Címketár a Deluxe.hu oldalain

[A-Á] [B] [C-CS] [D] [E-É] [F] [G-GY] [H] [I-Í] [J] [K] [L] [M] [N-NY] [O-Ó] [Ö-Ő] [P] [Q] [R] [S-SZ] [T-TY] [U-Ú] [Ü-Ű] [V] [W-X-Y] [Z-ZS]

A kifejezésre 189 találat van a Deluxe.hu oldalon

Holland öröm a Volvo Ocean Race-en

2006. május 10.

Újabb győzelmet aratott az ABN AMRO ONE a Volvo Ocean Race hatodik szakaszán. Az Annapolisból New Yorkba tartó futam május 7-én vasárnap kezdődött, a versenyzőknek ezúttal 400 tengeri mérföldnyi távolságot kellett két nap alatt megtenniük.


Kalózok támadtak a világkörüli vitorlázóra

2006. május 05.

Az osztrák Claus Gintner eddig csak arról volt híres, hogy körbevitorlázta a Földet. A sportembert újabb útján azonban nem várt támadás érte: Venezuela partjainál kalózcsapat fegyveres támadásának esett áldozatául. A zsákmányt, a Nordwind 47-es motorját a rendőrség később megtalálta, a hajós túl van a lőtt seb okozta életveszélyen.


Telt ház a szemesi kikötőben

2006. május 05.

További fejlesztésekre lehet számítani a balatonszemesi vitorláskikötőben, miután a régi stégeket a Fa Nándor-féle úszópontonokkal helyettesítették, bár a férőhelyek megduplázására még jócskán várni kell - mondta Panyi Zoltán, Szemes kikötőmestere a Deluxe Magazin érdeklődésére. A balatoni kikötőket bemutató sorozatunk első cikkében a déli partra látogattunk.


Bővül az umagi patkókikötő

2006. május 02.

A patkó alakú umagi öbölben található Horvátország legészakibb marinája, amelyet néhány kilométer választ el a szlovén határtól, így a város határátlépőként is funkcionál. Az olasz, szlovén hajók nagy forgalmúvá teszik az umagi vizeket, persze ne lepődjünk meg akkor se, ha a szomszédos vitorlásról magyar buzdítószavakat hallunk.


Vitorlás kupa indul Capri szigetén

2006. április 27.

A mediterrán térség egyik legizgalmasabb vitorlásrendezvénye vette kezdetét a gazdagok és szépek kedvenc nyaralóhelyén, az olaszországi Caprin. A Rolex Capri Sailing Weeken az indulók április 27. és május 1. között bizonyíthatják rátermettségüket.


Futam után, futam előtt a Volvo Ocean Race

2006. április 24.

A Volvo Ocean Race legutóbbi, ötödik szakasza, amelynek a során a versenyzőknek Rio de Janeiróból kellett eljutniuk Baltimore-ig, éppen a napokban ért véget. Az április 2-i indulást ünnepi hangulat kísérte - a legnagyobb kihíváson, a legnehezebb részen túl voltak a versenyzők, és tudták, a következő szakaszok jóval kellemesebb körülmények között zajlanak majd.


Majthényi: versenyen már nincs pardon

2006. április 20.

Majthényi Szabolcs és Domokos András vitorlázókról az elmúlt napokban számtalan cikk jelent meg itthon, hiszen a két magyar fiatal Floridában ötödször nyerte el a világbajnoki címet repülőhollandiban, méghozzá úgy, hogy minden futamot megnyert.


Előzgetések a Volvo Ocean Race-en

2006. április 19.

Nagy meglepetések futamának is beillene a jelenlegi Rio de Janeiro-Baltimore Volvo Ocean Race-szakasz. És hogy miért? Például azért, mert arra nemigen volt eddig példa, hogy az összesítésben vezető ABN AMRO ONE-t éppen nem üldözik, hanem ő az üldöző. Láss csodát, most ez is megtörtént.


Magyarok a Louis Vuitton-kupán is

2006. április 14.

Ahol sok nemzet legjobbjai mérik össze erejüket, onnan nem hiányozhatnak a magyar tehetségek sem. Legfeljebb egy ideig. Hogy hol voltunk az elmúlt százötven évben, nem tudom - de az biztos, hogy végre a híres-nevezetes Amerika-kupával szemben is sikerült kiegyenlítenünk a tartozásunkat. A harminckettedik alkalommal megrendezett versenyben ugyanis két magyar vitorlázó is részt vesz.


Száz százalék a repülőhollandi-vb-n

2006. április 12.

A Majthényi-Domokos páros a világbajnokság utolsó, kilencedik futamát is megnyerte, ezzel az egyedülálló teljesítménnyel: nyolc első hellyel és egy második hellyel végeztek az élen.


1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19


LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Legfrissebb

Pharrell Williams

Pharrell Williams

Pharrell Williams lett az év divatikonja

Pharrell Williamst választotta idén az év divatikonjának az Amerikai Divattervezők Tanácsa (CFDA).

Bunga-Bunga

Bunga-Bunga

Felszámolta fizetett háremét Berlusconi

Nyilvánosságra került az a levél, amelyet Silvio Berlusconi volt olasz kormányfő írt az általa rendezett "bunga-bunga partikon" résztvevő fiatal nőknek.

Taxidermia

Taxidermia

Hódít a taxidermia a kínai gazdagok között

Egyre növekszik a kitömött vadállatok iránti kereslet a kínai gazdagok körében

Pokerdoboz
Pókertippek

Pókertippek

Az élő játékban az egyik legegyértelműbb és legnehezebben leplezhető árulkodó jel a kézremegés. Ez többnyire erős kézre és nem blöffre utal. Pókertippek.

Top5