Címketár a Deluxe.hu oldalain

[A-Á] [B] [C-CS] [D] [E-É] [F] [G-GY] [H] [I-Í] [J] [K] [L] [M] [N-NY] [O-Ó] [Ö-Ő] [P] [Q] [R] [S-SZ] [T-TY] [U-Ú] [Ü-Ű] [V] [W-X-Y] [Z-ZS]

A kifejezésre 189 találat van a Deluxe.hu oldalon

Hatmilliárd forintos vitorlások receptje

2006. október 20.

A finnországi Swan hajóinak árcéduláját látva, felmerülhet a kérdés, melyek lehetnek egy 30 millió dolláros szériavitorlás legfőbb összetevői. A hihetetlen árszabás oka a tenger Rolls-Royce-ait készítő gyár esetében gyakorlatilag ugyanaz, mint a szárazföldi luxustermékeknél megszokottaknál: tradíció, törekvés a tökélyre, valamint az igényes közönség.


Gyengén kezdtek a magyarok a soling világbajnokságon

2006. október 19.

A vártnál rosszabbul kezdtek az esélyesek az október 17-én kezdődött 36. Soling Világbajnokságon. Az Egyesült Államokbeli Annapolisban rendezett versenyen a magyar Wossala-Németh-Vezér hármas a 16. helyen végzett az első és eddig egyetlen futamon.


Erős mezőny rajtol a soling vb-n

2006. október 17.

Október 17-én kezdődik 36. Soling Világbajnokság az Egyesült Államokbeli Annapolisban, ahol a 40 hajóegység között egy magyar is indul. A Wossala-Németh-Vezér hármasnak a világ legjobbjaival kell megküzdenie.


Másodszor versenyeztek az Adrián a nagyhajósok

2006. október 16.

2006. október 7-14. között rendezték a II. Magyar Tengeri Nagyhajós Bajnokságot a közép-adriai Murter és Biograd festői helyszínein, ahol 293 hajós mérte össze tudását 39 vitorlás fedélzetén. A növekvő népszerűségnek örvendő versenyen idén a Czégai Péter kormányozta Southampton szerezte meg a lehető legtöbb trófeát: saját hajóosztályán túl ORC-kategóriában is győzött a Bavaria 42-es, de a túrafutamokon nyújtott ragyogó teljesítményért is bajnoki címet kapott a csapat.


Sikeres volt a 2006-os Tengeri Bajnokság

2006. október 14.

2006. október 7-14. között a Biograd és Murter közötti vízterület a II. Magyar Tengeri Nagyhajós Bajnokság helyszíne volt, ahol 39 vitorláson 293 résztvevő mérkőzött meg egymással. A verseny szervezéséről Kerekes Kázmért, a Magyar Vitorlás Szövetség főtitkárát és Hantó Istvánt, a bajnokság rendezőjét kérdeztük.


Stresszmentes győzelmet aratott az 56-os hajó

2006. október 14.

Czégai Péter és csapata, az AIS Holding AG fölényes győzelmet aratott a II. Magyar Tengeri Nagyhajós Bajnokságon. Az öt futamból álló, programkiírás szerint október 14-én lezárult vitorlásversenyről a legsikeresebb hajó, a Southampton kormányosával beszélgettünk.


Tétova óvás a Tengeri Bajnokságon

2006. október 13.

Kisebb botrányt okozott a közép-adriai II. Magyar Tengeri Bajnokság legelső futama, amelyen egy félreértés - avagy pontatlanság - miatt a Czégai Péter kormányozta Southampton a többi hajóétól némileg eltérő útvonalat tett meg. Az október 9-i eset több napig parázs vitatéma volt a vitorlázók körében, a kedélyek a verseny végére azonban elültek. Az október 13-án lezárult bajnokságot a Southampton nyerte.


Terepszemle az Amerika-kupán

2006. október 13.

Bár az Amerika-kupa hosszú, júliustól áprilisig tartó téli szünetet tart, a színfalak mögött javában zajlanak az események. A vitorlások készülnek, a kikötők szépülnek, a verseny szervezői pedig még a rajongókról sem feledkeznek meg.


Megvannak a Tengeri Bajnokság győztesei

2006. október 13.

Mindent vitt a II. Magyar Tengeri Nagyhajós Bajnokságon a Southampton nevű hajó, amely a túrabajnoki cím után ORC-ben is magabiztosan győzött.


A Tengeri Bajnokság legviccesebb hajója

2006. október 12.

Aligha mondhatnánk, hogy szomorúnak teremtette a vitorlázókat a Jóisten, de a Pussy Cat nevű hajó legénysége valóban nem ismer határokat. A II. Magyar Tengeri Bajnokság október 11-i ORC-listájának utolsó helyezettjei olykor csörlőevő tengeri halakat etetnek, máskor pedig felküldik az árbocra a tériszonyos csapatkapitányt, míg a sérülteket állatorvos gyógyítja.


1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19


LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Legfrissebb

Pharrell Williams

Pharrell Williams

Pharrell Williams lett az év divatikonja

Pharrell Williamst választotta idén az év divatikonjának az Amerikai Divattervezők Tanácsa (CFDA).

Bunga-Bunga

Bunga-Bunga

Felszámolta fizetett háremét Berlusconi

Nyilvánosságra került az a levél, amelyet Silvio Berlusconi volt olasz kormányfő írt az általa rendezett "bunga-bunga partikon" résztvevő fiatal nőknek.

Taxidermia

Taxidermia

Hódít a taxidermia a kínai gazdagok között

Egyre növekszik a kitömött vadállatok iránti kereslet a kínai gazdagok körében

Pokerdoboz
Pókertippek

Pókertippek

Az élő játékban az egyik legegyértelműbb és legnehezebben leplezhető árulkodó jel a kézremegés. Ez többnyire erős kézre és nem blöffre utal. Pókertippek.

Top5