Címketár a Deluxe.hu oldalain

[A-Á] [B] [C-CS] [D] [E-É] [F] [G-GY] [H] [I-Í] [J] [K] [L] [M] [N-NY] [O-Ó] [Ö-Ő] [P] [Q] [R] [S-SZ] [T-TY] [U-Ú] [Ü-Ű] [V] [W-X-Y] [Z-ZS]

A kifejezésre 189 találat van a Deluxe.hu oldalon

Old timer versenyhajók a Kékszalagon

2007. július 03.

A Kékszalag nemzetközi távolsági versenyen többnyire a legmodernebb vitorlások indulnak, a hajók között azonban találunk néhány régiséget is, amelyek tekintélyes koruk ellenére minden évben szép eredményeket érnek el.


Tévésztárok is versenyeznek a Kékszalagon

2007. július 03.

Már csak egy hét van hátra, és megkezdődik Közép-Európa legnagyobb vitorlás bajnoksága, a T-Mobile - LG Mobile 39. Nemzetközi Távolsági Vitorlásverseny. Az év hajós eseményén a verseny történetében először négynapos fesztivál lesz a parton, és hírességek is utaznak a legesélyesebb vitorlások fedélzetén - tudtuk meg a Kékszalag sajtótájékoztatóján.


Hajóözön a Kékszalagon

2007. július 02.

A 39. Kékszalag hajóinak száma a versenyrendezők reményei szerint 2007-ben elérheti akár az ötszázat is, legalábbis erre utalnak az előző évek tapasztalatai. A legkülönbözőbb méretű és formájú vitorlások özönében a szervezők természetesen magabiztosan tájékozódnak, ami persze lehetetlen lenne az induló 22 hajóosztály, illetve a jóval több típus és az egyedi építésű járművek csoportosítása nélkül.


Esélylatolgatás: ki nyeri meg a kék szalagot?

2007. július 01.

Papírforma természetesen idén is létezik, viszont a tókerülő bajnokságban éppen az a szép, hogy a szeszélyes balatoni széljárás pillanatok alatt keresztülhúzhatja a számítgatásokat. A 39. Kékszalag esélyeseiről Visy László vitorlás szakújságíróval beszélgettünk.


A Kékszalag trónkövetelői

2007. június 30.

Litkey Farkas ugyan hatodszor is megnyerte 2006-ban a Kékszalagot, ez azonban legkevésbé sem aggasztja kihívóit, akik új vagy felújított hajóikkal igen komoly konkurenciát jelentenek majd a július 6-i versenyen. A rivális csapatok kapitányaival beszélgettünk.


Litkey Farkas: a hajónk teljesen szabályos

2007. június 29.

Július 6-án kezdődik a Kékszalag tókerülő vitorlásverseny, amelyen Litkey Farkas ismét az esélyesek között indul Lisa nevű hajójával. A kormányossal - aki megszakítás nélkül hatodszor nyerte meg tavaly a bajnokságot - a 2007-es versenyre való készülődésről és a Lisa körüli vitáról beszélgettünk.


Kékszalag-történelem dióhéjban

2007. június 29.

Történelmi versenyt hirdetett meg 1934-ben a Hungária Yacht Club. Az első Kékszalagnak az volt a célkitűzése, hogy az akkori Magyar Vitorlás Yacht Szövetséghez tartozó hajók számára olyan Balaton-kerülő gyorsasági versenyt indítsanak, amelyen osztályra és nagyságra való tekintet nélkül bárki részt vehet.


Ez volt a Kékszalag 2006-ban

2007. június 28.

Emlékezetes verseny volt a tavalyi Kékszalag, amelyen hatodszor diadalmaskodott Litkey Farkas, a Brokernet Winterthur néven futó Clan Des Team hajó kapitánya. A 2006-os verseny legfontosabb pillanatait idézzük fel.


Indulók

2007. június 27.

Minden eddiginél többen indultak a 39. Kékszalag versenyen, s amint az utólagos összeszámlálás és a versenyrendezők által kiadott, ellenőrzött dokumentumból kiderül, nem 508-an, hanem 509-en indultak. A részletes lista itt érhető el.


Verseny állása

2007. június 27.

Rekord számú nevezéssel vette kezdetét a T-Mobile és LG-Mobile Kékszalag nemzetközi távolsági vitorlásverseny, amely immáron 39. alkalommal kerül megrendezésre a Balatonon. Idén 509 hajó nevezett, vagyis durván 3000 vitorlázó indult harcba, hogy megszerezze a 2007-es kék szalagot.


1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19


LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Legfrissebb

Pharrell Williams

Pharrell Williams

Pharrell Williams lett az év divatikonja

Pharrell Williamst választotta idén az év divatikonjának az Amerikai Divattervezők Tanácsa (CFDA).

Bunga-Bunga

Bunga-Bunga

Felszámolta fizetett háremét Berlusconi

Nyilvánosságra került az a levél, amelyet Silvio Berlusconi volt olasz kormányfő írt az általa rendezett "bunga-bunga partikon" résztvevő fiatal nőknek.

Taxidermia

Taxidermia

Hódít a taxidermia a kínai gazdagok között

Egyre növekszik a kitömött vadállatok iránti kereslet a kínai gazdagok körében

Pokerdoboz
Pókertippek

Pókertippek

Az élő játékban az egyik legegyértelműbb és legnehezebben leplezhető árulkodó jel a kézremegés. Ez többnyire erős kézre és nem blöffre utal. Pókertippek.

Top5