Címketár a Deluxe.hu oldalain

[A-Á] [B] [C-CS] [D] [E-É] [F] [G-GY] [H] [I-Í] [J] [K] [L] [M] [N-NY] [O-Ó] [Ö-Ő] [P] [Q] [R] [S-SZ] [T-TY] [U-Ú] [Ü-Ű] [V] [W-X-Y] [Z-ZS]

A kifejezésre 189 találat van a Deluxe.hu oldalon

Túrabajnokot avattak a Tengeri Bajnokságon

2006. október 12.

Az AIS Holding AG csapata nyerte a túrabajnoki címet a közép-adriai Tengeri Bajnokság harmadik versenynapján. A Southampton legénysége az október 11-i túra- és pályafutamon egyaránt jól szerepelt, így a Czégai Péter kormányozta hajó az összesített listán messze megelőzte vetélytársait.


Halasztják az adriai pályafutamokat

2006. október 12.

Meg nem határozott időpontra halasztották a II. Magyar Tengeri Nagyhajós Bajnokság utolsó versenynapjának futamait a gyenge szél miatt. Október 12-én két etapon mérkőznek meg a magyar vitorlázók a horvátországi Biográd előtti vízterületeken.


Félidőben a Tengeri Bajnokság

2006. október 11.

Három futamot rendeztek meg a hatból idáig a közép-adriai II. Tengeri Nagyhajós Bajnokságon, amelynek összesített eredménylistája élén október 11-én délután a Southampton áll. A mai nap eredményei az esti órákban kerülnek feldolgozásra.


Felcserélték a futamokat a Tengeri Bajnokságon

2006. október 11.

A szélviszonyok miatt nem a pályafutammal kezdődött oktober 11-én a Tengeri Bajnokság, hanem a túrafutammal, így a délelőtti versenyprogramot feltehetően csak a késő délutáni orákban bonyolítják le.


Trieszti triplázás a Barcolana-regattán

2006. október 10.

Idén 1788 hajó szállt vízre Triesztben a 38. Barcolana-regattán. Az olaszok ezúttal sem hazudtolták meg magukat, és hatalmas, szeptember 30-tól október 8-ig tartó fesztivál kísérte az évente megrendezett versenyt.


Befutottak az első hajók a Tengeri Bajnokságon

2006. október 10.

Megérkeztek a murteri kikötőbe a Tengeri Nagyhajós Bajnokság második túrafutamán az első vitorlások. A Murter - Sali - Murter útvonalat leggyorsabban megtévő csapat a Southampton fedélzetén futott be a Marina Hraminába.


Megóvták az október 9-i nagyhajós eredményeket

2006. október 10.

Továbbra sem véglegesítették a Tengeri Bajnokság október 9-i túrafutamának eredményeit a tegnapi óvássorozat után, viszont elkészült hajnalban egy ideiglenes lista, amelyen a közép-adriai nagyhajós verseny három kategóriájának legjobbjai szerepelnek.


Ismét kifutottak a Tengeri Bajnokság hajói

2006. október 10.

Október 10-én, a II. Magyar Tengeri Bajnokság második versenynapján 10 óra 35 perckor ismét 39 hajó rajtolt el a Murter előtti vízterületeken.


Egy génuaszakadás története

2006. október 10.

Elszakadt a FlyBalaton Airport csapat génuája a Tengeri Bajnokság első versenynapján, ami nagyban megnehezíti a Grand Soleil 50-es hajó további szereplését. A szerencsétlen esetről a team tagjaival beszélgettünk.


Szponzorkeresési verseny a Nagyhajós Bajnokságon

2006. október 09.

A versenyszervezés egyik alapkérdése a szponzoráció, amely a média jelenlétében zajló, fontosabb eseményeken még nagyobb hangsúlyt kap. Összeállításunkban a 2006-os Tengeri Bajnokság résztvevőit kérdeztük, hogyan sikerült támogatót szerezniük és milyen jelentőséget tulajdonítanak az adriai megmérettetésen való megjelenéseknek.


1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19


LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Legfrissebb

Pharrell Williams

Pharrell Williams

Pharrell Williams lett az év divatikonja

Pharrell Williamst választotta idén az év divatikonjának az Amerikai Divattervezők Tanácsa (CFDA).

Bunga-Bunga

Bunga-Bunga

Felszámolta fizetett háremét Berlusconi

Nyilvánosságra került az a levél, amelyet Silvio Berlusconi volt olasz kormányfő írt az általa rendezett "bunga-bunga partikon" résztvevő fiatal nőknek.

Taxidermia

Taxidermia

Hódít a taxidermia a kínai gazdagok között

Egyre növekszik a kitömött vadállatok iránti kereslet a kínai gazdagok körében

Pokerdoboz
Pókertippek

Pókertippek

Az élő játékban az egyik legegyértelműbb és legnehezebben leplezhető árulkodó jel a kézremegés. Ez többnyire erős kézre és nem blöffre utal. Pókertippek.

Top5