Címketár a Deluxe.hu oldalain

[A-Á] [B] [C-CS] [D] [E-É] [F] [G-GY] [H] [I-Í] [J] [K] [L] [M] [N-NY] [O-Ó] [Ö-Ő] [P] [Q] [R] [S-SZ] [T-TY] [U-Ú] [Ü-Ű] [V] [W-X-Y] [Z-ZS]

A kifejezésre 189 találat van a Deluxe.hu oldalon

Sikeres volt a világ leghosszabb vitorlásának próbaútja

2006. július 18.

Tizennégy csomós sebességet is elért törökországi próbaútja során a Maltese Falcon nevű szuperjacht, amely a világ leghosszabb modern kori vitorlásaként lett ismert a hajósok körében.


A 2006-os Kékszalag videón

2006. július 14.

Rekordszámú versenyző indult a 38. Kékszalag Nemzetközi Vitorlásversenyen, amelyen hatodik alkalommal is Litkey Farkasék csapata győzött. A tókerülő bajnokságon ugyanakkor mInden eddiginél több esélyes hajó indult, így izgalomban semmiképp sem volt hiány.


A Kékszalag legszorosabb csatája

2006. július 10.

Idén nem az első két helyezett, hanem a negyedikként és ötödikként befutó két hajó, a Diego Libera Team és az Arcadom között dúlt a legnagyobb háború a célegyenesben. A tókerülő vitorlásversenyen az Arcadom előtt mindössze 19 másodperccel csapódott be a célba Nagy Attila csapata.


A Kékszalag harmadik leggyorsabb hajója

2006. július 10.

Harmadikként ért célba a Gardazzurra a 38. Kékszalag Nemzetközi Távolsági Vitorlásversenyen. A hajó kormányosával, Litkey Bencével arról beszélgettünk, hogyan sikerült 17 óra 16 perc alatt teljesíteni a fordulatokban gazdag, ám szélben annál szegényebb, mintegy 150 kilométeres távot.


A Raffica már a Garda-tavi visszavágóra készül

2006. július 10.

A Raffica nevű vitorlás végül alulmaradt a Clan Des Teammel vívott hosszú küzdelemben a hétvégén rendezett 38. Kékszalagon, s így csak másodikként futott be a balatonfüredi célba. A tókerülő versenyről a libera kormányosát, Király Zsoltot kérdeztük.


Litkey: a vereség elkerülése volt a cél

2006. július 09.

Litkey Farkas megszerezte hatodik győzelmét a Kékszalag vitorlásversenyen. A Brokernet-Winterthur néven induló, Olaszországból bérelt Clan Des Team 16 óra 1 perc alatt vitorlázta körül a Balatont. A kormányost a győzelemhez vezető útról kérdezte a Deluxe Magazin.


Hatodszor is győzött Litkey a Kékszalagon

2006. július 08.

Megszerezte hatodik győzelmét Litkey Farkas és csapata a 38. Kékszalag Nemzetközi Távolsági Versenyen. A hajók zöme már áthaladt a balatonfüredi célvonalon.


A Kékszalag percről percre

2006. július 07.

Ágyúlövés mellett rajtoltak el a 38. Kékszalag Nemzetközi Távolsági Vitorlásverseny hajói a Balatonfüred előtti partszakaszon. A 2006-os tókerülő bajnokságon minden eddiginél több vitorlás indult.


Nevezési rekord született a Kékszalagon

2006. július 07.

Még el sem kezdődött a Kékszalag, máris megdőlt a hagyományos Balaton-kerülő verseny egyik rekordja. A 2006. június 7-i versenynapra ugyanis minden eddiginél több vitorlázó jelentkezett.


A 2006-os Kékszalag esélyesei

2006. július 06.

Roppant izgalommal várják a hajósok a balatoni időjárás-jelentéseket, amelyek eldönthetik a hétvégi Kékszalag tókerülő versenyt. Azt szinte biztosra vehetjük, hogy nagyon nagy szél nem lesz a június 6-i napon - ami már latolgatásra ad okot -, azonban a versenyen még messze nem dőlt el semmi.


1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19


LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Legfrissebb

Pharrell Williams

Pharrell Williams

Pharrell Williams lett az év divatikonja

Pharrell Williamst választotta idén az év divatikonjának az Amerikai Divattervezők Tanácsa (CFDA).

Bunga-Bunga

Bunga-Bunga

Felszámolta fizetett háremét Berlusconi

Nyilvánosságra került az a levél, amelyet Silvio Berlusconi volt olasz kormányfő írt az általa rendezett "bunga-bunga partikon" résztvevő fiatal nőknek.

Taxidermia

Taxidermia

Hódít a taxidermia a kínai gazdagok között

Egyre növekszik a kitömött vadállatok iránti kereslet a kínai gazdagok körében

Pokerdoboz
Pókertippek

Pókertippek

Az élő játékban az egyik legegyértelműbb és legnehezebben leplezhető árulkodó jel a kézremegés. Ez többnyire erős kézre és nem blöffre utal. Pókertippek.

Top5