Címketár a Deluxe.hu oldalain

[A-Á] [B] [C-CS] [D] [E-É] [F] [G-GY] [H] [I-Í] [J] [K] [L] [M] [N-NY] [O-Ó] [Ö-Ő] [P] [Q] [R] [S-SZ] [T-TY] [U-Ú] [Ü-Ű] [V] [W-X-Y] [Z-ZS]

A kifejezésre 189 találat van a Deluxe.hu oldalon

Horn-fok, szélcsend, életveszély a Volvo Ocean Race-en

2006. március 08.

Felemásra, de annál izgalmasabbra sikeredett a Volvo Ocean Race negyedik, Wellington és Rio de Janeiro közötti pokolian hosszú szakasza, különösen a movistarnak, amely egész egyszerűen süllyedést jelentett még a Horn-fok előtt.


Magyarok az Amerika-kupán

2006. február 21.

Szenzációs sporteredménynek számít, hogy két magyar sportember, Weöres Márta és Weöres Szabolcs bekerült a dél-afrikai vitorlás Amerika-kupa-csapatba. De nézzük, hogy kik is ők, és mi is az Amerika-kupa!


Verhetetlen hollandok a Volvo Ocean Race-en

2006. február 09.

Dupla győzelmet aratott az ABN AMRO ONE a Volvo Ocean Race-en, hiszen nemcsak a Fokváros-Melbourne szakaszt nyerte nagy előnnyel, hanem a Port Phillip-öbölben is simán diadalmaskodott a pályaversenyen.


Volvo Ocean Race: szárazföldi futam

2006. február 02.

A kényszer szülte a Volvo Ocean Race Föld-kerülő verseny legutóbbi, komikus epizódját. A Brasil 1 vitorlást szárazföldön kocsikáztatták át az ausztráliai Fremantle-ból Melbourne-be, hogy ott helyrepofozzák a verseny folytatásának reményében.


A tavalyi év vitorlásversenyei

2006. január 24.

A 2005-ös év vitorlás szezonja is gazdag volt fordulatokban, sikerben és balsikerben, emellett volt mégis valami, ami sosem okozott meglepetést: az Alinghi egymás után nyerte tavaly a különböző versenyeket.


Kettőből kettő a Volvo Ocean Race-en

2006. január 24.

Mike Sanderson skipper és csapata az ABN AMRO ONE győzelmét könyvelhette el a Volvo Ocean Race második szakasza után is. A második hely is családban marad, hiszen nyomukban a TWO lihegett a hatezer tengeri mérföldön át, jéghegyek, bálnák és az időjárás által akadályoztatva.


Csúcsok dőlnek a Volvo Ocean Race-en

2006. január 18.

Több nagy rekordot is megdöntött az ABN AMRO TWO, szinte óránként újra beírva magát a sportág történetébe a Volvo Ocean Race Fokváros-Melbourne január 2-a óta tartó szakaszán.


A Sydney-Hobart beszáguldott

2006. január 03.

A Sydney-Hobart jelentőségét gyönyörűen összegzi a verseny egyik szlogenje, amely a hajókra ragasztandó matricán is szerepel: "Rolex Sydney-Hobart. Emlékeztet arra, ki is vagy." Az ausztrál Wild Oats legénysége megmutatta, hogyan értelmezte ezt.


Vitorlázás 2005-ben: 1. rész

2006. január 02.

Az elmúlt évben is megannyi kunszt, verseny és kaland fűződött a vitorlás sportélethez szerte a világon, de sajnos voltak tragédiák és szívszorongató történések is. Az alábbi sorozatunkban áttekintjük a 2005-ös év vitorlás eseményeit, a teljesség igénye nélkül.


1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19


LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Legfrissebb

Pharrell Williams

Pharrell Williams

Pharrell Williams lett az év divatikonja

Pharrell Williamst választotta idén az év divatikonjának az Amerikai Divattervezők Tanácsa (CFDA).

Bunga-Bunga

Bunga-Bunga

Felszámolta fizetett háremét Berlusconi

Nyilvánosságra került az a levél, amelyet Silvio Berlusconi volt olasz kormányfő írt az általa rendezett "bunga-bunga partikon" résztvevő fiatal nőknek.

Taxidermia

Taxidermia

Hódít a taxidermia a kínai gazdagok között

Egyre növekszik a kitömött vadállatok iránti kereslet a kínai gazdagok körében

Pokerdoboz
Pókertippek

Pókertippek

Az élő játékban az egyik legegyértelműbb és legnehezebben leplezhető árulkodó jel a kézremegés. Ez többnyire erős kézre és nem blöffre utal. Pókertippek.

Top5