Címketár a Deluxe.hu oldalain

[A-Á] [B] [C-CS] [D] [E-É] [F] [G-GY] [H] [I-Í] [J] [K] [L] [M] [N-NY] [O-Ó] [Ö-Ő] [P] [Q] [R] [S-SZ] [T-TY] [U-Ú] [Ü-Ű] [V] [W-X-Y] [Z-ZS]

A kifejezésre 189 találat van a Deluxe.hu oldalon

Ausztráliai turistaprogramok felfedező kedvű utazóknak

2008. november 10.

A helyiek és a turisták is egyetértenek abban, hogy Ausztráliát nem lehet egyetlen utazás alkalmával megismerni. Ha már letudtuk a kötelező nevezetességeket, érdemes felfedezni a kontinensnyi ország olyan arcait, amelyek a legtöbb turista előtt rejtve maradnak: kipróbálhatjuk a hajnali légballonos repülést, vitorlástúrára indulhatunk, és cetcápák közé merülhetünk a korallzátonyoknál.


Elrajtolt a Magyar Tengeri Nagyhajós Bajnokság mezőnye

2008. október 06.

Elrajtolt a negyedik Magyar Tengeri Nagyhajós Bajnokság mezőnye. A versenyre, ahogy tavaly, idén is az Adrián kerül sor, az idő szép, csak a szélre lehet panasz, ami egyelőre csak egyes-kettes erősségű. Csapatunk, a Deluxe Sailing Team a verseny első óráiban jó helyen, az első tíz között van.


Élő közvetítés a IV. Magyar Tengeri Nagyhajós Bajnokságról

2008. szeptember 29.

Negyedik alkalommal rendezik meg az Adrián a Magyar Tengeri Nagyhajós Bajnokságot, melynek során a nevezők 4 pálya-, illetve 3 túrafutamon mérhetik össze tudásukat. A legjobb magyar vitorlázókat tömörítő mezőny küzdelmeit október 4-11. között az [origo]-n élőben is követhetik az érdeklődők.


Dobogóra tör a Deluxe Sailing Team az ob-n

2008. július 24.

Augusztus 15-20. között rendezik Balatonfüreden a 49-es hajóosztály országos bajnokságát, melyen a Deluxe Sailing Team színeiben Rauschenberger Miklós és Cserép Csaba is ott lesz.


Rozsda és víz - vendégünk volt Nagy 'Rozsda' Attila

2008. május 22.

Vitorlázik, rendszeresen versenyeken indul, a Magyar Vitorlás Szövetség társelnöke, szakterülete a média. Továbbá szervezi a Kékszalag versenyt vagy inkább fesztivált, ahol - mint a chatszobában kiderült - idén esélyes külföldiek is elindulnak. Nagy "Rozsda" Attila versenyzett már olyan szélben, hogy eltört az árboc, és nem szeret horgászni, mert az lassítja a hajót.


A legjobb magyarországi kikötők

2008. május 13.

A vitorlástulajdonosok egyik legégetőbb problémája az, hogy melyik kikötőben helyezzék el legféltettebb kincsüket. Utánajártunk, milyen szolgáltatásokat kínálnak a Balaton legjobb kikötői, mennyibe kerül a fővárosi vízi életforma, és mennyire mélyen kell a zsebünkbe nyúlni, ha klubtagként vagy akár vendégként szeretnénk élvezni a szolgáltatásaikat.


Hazai győzelem a Soling Eb-n

2008. április 28.

Európa-bajnoki címűket megvédve a Wossala György – Vezér Károly – Tóth Péter csapat lett a Magyarországon megrendezett Soling Európa-bajnokság győztese. A szervezésben is aktív szerepet vállaló, meggyőző fölénnyel győzedelmeskedő csapat vezetője számára külön öröm, hogy hazai vízen érték el a sikert.


Mennyibe kerül, ha vitorlázni szeretnénk?

2008. április 25.

Itt a tavasz, és nem csak a fák és mezők virágoznak, de a vízen is elindul az élet. Azok kedvéért, akiknek már eszébe jutott, hogy ki kéne próbálni a vitorlázást, és azokért, akiknek ezzel kedvet csinálhatunk, összefoglaltuk az indulás költségeit. Utánajártunk, mennyi időbe és pénzbe kerül a belföldi és tengeri tanfolyam, milyen járulékos költségekkel számolhatunk, és mennyit kell költeni a felszerelésekre, hajóbérlésre, ha már kézben a papír.


Hatalmas kihívás várja az olimpián Berecz Zsombort

2008. február 14.

A mindössze 21 éves magyar vitorlázónak, Berecz Zsombornak sikerült kvótát szereznie az ausztráliai Laser VB-n. Ez azt jelenti, hogy rajthoz állhat a pekingi olimpián. Hatalmas hullámokról, veszélyes helyzetekről mesélt a Deluxe Magazinnak, és azt is elárulta, hogy milyen eredményeket szeretne elérni Pekingben.


Berecz Zsombor indulhat az olimpián

2008. február 13.

Berecz Zsombor olimpiai indulási jogot szerzett a vitorlázó Laser hajóosztály világbajnokságán az ausztráliai Terrigalban. Tíz futam után összesítésben a 87. helyen végzett, a még megszerezhető tíz kvótáért küzdő országok rangsorában pedig a kilencedik lett.


1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19


LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Legfrissebb

Pharrell Williams

Pharrell Williams

Pharrell Williams lett az év divatikonja

Pharrell Williamst választotta idén az év divatikonjának az Amerikai Divattervezők Tanácsa (CFDA).

Bunga-Bunga

Bunga-Bunga

Felszámolta fizetett háremét Berlusconi

Nyilvánosságra került az a levél, amelyet Silvio Berlusconi volt olasz kormányfő írt az általa rendezett "bunga-bunga partikon" résztvevő fiatal nőknek.

Taxidermia

Taxidermia

Hódít a taxidermia a kínai gazdagok között

Egyre növekszik a kitömött vadállatok iránti kereslet a kínai gazdagok körében

Pokerdoboz
Pókertippek

Pókertippek

Az élő játékban az egyik legegyértelműbb és legnehezebben leplezhető árulkodó jel a kézremegés. Ez többnyire erős kézre és nem blöffre utal. Pókertippek.

Top5