Címketár a Deluxe.hu oldalain

[A-Á] [B] [C-CS] [D] [E-É] [F] [G-GY] [H] [I-Í] [J] [K] [L] [M] [N-NY] [O-Ó] [Ö-Ő] [P] [Q] [R] [S-SZ] [T-TY] [U-Ú] [Ü-Ű] [V] [W-X-Y] [Z-ZS]

A kifejezésre 189 találat van a Deluxe.hu oldalon

Új-zélandiak és svájciak küzdenek a világ legnagyobb vitorlásversenyén

2007. június 13.

A vártnál korábban, a héten véget ért a Louis Vuitton Kupa döntője, melyet nagy fölénnyel az Emirates Team New Zeland (ETNZ) nyert az olasz Luna Rossával szemben.


A jól taktikázó Capella nyerte a Bankár Kupát

2007. június 12.

Minden eddiginél több, összesen 60 hajó és 450 versenyző állt rajthoz vasárnap a 11. alkalommal megrendezett Axa Brokernet Bankár Kupán a balatonkenesei Marina Portban. A rövid pályán megrendezett viadalt a 70-es kategóriában és abszolútban is a Capella nyerte Pomucz Tamás irányításával.


Megkezdődött a Balaton egyetlen idei vitorlás világversenye

2007. június 04.

A június 3-i megnyitóval hivatalosan is kezdetét vette a finn-dingi olimpiai hajóosztály nyílt Európa-bajnoksága Balatonfüreden, ahol közel harminc nemzet vitorlázói mérik össze tudásukat. Az első versenynap szélcsend miatt futam nélkül ért véget, ugyanakkor a parton megszülettek a következő évek bajnoksági helyszínei. A Eb szombatig, június 9-ig tart.


Több mint ezren küzdöttek a balatoni regattán

2007. május 29.

Május utolsó hétvégéjén rendezték meg a 25. Pünkösdi Regattát, mely a Kékszalag után a legnépszerűbb nagyhajós túraverseny a hagyományos Balatonföldvár - Keszthely útvonalon. A jubileumi vitorlásversenyen 24 hajóosztályban 275 vitorlás és több mint ezer vitorlázó vett részt.


Gigászok harca az Amerika Kupán

2007. május 25.

Az Amerika Kupa a világ egyik leghíresebb sportversenye, a vitorlázók legnagyobb megmérettetését 45 évvel az újkori olimpiai játékok előtt rendezték meg először. 156 év telt el azóta, de népszerűségéből mit sem veszített a bajnokság. Az Amerika Kupán a legkiválóbb vitorlázók a legjobb hajókkal indulnak harcba, hogy elhódítsák a kupát.


A legelső vitorláslecke

2007. május 22.

A vitorlázók beszélgetéseiben, illetve a vitorlásversenyekről szóló beszámolókban rendszeresen előfordulnak olyan kifejezések, melyek a hajózásban nem jártas olvasók számára semmit sem mondanak, legfeljebb fejtörést okozhatnak nekik. Lássuk, mire gondolunk, ha azt mondjuk, hogy a mancsaft krajcol, és közben a sottokkal dolgozik.


Megkezdődött a magyar vitorlásszezon

2007. május 14.

Hivatalosan is megkezdődött a 125. vitorlásszezon a Balatonon az elmúlt hétvégén. 2007 első jelentős magyar versenyén, a Magyar Vitorlás Szövetség által rendezett SAP Nagydíjon 194 hajó vett részt, 21 hajóosztályban hirdettek győztest.


A világ legjobb vitorlás szimulátora

2007. május 11.

Végre egy PC segítségével is megtudhatjuk, milyen egy igaz vitorlás verseny, a Nadeo nevű francia fejlesztőcsapat ugyanis elkészítette a Virtual Skipper 5 játékot, amely egy hivatalos licensznek köszönhetően 32nd Americas's Cup - The Game néven mutatkozott be a napokban a nagyérdeműnek.


Az olaszok szerint a méret a lényeg

2007. március 26.

Szinte nem is épül már olyan jacht manapság Olaszországban, amely ne szeretne valamely tulajdonságával különbnek látszani társainál. Nem kivétel ezalól az aquileiai Cantiere Serigi sem, amely többek közt egy 86 lábas szupervitorlással keltette fel a figyelmet.


Bárki kibérelheti a legendás versenyvitorlást

2007. március 19.

Világkerülő versenyvitorlás érkezett az Adriára, a legendás, egykor Chessie Racing nevet viselő hajót a magyarok is kipróbálhatták első horvátországi próbaútja során. A Deluxe magazin tudósítója a 7 millió dolláros előállítási költséggel épített vitorlás fedélzetén járt.


1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19


LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Legfrissebb

Pharrell Williams

Pharrell Williams

Pharrell Williams lett az év divatikonja

Pharrell Williamst választotta idén az év divatikonjának az Amerikai Divattervezők Tanácsa (CFDA).

Bunga-Bunga

Bunga-Bunga

Felszámolta fizetett háremét Berlusconi

Nyilvánosságra került az a levél, amelyet Silvio Berlusconi volt olasz kormányfő írt az általa rendezett "bunga-bunga partikon" résztvevő fiatal nőknek.

Taxidermia

Taxidermia

Hódít a taxidermia a kínai gazdagok között

Egyre növekszik a kitömött vadállatok iránti kereslet a kínai gazdagok körében

Pokerdoboz
Pókertippek

Pókertippek

Az élő játékban az egyik legegyértelműbb és legnehezebben leplezhető árulkodó jel a kézremegés. Ez többnyire erős kézre és nem blöffre utal. Pókertippek.

Top5