Címketár a Deluxe.hu oldalain

[A-Á] [B] [C-CS] [D] [E-É] [F] [G-GY] [H] [I-Í] [J] [K] [L] [M] [N-NY] [O-Ó] [Ö-Ő] [P] [Q] [R] [S-SZ] [T-TY] [U-Ú] [Ü-Ű] [V] [W-X-Y] [Z-ZS]

A kifejezésre 189 találat van a Deluxe.hu oldalon

Célba értek a Mediterrán-kupa résztvevői

2006. április 11.

Véget ért a XI. Mediterrán-kupa, a rendezőknek az utolsó versenynapon sikerült bepótolniuk a korábban a rossz időjárás miatt elmaradt futamot is. Az Elan 45 kategóriát Koppány Levente nyerte, az ORC-ben Kőszegi Zoltáné lett az elsőség.


Magyar arany a repülőhollandi-világbajnokságon

2006. április 11.

A Majthényi Szabolcs-Domokos András páros meggyőző fölénnyel nyerte a 2006-os repülőhollandi-világbajnokságot. Az ötödik vb-címét szerző kettősre április 11-én, kedden még egy futam vár, de ettől már csak az ezüst sombrero különdíj sorsa függ.


Karnyújtásnyira az ötödik aranyérem

2006. április 09.

Majthényi Szabolcs és Domokos András megnyerte az ötödik és hatodik futamot is a floridai repülőhollandi-világbajnokság harmadik napján, ezzel elérhető közelségbe került az ötödik aranyérem.


Mindenkit kiütött az ABN AMRO ONE

2006. április 07.

A riói kikötői futamot simán bezsebelte ugyan az ABN AMRO ONE, de úgy alakult, hogy a movistar új erőre kapott, ami a balesetük után meglehetősen kellemes meglepetés. Eközeben az Ericsson is megcsillantott valamit a Volvo Ocean Race legutóbbi futamán.


Vezet a Majthényi-Domokos páros a repülőhollandi-vb-n

2006. április 07.

Az első két futamon elért második illetve első helyezésének köszönhetően vezet a Majthényi-Domokos páros a floridai repülőhollandi-világbajnokságon. A második helyen a német Schwarz-Kirst kettős áll, a harmadik pozícióban az ausztrál Rydge-Scarr páros hajóját találjuk.


Magyar győzelem a repülőhollandi-vb próbafutamain

2006. április 06.

Jól kezdődött a Majthényi-Domokos páros számára a floridai repülőhollandi-világbajnokság. Az április 5-én rendezett mindkét próbafutamot megnyerték, így bizakodva várhatják a kilenc futamos versenyt.


Zord időjárásban zajlik a Mediterrán-kupa

2006. április 05.

Hat éve minden tavasszal és ősszel megrendezik a Mediterrán Kupa tengeri vitorlás túraverseny. A tavaszi fordulókat általában a balatoni versenyzők választják, míg az őszi versenyek a túravitorlázók körében népszerűek. A Mediterrán-kupa hazánk egyik meghatározó vitorlásrendezvénye a földközi-tengeri térségben.


Magyar éremesélyek a repülőhollandi-vb-n

2006. március 29.

A Majthényi Szabolcs-Domokos András páros révén magyar éremesélyesei is vannak a repülőhollandi-világbajnokságnak, amelyet április 4-11. között rendeznek a floridai Tampa-öbölben. A Spartacus Vitorlás Egylet négyszeres világbajnok versenyzőpárosának nem ismeretlen a vb helyszíne.


Az Adria vitorlás tavasza

2006. március 28.

Lehet ugyan, hogy kicsit elhúzódott a tavasz kezdete, de a vitorlásversenyek szervezői nem tétlenkedtek a rossz időben. Hamarosan kezdődik az adriai vitorlásszezon, áprilisban két megmérettetés vár a sportág szerelmeseire.


Ismét holland szakaszsiker a Volvo Ocean Race-en

2006. március 20.

Ismét a holland ABN AMRO ONE győzelmével ért véget a könnyűnek éppen nem, de annál kalandosabbnak számító Wellington-Rio szakasz.


1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19


LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Legfrissebb

Pharrell Williams

Pharrell Williams

Pharrell Williams lett az év divatikonja

Pharrell Williamst választotta idén az év divatikonjának az Amerikai Divattervezők Tanácsa (CFDA).

Bunga-Bunga

Bunga-Bunga

Felszámolta fizetett háremét Berlusconi

Nyilvánosságra került az a levél, amelyet Silvio Berlusconi volt olasz kormányfő írt az általa rendezett "bunga-bunga partikon" résztvevő fiatal nőknek.

Taxidermia

Taxidermia

Hódít a taxidermia a kínai gazdagok között

Egyre növekszik a kitömött vadállatok iránti kereslet a kínai gazdagok körében

Pokerdoboz
Pókertippek

Pókertippek

Az élő játékban az egyik legegyértelműbb és legnehezebben leplezhető árulkodó jel a kézremegés. Ez többnyire erős kézre és nem blöffre utal. Pókertippek.

Top5