Címketár a Deluxe.hu oldalain

[A-Á] [B] [C-CS] [D] [E-É] [F] [G-GY] [H] [I-Í] [J] [K] [L] [M] [N-NY] [O-Ó] [Ö-Ő] [P] [Q] [R] [S-SZ] [T-TY] [U-Ú] [Ü-Ű] [V] [W-X-Y] [Z-ZS]

A kifejezésre 189 találat van a Deluxe.hu oldalon

Magyar siker a Cadet Kupában

2007. október 04.

A német vitorlás futam első három helyén magyar egységek végeztek. Az egész éves kiváló versenyzésnek köszönhetően a négyfordulós bajnokság első és második helyezettje is magyar páros lett.


Újabb vitorlásbaleset a Balatonon

2007. szeptember 17.

Vízirendőrök mentették ki a háborgó Balatonból egy viharban tönkrement vitorlás utasait a hétvégén. A Siófok partjánál történt szerencsétlenség ezúttal nem járt rendkívüli anyagi veszteséggel, azonban egy hete komolyabb baleset történt: elsüllyedt egy hajó.


Magyar siker a vitorlás vb-n

2007. szeptember 11.

Harmadik helyen végzett a Wossala György, Vezér Károly, Németh Péter hármas a soling hajóosztály loverei Masters világbajnokságán. Az olaszországi versenyen csak az utolsó fordulókban szerezte meg a győzelmet az osztrák Auteried, Kendler és Moder trió.


Elsüllyedt egy hajó a Balatonon

2007. szeptember 10.

Hibás manőver következtében elsüllyedt egy hajó a Balaton keleti medencéjében, Alsóörs és Csopak között szeptember 9-én. A vitorlást a Vízimentők búvárszolgálata szabadítja ki az iszapcsapdából.


Vicces és komoly hajónevek

2007. augusztus 17.

Létezik olyan hajós, aki örül, ha Lumbagója van, és olyan is akad, aki „Ide a Rozsdás Bökőt” felkiáltással rendelheti magához kedvenc vitorlását. Sokat sejtet emellett egy Udvarló, Pussy Cat vagy Válóok nevű vízi jármű, de olyan tulajdonos is van, aki mindenre Ráczáfol, vagy éppen Nemtréfál a névvel. Cikkünkben a hajókeresztelés lélektanát ízlelgetjük.


Idegenlégiósok a balatoni vitorlásversenyen

2007. augusztus 15.

Különleges verseny volt a 2007. augusztus 10-15. között megrendezett Konica-Minolta Kupa, ugyanis ezen - a hazai vitorlázás történetében példátlan módon - a világhírű Amerika Kupája bajnokság versenyzői is megjelentek. A Shosholoza vitorlázói nem meglepő módon taroltak a balatoni kupán.


A vitorlázás hangsebessége

2007. augusztus 08.

Hydroptère névre keresztelték az ETH Lausanne szakemberei azt a háromtestű vitorlást, amellyel francia hajóépítők el szeretnék érni a "vitorlázás hangsebességeként" emlegetett 50 csomós sebességet. A több mint 90 km/órás tempó elérésétől a trimarán már nem is áll túlságosan messze.


Majthényi: 70 évesen is vitorlázni fogok

2007. július 30.

Majthényi Szabolcsot alig húszévesen már a világ egyik legjobb vitorlázójaként ismerték, társával, Domokos Andrással egyetemben. A repülőhollandis kettős ötszörös világbajnok és háromszoros Európa-bajnok, hogy csak a legnagyobb címeket említsük. A napokban ért véget a spanyolországi Mar Menorban tartott 2007-es világbajnokság, ahol a páros a negyedik helyen végzett. A tapasztalatokról és vitorlás múltjáról Majthényi Szabolcsot faggattuk.


Hamarosan kezdődik a világ egyik legrégibb regattája

2007. július 25.

Idén rendezik meg 181. alkalommal a világ egyik leghosszabb nemzetközi vitorlás versenysorozatát augusztus 4. és 11. között. 1826-ban rajtolt el először a cowes-i Royal Yacht Club 100 fontos Arany Kupája, mely a következő évtől IV. György király védnöksége alá került, és Cowes Regatta néven hódított tovább.


Negyedikek Majthényiék a repülőhollandi-vébén

2007. július 23.

A negyedik helyen végzett Majthényi Szabolcs és Domokos András párosa a spanyolországi Mar Menorban rendezett vitorlázó repülőhollandi-világbajnokságon.


1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19


LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Legfrissebb

Pharrell Williams

Pharrell Williams

Pharrell Williams lett az év divatikonja

Pharrell Williamst választotta idén az év divatikonjának az Amerikai Divattervezők Tanácsa (CFDA).

Bunga-Bunga

Bunga-Bunga

Felszámolta fizetett háremét Berlusconi

Nyilvánosságra került az a levél, amelyet Silvio Berlusconi volt olasz kormányfő írt az általa rendezett "bunga-bunga partikon" résztvevő fiatal nőknek.

Taxidermia

Taxidermia

Hódít a taxidermia a kínai gazdagok között

Egyre növekszik a kitömött vadállatok iránti kereslet a kínai gazdagok körében

Pokerdoboz
Pókertippek

Pókertippek

Az élő játékban az egyik legegyértelműbb és legnehezebben leplezhető árulkodó jel a kézremegés. Ez többnyire erős kézre és nem blöffre utal. Pókertippek.

Top5