Címketár a Deluxe.hu oldalain

[A-Á] [B] [C-CS] [D] [E-É] [F] [G-GY] [H] [I-Í] [J] [K] [L] [M] [N-NY] [O-Ó] [Ö-Ő] [P] [Q] [R] [S-SZ] [T-TY] [U-Ú] [Ü-Ű] [V] [W-X-Y] [Z-ZS]

A kifejezésre 189 találat van a Deluxe.hu oldalon

Esélylatolgatás a Nagyhajós Bajnokságon

2006. október 09.

Kisebb szélben a Bavariák, nagyobban pedig a Grand Soleil44R esélyes Dolmányos Gábor szerint. A tavalyi verseny győztes hajójának, a Vitónak a kormányosát a felkészülésről is kérdeztük.


Elrajtolt a II. Nagyhajós Tengeri Bajnokság

2006. október 09.

Ma délelőtt, 10 óra 20 perckor elrajtolt a II. magyar tengeri bajnokság. A közép-adriai Biograd és Murter között megrendezett futamon az elindult csapatok leggyorsabbja jelenleg a Czégai Péter kormányozta 56-os rajtszámú Southampton.


Rajtra készülnek a II. Tengeri Bajnokság hajói

2006. október 07.

Amikor 2005-ben megrendezték a tengeri bajnokságot, sokan már akkor is "elsőként" emlegették, hiszen a versenyt hagyományteremtő szándékkal írta ki a Magyar Vitorlás Szövetség. Elérkezett hát a várva várt nap, amelyen a magyar hajósok immár másodszor találkoznak az Adrián, hogy ismét megmérkőzzenek a nagyhajós bajnokságon.


A II. Tengeri Bajnokság időbeosztása

2006. október 04.

Október hetedikén kezdődik a II. Magyar Tengeri Nagyhajós Bajnokság, amelyen egy héten át versengenek a résztvevők Horvátország két lenyűgöző szépségű vitorlásparadicsoma, Biograd és Murter között.


A 2006-os Tengeri Bajnokság helyszínei

2006. október 03.

A II. Magyar Tengeri Nagyhajós Bajnokságot az elsőhöz hasonlóan a Közép-Adriára írta ki a Magyar Vitorlás Szövetség, azonban a két legfontosabb helyszín ezúttal Biograd és Murter szigete lesz.


Új-zélandi sikerek a vakok vitorlás-vb-jén

2006. október 03.

Véget ért a 2006-os IFDS Blind Sailing World Championship, amelynek idén a Rhode Island-i New York Yacht Club adott otthont. Az új-zélandiak a verseny mindhárom kategóriájában dobogós helyen végeztek.


A Közép-Adriára készülnek a magyar vitorlázók

2006. szeptember 28.

A 2006-os évben rendezik meg második alkalommal a Magyar Tengeri Nagyhajós Bajnokságot az Adrián, ahol október 7. és 14. között mérik össze tudásukat a hobbi- és versenyvitorlázók. A szeptember 27-i hajósorsoláson eldöntötték, hogy a bérelt hajók közül melyik csapat melyik vitorlással vág neki a viadalnak.


Világtalan vitorlásverseny

2006. szeptember 25.

Idén hatodik alkalommal kerül megrendezésre az IFDS Blind Sailing World Championship az International Blind Sailing szervezésében. A szeptember 22-től 27-ig tartó bajnokságra a világ minden tájáról érkeztek vak és látáskárosult versenyzők a Rhode Island-i Newport kikötőjébe.


Blackburné a laser-világbajnoki cím

2006. szeptember 20.

A harmincöt éves Michael Blackburn nyerte el a laser osztály 2006-os világbajnoki címét senior kategóriában. A szeptember 10-től 20-ig tartó versenyre több mint száz részvevő érkezett a koreai Jejuba.


Brit és holland siker a 470-es vébén

2006. szeptember 15.

A kínai Rizsaóban gyűlt össze idén a vitorlás 470-es hajóosztály legjobbjait tömörítő mezőny. A verseny végül a férfiaknál brit, míg a nőknél holland sikerrel zárult.


1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19


LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Legfrissebb

Pharrell Williams

Pharrell Williams

Pharrell Williams lett az év divatikonja

Pharrell Williamst választotta idén az év divatikonjának az Amerikai Divattervezők Tanácsa (CFDA).

Bunga-Bunga

Bunga-Bunga

Felszámolta fizetett háremét Berlusconi

Nyilvánosságra került az a levél, amelyet Silvio Berlusconi volt olasz kormányfő írt az általa rendezett "bunga-bunga partikon" résztvevő fiatal nőknek.

Taxidermia

Taxidermia

Hódít a taxidermia a kínai gazdagok között

Egyre növekszik a kitömött vadállatok iránti kereslet a kínai gazdagok körében

Pokerdoboz
Pókertippek

Pókertippek

Az élő játékban az egyik legegyértelműbb és legnehezebben leplezhető árulkodó jel a kézremegés. Ez többnyire erős kézre és nem blöffre utal. Pókertippek.

Top5