Címketár a Deluxe.hu oldalain

[A-Á] [B] [C-CS] [D] [E-É] [F] [G-GY] [H] [I-Í] [J] [K] [L] [M] [N-NY] [O-Ó] [Ö-Ő] [P] [Q] [R] [S-SZ] [T-TY] [U-Ú] [Ü-Ű] [V] [W-X-Y] [Z-ZS]

A kifejezésre 189 találat van a Deluxe.hu oldalon

Magyarországra érkezett a világ leggyorsabb liberája

2006. július 04.

Megérkezett Magyarországra a Clan des Team, a világ leggyorsabb liberája, amellyel Litkey Farkas és csapata indul a hétvégi Kékszalag versenyen. A címvédő vitorlázó a Deluxe Magazinnak azt is elárulta, a hajó adatai tévesen szerepelnek a hivatalos honlapon.


Nincsenek leosztott lapok a Kékszalagon

2006. június 28.

Példátlan várakozás előzi meg Európa leghosszabb távú tókerülő versenyét: soha nem indult ugyanis egyszerre ennyi, győzelemre esélyes vitorlás. A Balaton leglátványosabb, július 7. és 9. között megrendezendő vitorlásbajnokságán hajók százai mérkőznek meg egymással.


Balatonkenese kikötőóriása

2006. június 23.

A magyar tenger kikötőit bemutató sorozatunkban most Balatonkenesére, az egyik legnagyobb hazai vitorlásközpontba látogatunk el. A Kenese Marina-Port nemcsak férőhelyeivel, hanem szolgáltatásával is kiemelkedik társai közül.


Az Észak vitorlásünnepe

2006. június 22.

Az észak-német Kiel városában minden év júniusának utolsó hetében rendezik meg a Kieler Woche nevet viselő vitorlásrendezvényt. Idén 1500-nál is több program várja a látogatókat a vasárnapi záróünnepségig, akiknek számát 3,5 millióra becsüli a rendezőség.


A biogradi vitorlásparadicsom

2006. június 21.

Az Adria egyik legkedveltebb nyaralóhelye Biograd, ahol minden nyáron hajók ezrei horgonyoznak le hosszabb-rövidebb időre. A kisváros egymáshoz tartozó két kikötője, a Kornati és a Sangulin a magyarok körében is igen kedvelt.


Hatodszor is megnyerheti Litkey a Kékszalagot

2006. június 21.

Az év egyik leglátványosabb vitorlásversenye, a Kékszalag kezdődik július 7-én, amelyen a címvédő Litkey Farkas is elindul csapatával. A 2005-ös Év Vitorlázójának választott hajóssal, aki immár öt alkalommal győzött a tókerülő versenyen, a Kékszalag előtti izgalmakról beszélgettünk.


Taroltak a franciák a 470-es Európa-bajnokságon

2006. június 19.

Izgalmas döntőkkel fejezték be június 18-án az Open Nissan Cup 470-es Európa-bajnokság versenyeit Balatonfüreden. Reggel óta egyenletesen fújó, könnyű nyugati szél örvendeztette meg a rendezőket és a vitorlázókat egyaránt, így gond nélkül elindíthatták tíz órakor a nők, majd egy óra múlva a férfiak fináléját.


Előretörtek a franciák a 470-es Eb-n

2006. június 15.

A balatonfüredi vizeken rendezett, 470-es hajóosztály nyílt Európa-bajnokságán a francia Bonnaud testvérek vették át a vezetést összetettben, míg a magyarok között az újoncok mutatkoztak be versenytársaiknak.


Futamot nyert Füreden a Sallai-Olosz páros

2006. június 15.

Megnyerte Sallai Gábor és Olosz Dávid a 470-es hajóosztály nyílt Európa-bajnokság június 14-i futamát, amivel a magyar kettős huszonöt helyet ugrott előre az összetettben.


Olaszország kezdeményezett a 470-es Eb-n

2006. június 13.

Kellemes, közepes erejű nyugati szél, verőfényes napsütés - ideális körülmények a vitorlázáshoz. Így kezdődött június 12-én Balatonfüreden az Open Nissan Cup 470-es Európa-bajnokság, amelyen harmincnégy nemzet 112 férfi és 52 női párosa szállt vízre. A férifaknál pillanatnyilag az olaszok állnak az élen.


1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19


LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Legfrissebb

Pharrell Williams

Pharrell Williams

Pharrell Williams lett az év divatikonja

Pharrell Williamst választotta idén az év divatikonjának az Amerikai Divattervezők Tanácsa (CFDA).

Bunga-Bunga

Bunga-Bunga

Felszámolta fizetett háremét Berlusconi

Nyilvánosságra került az a levél, amelyet Silvio Berlusconi volt olasz kormányfő írt az általa rendezett "bunga-bunga partikon" résztvevő fiatal nőknek.

Taxidermia

Taxidermia

Hódít a taxidermia a kínai gazdagok között

Egyre növekszik a kitömött vadállatok iránti kereslet a kínai gazdagok körében

Pokerdoboz
Pókertippek

Pókertippek

Az élő játékban az egyik legegyértelműbb és legnehezebben leplezhető árulkodó jel a kézremegés. Ez többnyire erős kézre és nem blöffre utal. Pókertippek.

Top5