Címketár a Deluxe.hu oldalain

[A-Á] [B] [C-CS] [D] [E-É] [F] [G-GY] [H] [I-Í] [J] [K] [L] [M] [N-NY] [O-Ó] [Ö-Ő] [P] [Q] [R] [S-SZ] [T-TY] [U-Ú] [Ü-Ű] [V] [W-X-Y] [Z-ZS]

A kifejezésre 189 találat van a Deluxe.hu oldalon

Példátlan magyar siker a Garda-tavon

2006. szeptember 05.

A Brokernet-Winterthur Uno nyerte a Garda-tavon megrendezett Gorla vitorlásversenyt. A Litkey Farkas által vezetett csapat legyőzte a Kékszalag-győztes Clan des Teamet is, vagyis azt a hajót, amelyet a balatoni tókerülő bajnokságon még ő kormányzott. Ez az első alkalom, hogy magyar hajó nyert ilyen rangos nemzetközi versenyt.


Wossaláék a harmadik helyen a Soling-vébén

2006. szeptember 01.

Jól kezdett a Wossala György-Németh Péter-Vezér Károly összeállítású hármas az ausztriai Atterseen zajló, szeptember 3-án befejeződő Soling Masters Világbajnokságon. Az augusztus 31-i versenynapon a terveknek megfelelően két futamot tartottak meg a hatból.


Magyarok is indulnak a Soling-vébén

2006. augusztus 31.

Augusztus 31-én nyitották meg az osztrák Attersee nevű tónál a Soling Masters Világbajnokságot és Zipfer-kupát. A rendkívül erős mezőnyben két magyar egység indul.


Kategorizálták a luxusjachtokat

2006. augusztus 15.

Az anyagi jólét fitogtatásának az egyik legkiválóbb módja a luxusjacht-vásárlás. A Wall Street Journal a dollármilliókba kerülő, exkluzív kivitelezésű hajókat kategorizálta felszerelés és hajóhossz szempontjából.


A legkedveltebb balatoni túrakikötő

2006. augusztus 09.

Talán a badacsonyi borok és a domboldalról nyíló lenyűgöző panoráma teszi a helyi kikötőt a Balaton egyik leglátogatottabb vitorláscélpontjává, ahol átlagosan kétezer hajós fordul meg egy évben.


A fapados vitorlások a legkelendőbbek

2006. augusztus 04.

Ezen a nyáron a vásárlók figyelme a rövidebb és olcsóbb hajók felé fordult, amelyekből ráadásul kevesebb is fogy az előző évekhez képest - derül ki a Hajózási Felügyelet regiszterének adataiból. Emellett a gyártók a forintgyengülés miatt magasabb árakkal kénytelenek kereskedni.


A keszthelyi kikötőben még van hely

2006. augusztus 04.

A magyar tenger kikötői többek között maximális kihasználtságukról nevezetesek, ám a nyugati medencében mégis akad egy kivétel. A keszthelyi Phoenixben található hajók akár ötszöröse is elférne a kikötőben.


Tarolt Argentína a Cadet-vébén

2006. augusztus 01.

Argentína győzelmével zárult a Cadet hajóosztály világbajnoksága, amelyen három kontinens több mint 320 fiatal versenyzője mérkőzött meg egymással. A dobogó második fokát britek foglalták el, míg a bronzérem szintén a dél-amerikai országnak jutott.


A vitorlásifjúság világversenye

2006. július 21.

Megkezdődött a Cadet hajóosztály világbajnoksága Balatonfüreden, amely során három kontinens több mint 320 versenyzője érkezik a magyar tengerhez. Az ifjúsági hajóosztály legnagyobb megmérettetésén 20 magyarnak drukkolhatunk.


Dragon bajnokságot rendeznek a Balatonon

2006. július 20.

Ismét rangos nemzetközi vitorlásversenynek ad otthont a Balaton. Augusztus 4-én kezdődik és augusztus 9-ig tart Balatonfüreden a dragon hajóosztály magyar bajnoksága, ahol a hagyományoknak megfelelően idén is sok külföldi egység indul majd.


1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19


LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Legfrissebb

Pharrell Williams

Pharrell Williams

Pharrell Williams lett az év divatikonja

Pharrell Williamst választotta idén az év divatikonjának az Amerikai Divattervezők Tanácsa (CFDA).

Bunga-Bunga

Bunga-Bunga

Felszámolta fizetett háremét Berlusconi

Nyilvánosságra került az a levél, amelyet Silvio Berlusconi volt olasz kormányfő írt az általa rendezett "bunga-bunga partikon" résztvevő fiatal nőknek.

Taxidermia

Taxidermia

Hódít a taxidermia a kínai gazdagok között

Egyre növekszik a kitömött vadállatok iránti kereslet a kínai gazdagok körében

Pokerdoboz
Pókertippek

Pókertippek

Az élő játékban az egyik legegyértelműbb és legnehezebben leplezhető árulkodó jel a kézremegés. Ez többnyire erős kézre és nem blöffre utal. Pókertippek.

Top5