Címketár a Deluxe.hu oldalain

[A-Á] [B] [C-CS] [D] [E-É] [F] [G-GY] [H] [I-Í] [J] [K] [L] [M] [N-NY] [O-Ó] [Ö-Ő] [P] [Q] [R] [S-SZ] [T-TY] [U-Ú] [Ü-Ű] [V] [W-X-Y] [Z-ZS]

A kifejezésre 189 találat van a Deluxe.hu oldalon

Megkezdődött a 470-es Európa-bajnokság

2006. június 12.

Folytatódik a versenyparádé a Balatonfüred előtti vízterületen, ahol ezúttal a 470-es hajóosztály legjobbjai mérkőznek meg egymással. Az Open Nissan Cup 470-es Európa-bajnoksága nyílt, így a verseny színvonalát tengeren túli hajósok is emelik.


Maier lett a világbajnok Füreden

2006. június 09.

Michael Maier lett a világbajnok a finn dingi hajóosztály Masters kategóriájában. A cseh hajós a Balatonfüreden rendezett verseny zárónapján, június 9-én vehette át a kitüntetést, így beigazolódott azok sejtése, akik szerint a CZE 1-es számot viselő finn dingi tulajdonosa lesz a győztes.


Maier lehet a Finn Masters győztese

2006. június 09.

A csehországi Michael Maier áll a balatonfüredi Finn Masters világbajnokság összetett kategóriájának élén. Az egypontos előny azonban a június 9-i versenynapon veszélybe kerülhet.


Trükkös futam a Finn Masters világbajnokságon

2006. június 07.

Forgolódó szél, pályamódosítások, a meglévő helyezések hirtelen megváltozása, versenyhalasztás - körülbelül ezekkel a címszavakkal lehetne jellemezni a Finn World Masters Championship június 6-i futamát. Balatonfüreden nagy győzelmek és nagy vereségek születtek.


Megkezdődött a füredi Finn Masters-vb

2006. június 06.

Kezdetét vette a finn dingi hajóosztály Masters korosztályának világbajnoksága Balatonfüreden. A nagyszabású megmérettetés első versenynapját követően többen már a dobogósok személyét is latolgatják, igaz, a szeszélyes balatoni szél június 9-ig többször is megváltoztathatja a legjobbak sorrendjét.


Minden idők legnagyobb Finn Masters vb-je

2006. június 04.

Minden eddiginél több versenyző indul az idei, június 9-ig tartó Finn World Masters Championshipen, amelyről az egyik szervezőt és versenyzőt, Sipos Pétert kérdeztük. A Magyar Finn Osztályszövetség titkára rendkívül izgalmas versenyre számít.


Balatonfüredre érkeztek a finn dingi nagymesterei

2006. június 01.

Június elsején nem csak az első nyári hónap köszöntött Balatonfüred lakóira, hanem egy nagyszabású vitorlás verseny is, a Finn World Masters Championship, azaz a finn dingi hajóosztály Masters korosztályának világbajnoksága. A megmérettetésen rekord számú versenyző állt rajthoz, akik június 5-től 9-ig szerepelnek a tétre menő futamokon.


Júniusban 470-es Eb lesz Balatonfüreden

2006. június 01.

A májusi Soling Európa-bajnokság, majd a rekord résztvevőszámmal épp zajló finn masters világbajnokság után újabb rangos vitorlás világversenyre kerül sor Balatonfüreden: a 470-es hajóosztály "Open Nissan Cup" nyílt Európa-bajnokságát június 10-18. között rendezik meg.


Balatoni kikötők: a földvári móló

2006. május 30.

A déli part egyik legjelentősebb kikötője a balatonföldvári, ahol a Bahart mellett a vitorlásklubok is öregbítik a város hírnevét. A Spartacus Vitorlás Egylet legutóbb épp egy nemzetközi verseny szervezésével hívta fel magára a figyelmet.


Soha nem látott tömeg az Amerika-kupán

2006. május 26.

Tökéletes időjárási viszonyok, hatalmas közönség, színültig megtelt Amerika-kupa Park és hősies címvédés - ezek voltak a valenciai Louis Vuitton-kupa tizenegyedik szakaszának főszereplői a szombati finálén.


1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19


LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Legfrissebb

Pharrell Williams

Pharrell Williams

Pharrell Williams lett az év divatikonja

Pharrell Williamst választotta idén az év divatikonjának az Amerikai Divattervezők Tanácsa (CFDA).

Bunga-Bunga

Bunga-Bunga

Felszámolta fizetett háremét Berlusconi

Nyilvánosságra került az a levél, amelyet Silvio Berlusconi volt olasz kormányfő írt az általa rendezett "bunga-bunga partikon" résztvevő fiatal nőknek.

Taxidermia

Taxidermia

Hódít a taxidermia a kínai gazdagok között

Egyre növekszik a kitömött vadállatok iránti kereslet a kínai gazdagok körében

Pokerdoboz
Pókertippek

Pókertippek

Az élő játékban az egyik legegyértelműbb és legnehezebben leplezhető árulkodó jel a kézremegés. Ez többnyire erős kézre és nem blöffre utal. Pókertippek.

Top5