Címketár a Deluxe.hu oldalain

[A-Á] [B] [C-CS] [D] [E-É] [F] [G-GY] [H] [I-Í] [J] [K] [L] [M] [N-NY] [O-Ó] [Ö-Ő] [P] [Q] [R] [S-SZ] [T-TY] [U-Ú] [Ü-Ű] [V] [W-X-Y] [Z-ZS]

A kifejezésre 189 találat van a Deluxe.hu oldalon

Hamarosan beindul a Finn Masters

2006. május 25.

Június 1. és 9. között kerül megrendezésre Balatonfüred partjainál a Finn World Masters Championship, azaz a finn dingi hajóosztály Masters korosztályának világbajnoksága. Az izgalmasnak ígérkező versenyen Magyarország és a világ legjobbjai szállnak hajóba.


Győzött az ABN AMRO ONE

2006. május 25.

A vitorlástársuk, Hans Horrevoets halála okozta megrendülés ellenére is megnyerte a hetedik szakaszt az ABN AMRO ONE. A holland alakulat így mostanra behozhatatlan előnyt szerzett magának a földkerülő vitorlásversenyen, ezzel szinte végérvényesen eldöntve a bajnokság további kimenetelét. Mike Sanderson csapatának teljesítménye példátlan ugyan a VOR történetében, a második ABN AMRO hajón történt halálesetre való tekintettel az ünneplés ezúttal elmarad.


Célkeresztben az Amerika-kupa

2006. május 19.

E hónapban kezdődött az Amerika-kupa 2006-os idénye Valenciában. A 10. Louis Vuitton futam során a versenyzők párosversenyeken mérték össze erejüket. A bajnokság alkalmából megépített America's Cup Parkban százezres tömeg gyűlt össze, hogy óriásvetítőn kísérje végig a futamot.


Halálos baleset történt a Volvo Ocean Race-en

2006. május 18.

Életét vesztette a Volvo Ocean Race földkerülő vitorlásverseny egyik résztvevője csütörtök reggel, amikor az ABN AMRO II nevű hajó fedélzetéről a vízbe esett.


Szép remények a magyar tengeren

2006. május 17.

Az idei vitorlásszezon nem csak a rekordszámú versenyről, az eddig elért rendezői és résztvevői sikerekről szól, hanem arról is, hogy milyen jövő elébe néz a balatoni vitorlásélet. Ha minden a legszebb elképzeléseink szerint alakul, a Balaton vitorlásainak száma a háromszorosára, 15 ezerre dagadhat.


Az Atlanti-óceánt támadja a VOR mezőnye

2006. május 17.

Javában folyik a Volvo Ocean Race hetedik szakasza. A mezőny ezúttal a rövid New York-i pihenő után Európa felé vette az irányt. A következő cél Portsmouth, ahová az út természetesen az Atlanti-óceánon keresztül vezet. Az izgalmak nem várattak magukra sokáig - a versenyzők a Rajt! szót követően azonnal látványos hajrába kezdtek.


Jeanneau, a francia jachtlegenda

2006. május 16.

Idén ünnepli alapításának 50. évfordulóját Franciaország egyik legnevesebb jachtkészítő cége, a Jeanneau. A cég, amely ma egy nagy hajógyártó konszern tagja, motoros hajókkal tört be a piacra, majd később vitorlásokat is elkezdett építeni. Számos sportsiker mellett a Jeanneau nevéhez fűződik a Lagoon luxuskatamaránok megalkotása is.


Beindult a füredi Soling-Eb

2006. május 15.

A hétvégén igazi programdömping várta a vitorlázás rajongóit a Balatonon. A balatonlellei hajókiállítás, a nagyhajós verseny, az ifjúsági verseny és a rádiótávirányítású évadnyitó mellett azonban a főszerep a 2006-os soling Európa-bajnokság nyitófesztiváljáé. A május 19-ig tartó Eb-re idén tizenegy országból érkeztek a versenyzők, és huszonnyolc csapat indult a bajnoki címért.


A Balaton 2006-os vitorlásverseny-naptára

2006. május 15.

Az idei év egészen rendhagyó lesz a vitorlás-társadalomnak, ugyanis a magyar tengeren minden eddiginél több nemzetközi versenyt rendeznek a nyári szezonban. Cikkünkben a legfontosabb balatoni bajnokságokat és a hozzájuk tartozó hajóosztályokat tekintjük át.


Vitorlabontó a Balatonon

2006. május 13.

Rendkívüli vitorlásszezon kezdődött idén a Balatonon, ugyanis a magyar tengeren minden eddiginél több nemzetközi versenyt rendeznek a különleges hosszú és tartalmas idényben. Példátlan, és a nagyvilág hajós városai esetében is ritka, hogy egy településhez öt rangos nemzetközi verseny kötődjék - márpedig Balatonfüreden ennyi kategóriában versenghetnek Európa és az egész földgolyó hajósai.


1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19


LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Legfrissebb

Pharrell Williams

Pharrell Williams

Pharrell Williams lett az év divatikonja

Pharrell Williamst választotta idén az év divatikonjának az Amerikai Divattervezők Tanácsa (CFDA).

Bunga-Bunga

Bunga-Bunga

Felszámolta fizetett háremét Berlusconi

Nyilvánosságra került az a levél, amelyet Silvio Berlusconi volt olasz kormányfő írt az általa rendezett "bunga-bunga partikon" résztvevő fiatal nőknek.

Taxidermia

Taxidermia

Hódít a taxidermia a kínai gazdagok között

Egyre növekszik a kitömött vadállatok iránti kereslet a kínai gazdagok körében

Pokerdoboz
Pókertippek

Pókertippek

Az élő játékban az egyik legegyértelműbb és legnehezebben leplezhető árulkodó jel a kézremegés. Ez többnyire erős kézre és nem blöffre utal. Pókertippek.

Top5