői

2010. március 04.

Az Egyesült Királyságban az egészségturisták is megtalálják a számításaikat. A történelmi hagyományok és a modern spa- wellness-divat egyaránt igen erősek. Lássuk Nagy-Britannia legjobb fürdőit.


A legjobb úti célok nőnapra

2010. február 25.

Nőnapon a bonbonnak és virágnak is nagy sikere van, de ha igazán le szeretnénk venni a lábukról a hölgyeket, különleges utazással, úti célokkal lepjük meg őket. Az utazási oldalak idén se feledkeztek meg a nőnapról, szép számmal találtunk kényeztető csomagokat.


A legjobb fitneszklubok Budapesten

2010. február 04.

Akár szerepelt az újévi fogadalmak között, akár nem, érdemes időt áldozni a rendszeres testmozgásra. Persze egyáltalán nem mindegy, hogy hol és milyen körülmények között sportolunk. Összegyűjtöttük a legjobb fitnesztermeket és életmódklubokat Budapesten, néhányat le is teszteltünk.


1 2 3 4 5 6 7 8 9


LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Legfrissebb

Pharrell Williams

Pharrell Williams

Pharrell Williams lett az év divatikonja

Pharrell Williamst választotta idén az év divatikonjának az Amerikai Divattervezők Tanácsa (CFDA).

Bunga-Bunga

Bunga-Bunga

Felszámolta fizetett háremét Berlusconi

Nyilvánosságra került az a levél, amelyet Silvio Berlusconi volt olasz kormányfő írt az általa rendezett "bunga-bunga partikon" résztvevő fiatal nőknek.

Taxidermia

Taxidermia

Hódít a taxidermia a kínai gazdagok között

Egyre növekszik a kitömött vadállatok iránti kereslet a kínai gazdagok körében

Pokerdoboz
Pókertippek

Pókertippek

Az élő játékban az egyik legegyértelműbb és legnehezebben leplezhető árulkodó jel a kézremegés. Ez többnyire erős kézre és nem blöffre utal. Pókertippek.

Top5