Címketár a Deluxe.hu oldalain

[A-Á] [B] [C-CS] [D] [E-É] [F] [G-GY] [H] [I-Í] [J] [K] [L] [M] [N-NY] [O-Ó] [Ö-Ő] [P] [Q] [R] [S-SZ] [T-TY] [U-Ú] [Ü-Ű] [V] [W-X-Y] [Z-ZS]

A kifejezésre 100 találat van a Deluxe.hu oldalon

Tizenegyedszer is nyert Litkey a Kékszalagon

2013. július 26.

Izgalmas, szoros versenyben Litkey Farkas és csapata nyerte a 45. Kékszalag Laptop.hu Nagydíjat, ezzel 11. alkalommal diadalmaskodott a vitorlásversenyen.


Kimentették a földkerülő franciát

2013. január 21.

Egy az útirányát megváltoztató óceánjáró kirándulóhajó mentette ki a tengerből a hajótörést szenvedett francia Alain Delord-t, aki egyedül akarta megkerülni a világot vitorláshajójával, de hajótörést szenvedett az erős viharban Tasmánia partjaitól több száz kilométerre délre.


Kékszalag - Alacsony vízállás, aggódó kapitányok

2012. június 28.

A tavalyi vihar után ezúttal az alacsony vízállás jelenthet kihívást a résztvevőknek a jövő csütörtökön Balatonfüredről elrajtoló 44. Kékszalag MVM Partner Nagydíj vitorlásversenyen.


Kékszalagon debütál a felújított Lillafüred

2012. június 13.

Az utolsó simításokat végzik a felújított Lillafüred vitorláson Cittel Lajos hajóépítő mester műhelyében: az európai színvonalú magyar hajógyártás kiemelkedő alkotását még 1949-ben építették a Balatonfüredi Hajógyárban. A mester a műemlék hajó megmentéséről és a legendás 75-ös cirkáló flotta újjászületéséről is mesélt.


Berecz Zsombor tarolt a Bajnokok Bajnoksága vitorlás RC-kupán

2012. április 21.

2012. április 18-án és 19-én Budapesten, a Lágymányosi-öbölben rendezte meg a KMPVSE a 19. Bajnokok Bajnoksága viadalt a Hajó Magazin Kupáért. A győzelmet és a kétszáz éves ezüst vándorserleget az olimpikon Berecz Zsombor szerezte meg, Tomai Balázs és Litkey Farkas előtt az RC vitorláshajós viadalon.


Berecz az első tízben szeretne végezni Londonban

2012. január 24.

Eddig egyetlen olimpiai indulási helyet sikerült szerezniük a magyar vitorlázóknak: Berecz Zsombor a Perthben rendezett tavalyi világbajnokságon érdemelte ki a kvótát. Pekingben ő alkotta az egyszemélyes csapatot - a szörfösöket nem számítva -, s nagy az esély rá, hogy Londonban is ez lesz a helyzet.


Berecz Zsombor olimpiai kvótát szerzett

2011. december 14.

A Laser hajóosztályban szereplő Berecz Zsombor kvótát szerzett a Perth-ben zajló olimpiai kvalifikációs vitorlás világbajnokságon.


Szenzációs magyar vitorlássiker a legendás tókerülő versenyen

2011. szeptember 12.

A Garda-tavi tókerülő verseny 61 éves történetében először nyert magyar csapat, a Raffica Sailing Team.


Három óra sem kell a Balaton átvitorlázásához

2011. szeptember 06.

Új rekord született a Balaton hosszanti, Keszthely-Balatonkenese közötti átvitorlázásában kedden délelőtt, amelynek során Rajnai István keszthelyi csapata egy katamaránnal 2 óra 42 perc alatt teljesítette a távot, megdöntve Majtényi Szabolcs két évvel ezelőtti, 3 óra 41 perces rekordját.


Körbevitorlázza a Földet két magyar

2011. augusztus 09.

Kevesebb mint 80 liter üzemanyag felhasználásával, 540 nap alatt tervezi körbehajózni a Földet két kalandvágyó magyar sportember.


1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Legfrissebb

Pharrell Williams

Pharrell Williams

Pharrell Williams lett az év divatikonja

Pharrell Williamst választotta idén az év divatikonjának az Amerikai Divattervezők Tanácsa (CFDA).

Bunga-Bunga

Bunga-Bunga

Felszámolta fizetett háremét Berlusconi

Nyilvánosságra került az a levél, amelyet Silvio Berlusconi volt olasz kormányfő írt az általa rendezett "bunga-bunga partikon" résztvevő fiatal nőknek.

Taxidermia

Taxidermia

Hódít a taxidermia a kínai gazdagok között

Egyre növekszik a kitömött vadállatok iránti kereslet a kínai gazdagok körében

Pokerdoboz
Pókertippek

Pókertippek

Az élő játékban az egyik legegyértelműbb és legnehezebben leplezhető árulkodó jel a kézremegés. Ez többnyire erős kézre és nem blöffre utal. Pókertippek.

Top5