Címketár a Deluxe.hu oldalain

[A-Á] [B] [C-CS] [D] [E-É] [F] [G-GY] [H] [I-Í] [J] [K] [L] [M] [N-NY] [O-Ó] [Ö-Ő] [P] [Q] [R] [S-SZ] [T-TY] [U-Ú] [Ü-Ű] [V] [W-X-Y] [Z-ZS]

A kifejezésre 189 találat van a Deluxe.hu oldalon

A Föld legnagyobb és legjobb jachtjai

2008. január 29.

Start living, kezdj el élni! - szólította fel látogatóit a Boot 2008, a világ legnagyobb szárazföldi hajókiállítása. Magazinunk munkatársai kihasználták a lehetőséget, és testközelből is szemügyre vették a több millió eurós luxusjachtokat és azok szerényebb kistestvéreit.


Rekordot akar dönteni a Groupama 3

2008. január 24.

Január 24-én kezdte meg rekordkísérletét Franck Cammas kapitány irányítása alatt a Groupama 3 nevű óriás trimarán. A vitorlás 10 fős legénysége arra vállakozott, hogy a Jules Verne Trophy vitorlásverseny keretében rekordidő alatt hajózza körbe a Földet.


A magyarok az Amerika Kupájáért vitorláznak

2007. december 17.

Idén Európában tartották a világ leghíresebb vitorlásversenyét, az Amerika Kupát. A verseny eddigi történetében még nem szerepelt hazai csapat, a most alakult Team Hungary tagjainak azonban éppen az a céljuk, hogy rajthoz állhassanak. A csapatba az ország legjobb vitorlázói kerültek.


Méregdrága idő

2007. november 07.

A Seiko bemutatta jövő évi modelljeit. Óra a vitorlázás szerelmeseinek, limitált darabszámú, másfél milliós Spring Drive Chronograph azoknak, akiknek tényleg fontos a pontos idő.


Másfél év alatt a Föld körül

2007. október 15.

Berlini diákok vágtak neki vasárnap a Föld megkerülésének, méghozzá vitorláshajóval. Hajójuk első útja lesz ez, jövő nyáron az olimpiai játékokra is ellátogatnak.


Hatodik lett a deluxe.hu

2007. október 12.

Két pályaversennyel zárult a III. Magyar Tengeri Nagyhajós Bajnokság Biográdban. A hat futam összesített eredménye alapján a deluxe.hu csapata a hatodik helyen végzett.


Küzdelem az elemekkel az Adrián

2007. október 11.

Pályaversenyek helyett túraversenyt tartottak tegnap a III. Magyar Tengeri Nagyhajós Bajnokság harmadik versenynapján. A szeszélyes szél és a gyakran eleredő eső nem kedvezett a deluxe.hu csapatának, így a tizenharmadik helyen zárták a versenyt, összetettben pedig visszacsúsztak a hatodik helyre. A javításra a mára tervezett pályaversenyeken lesz lehetőségük.


Negyedik helyen a deluxe.hu vitorláscsapata

2007. október 10.

A negyedik helyen zárta a második napot a deluxe.hu vitorláscsapata a III. Magyar Tengeri Nagyhajós Bajnokságon. Az első napi túraverseny után két pályaverseny következett, ezeken a hetedik, illetve a negyedik helyet szerezte meg a Berecz Zsombor kormányozta Saint Martin.


Harmadikként futott be a deluxe.hu hajó

2007. október 09.

Harmadik helyen végzett a deluxe.hu vitorláscsapata a III. Magyar Tengeri Nagyhajós bajnokság első túraversenyén a Bavaria 42 Match hajóosztályban. A mai napon pályaversenyeken mérik össze tudásukat a versenyzők.


Sikerrel vette az első akadályt az [origo]-deluxe.hu Szörf Team

2007. október 08.

Kiváló rajt után is az élbolyban halad a III. Magyar Tengeri Nagyhajós Bajnokság első túraversenyén az [origo]-deluxe.hu Szörf Team. A Saint Martin nevű, Bavaria 42 Match típusú hajó hamarosan eléri a második bóját.


1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19


LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Legfrissebb

Pharrell Williams

Pharrell Williams

Pharrell Williams lett az év divatikonja

Pharrell Williamst választotta idén az év divatikonjának az Amerikai Divattervezők Tanácsa (CFDA).

Bunga-Bunga

Bunga-Bunga

Felszámolta fizetett háremét Berlusconi

Nyilvánosságra került az a levél, amelyet Silvio Berlusconi volt olasz kormányfő írt az általa rendezett "bunga-bunga partikon" résztvevő fiatal nőknek.

Taxidermia

Taxidermia

Hódít a taxidermia a kínai gazdagok között

Egyre növekszik a kitömött vadállatok iránti kereslet a kínai gazdagok körében

Pokerdoboz
Pókertippek

Pókertippek

Az élő játékban az egyik legegyértelműbb és legnehezebben leplezhető árulkodó jel a kézremegés. Ez többnyire erős kézre és nem blöffre utal. Pókertippek.

Top5