Címketár a Deluxe.hu oldalain

[A-Á] [B] [C-CS] [D] [E-É] [F] [G-GY] [H] [I-Í] [J] [K] [L] [M] [N-NY] [O-Ó] [Ö-Ő] [P] [Q] [R] [S-SZ] [T-TY] [U-Ú] [Ü-Ű] [V] [W-X-Y] [Z-ZS]

A kifejezésre 189 találat van a Deluxe.hu oldalon

Kiosztották az év vitorlázója díjakat

2007. február 21.

Majthényi Szabolcs és Domokos András nyerték el Az év férfi vitorlázója díjat, míg a nők között Hegedűs Fanni kapta a megtisztelő címet. Az elismeréseket a hétvégén rendezett Vitorlásbálon osztották ki ünnepélyes keretek között.


Elkészült a Wally leghosszabb vitorlása

2006. december 15.

Lenyűgözően szép, és technikai újdonságokban sem szűkölködik az a jacht, amelyet flottájának legújabb tagjaként bocsátott vízre az olasz Wally. A WY 143 Esense nevű modell különleges designjával és a megszokott hosszadatok másfélszeresével kelt feltűnést.


Amerika-kupa-kormányosok Malajziában

2006. december 07.

A hétvégén rendezték meg a malajziai Monsoon Match Racing Világkupát, amelyen az Amerika-kupa kormányosai közül is sokan részt vettek - nem hazudtolva meg a hírnevüket.


Egyedül a Föld körül

2006. november 24.

Több mint egy hónapja zajlik a világ legemberpróbálóbb vitorlásversenyének méltán nevezhető Velux Five Oceans, amelyen a versenyzők egyes egyedül veszik a nyakukba a Föld öt óceánját. Idén huszonötödik születésnapját ünnepli a korábban "Around Alone"-nak nevezett bajnokság.


Az év legjobb vitorlázói

2006. november 15.

Az 1994-es szezon óta az International Sailing Federation (ISAF) minden évben kihirdeti az év legjobb vitorlázóit. Idén Paige Railey-t és Mike Sandersont tisztelték meg a titulussal.


2010-es sárkányparti a Balatonon

2006. november 03.

Hatalmas sikert tudhat magáénak a hazai dragon vitorlás hajóosztály, hiszen egy október 31-én született döntés alapján a Balatonon rendezhetjük meg a 2010-es Európa-bajnokságot.


Új hajók az Amerika-kupán

2006. október 30.

Az újabb futamokra még várnunk kell, de addig is gyönyörködhetünk a vadonatúj, csodás vitorlásokban, amelyekkel három csapat büszkélkedhet az Amerika-kupa mezőnyéből.


Sükösd Balázs, a földkerülő vitorlázó

2006. október 30.

Magyar vitorlázókat bemutató, induló cikksorozatunk első részében Sükösd Balázssal beszélgettünk, aki éppen tíz esztendeje vágott bele földkörüli útjába. A széleskörű tapasztalatokkal rendelkező vitorlázó jelenleg a Magyar Vitorlás Szövetség elnökségi tagjaként a 2008-as olimpiára induló magyar keret útját egyengeti.


Középmezőnyben végeztek Wossaláék a soling-vébén

2006. október 24.

Jó szelet kapott Wossala György, Németh Péter és Vezér Károly hármasa az annapolisi soling világbajnokság végén, ám az amerikai verseny első napjai sajnos eredménytelen futamokat hoztak, ezért az egyetlen magyar csapat pontjai az összesítésben csak a tizedik helyre voltak elegendők.


Rossz hírek a soling-vébéről

2006. október 20.

Három futamot bonyolítottak le október 20-ig a soling hajóosztály világbajnokságán az amerikai Annapolisban. A magyar csapatnak ezidáig csak egyetlen eredményét számították be az összpontszámba a versenybírók, akik Wossaláék 18-i helyezését törölték, a 19-i versenynapon a magyar trió pedig korábban rajtolt.


1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19


LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Legfrissebb

Pharrell Williams

Pharrell Williams

Pharrell Williams lett az év divatikonja

Pharrell Williamst választotta idén az év divatikonjának az Amerikai Divattervezők Tanácsa (CFDA).

Bunga-Bunga

Bunga-Bunga

Felszámolta fizetett háremét Berlusconi

Nyilvánosságra került az a levél, amelyet Silvio Berlusconi volt olasz kormányfő írt az általa rendezett "bunga-bunga partikon" résztvevő fiatal nőknek.

Taxidermia

Taxidermia

Hódít a taxidermia a kínai gazdagok között

Egyre növekszik a kitömött vadállatok iránti kereslet a kínai gazdagok körében

Pokerdoboz
Pókertippek

Pókertippek

Az élő játékban az egyik legegyértelműbb és legnehezebben leplezhető árulkodó jel a kézremegés. Ez többnyire erős kézre és nem blöffre utal. Pókertippek.

Top5