Címketár a Deluxe.hu oldalain

[A-Á] [B] [C-CS] [D] [E-É] [F] [G-GY] [H] [I-Í] [J] [K] [L] [M] [N-NY] [O-Ó] [Ö-Ő] [P] [Q] [R] [S-SZ] [T-TY] [U-Ú] [Ü-Ű] [V] [W-X-Y] [Z-ZS]

A kifejezésre 189 találat van a Deluxe.hu oldalon

Megdőlt a Föld körüli vitorlázás rekordja

2012. január 09.

Közel három nappal rövidebb idő alatt kerülte meg a Földet a francia Loick Peyron vitorlásával, mint a korábbi csúcstartó, elhódítva ezzel a nem mindennapi teljesítményért járó Jules Verne Kupát.


Vért izzadtak a győzelemért Litkeyék a Kékszalagon

2011. július 15.

Minden, ami nehéz, benne volt az idei versenyben - mondta a Kékszalagon tizedszer győztes Litkay Farkas a Deluxe Magazinnak. A vitorlázó szerint nagyon komoly ellenfeleket sikerült legyőzni idén, ami nagy szakmai sikert jelent. Litkey úgy véli, hogy pénteki rajt esetén körülbelül harminc hajó döntötte volna meg a Nemere II. rekordját.


Litkey Farkas Lisája a csütörtökön rajtoló Kékszalag esélyese

2011. július 12.

A kilencszeres győztes, tavaly negyedik Litkey Farkas számít idén is a Kékszalag Balaton-kerülő vitorlásverseny legnagyobb esélyesének. A kiírás szerint páratlan évben a hagyományos építésű hajók vehetnek részt Európa legrégebbi és leghosszabb távú tókerülő viadalán, Litkey azzal a Lisával vág neki a 145 km-es távnak, amellyel már négyszer nyert.


Extrém milliárdosok

2009. október 26.

Míg a milliárdosok egy része golfozással, vásárlással vagy munkával tölti idejét, akadnak, akik korlátlan anyagi lehetőségeiket kihasználva extrém hobbikat választanak magunknak, vagy különleges kalandokat keresnek. Űrutazó, hajós és adrenalinfüggő mágnásokat mutatunk be.


Egyedül hajózza körbe a Földet egy 16 éves vitorlázó

2009. október 19.

Kihajózott vasárnap Sydneyből a 16 éves Jessica Watson, aki körbe akarja hajózni a Földet. Ha a terve sikerül, akkor ő lesz a legfiatalabb vitorlázó, aki segítség nélkül megtette a hatalmas utat.


Viharos szél a Nagyhajós Bajnokságon

2009. október 13.

Az V. Magyar Tengeri Nagyhajós Bajnokság második versenynapja lett volna a mai. A tegnap délután óta tartó viharos szél miatt azonban halasztást rendeltek el. Így továbbra is érvényes futam nélkül zajlik a verseny.


A legdrágább hajók Magyarországon

2009. október 05.

Cikksorozatunkban új és használt, vitorlás és motoros hajókat ajánlunk különböző árkategóriákban. Utolsó anyagunkban a tízmillió forintnál drágábban kapható vízi járművek között néztünk körül, mint néhány példából kiderül, méretben, luxusban és árban a határ a csillagos ég. Azért mi a földön maradtunk, és elsősorban azt vizsgáltuk, hogy a hazai piacon minek van helye.


Hajók öt- és tízmillió forint között

2009. szeptember 29.

Magyarországon kapható vitorlás és motoros hajók öt és tízmillió forint között. Cikksorozatunkban új és használt, vitorlás és motoros hajókat ajánlunk különböző árkategóriákban. Ennyi pénzért a használt hajók bőséges választéka áll rendelkezésre, de komoly motorost, és kabinos hazai vitorlást újonnan is kapunk.


19 nap alatt szelte át az Atlanti-óceánt a magyar vitorlázó

2009. január 09.

Idén is hatalmas érdeklődés mutatkozott az ARC 2008- Atlantic Rally for Cruisers megrendezésére, melynek szervezője a globális vitorlás programokat magáénak tudó World Cruising Club (WCC) volt. A versenyzők között indult egy magyar vitorlázó is, Winter Zoltán 19 nap 15 óra 57 perc 19 másodperc alatt teljesítette a távot.


Majthényiék továbbra is vezetik a vb-t

2009. január 08.

Három versenynap után továbbra is a Majthényi Szabolcs-Domokos András kettős vezet az Új-Zélandon zajló vitorlázó Repülő Hollandi világbajnokságon. A végső győzelemre is esélyes duó tovább harcol a pontokért, céljuk, hogy növeljék előnyüket az összesítésben. Minden esélyük megvan erre, hat futamból eddig négyet megnyertek.


1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19


LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Legfrissebb

Pharrell Williams

Pharrell Williams

Pharrell Williams lett az év divatikonja

Pharrell Williamst választotta idén az év divatikonjának az Amerikai Divattervezők Tanácsa (CFDA).

Bunga-Bunga

Bunga-Bunga

Felszámolta fizetett háremét Berlusconi

Nyilvánosságra került az a levél, amelyet Silvio Berlusconi volt olasz kormányfő írt az általa rendezett "bunga-bunga partikon" résztvevő fiatal nőknek.

Taxidermia

Taxidermia

Hódít a taxidermia a kínai gazdagok között

Egyre növekszik a kitömött vadállatok iránti kereslet a kínai gazdagok körében

Pokerdoboz
Pókertippek

Pókertippek

Az élő játékban az egyik legegyértelműbb és legnehezebben leplezhető árulkodó jel a kézremegés. Ez többnyire erős kézre és nem blöffre utal. Pókertippek.

Top5