Címketár a Deluxe.hu oldalain

[A-Á] [B] [C-CS] [D] [E-É] [F] [G-GY] [H] [I-Í] [J] [K] [L] [M] [N-NY] [O-Ó] [Ö-Ő] [P] [Q] [R] [S-SZ] [T-TY] [U-Ú] [Ü-Ű] [V] [W-X-Y] [Z-ZS]

A kifejezésre 311 találat van a Deluxe.hu oldalon

Szépen gazdagodtak a brit sport sztárjai

2013. április 29.

Nem sokat éreztek meg a brit gazdaság krónikus gyengélkedéséből a brit élsport leggazdagabb sztárjai, akiknek összvagyona az elmúlt egy évben csaknem 7 százalékkal emelkedett, és meghaladta a 3 milliárd fontot.


Gábor Zsazsa férje marad a vagyonkezelő

2013. január 10.

Az illetékes bíróság döntése alapján legalább idén augusztusig Gábor Zsazsa férje, Frédéric von Anhalt marad a híresség vagyonának kezelője.


Harmincmillió dolláros vagyonok Magyarországon

2012. október 09.

A világon 187 380 embernek van 30 millió dollárnál nagyobb vagyona, közülük 365-en laknak Magyarországon - írta a Világgazdaság, a ­Wealth-X gazdagokra szakosodott kutatóintézet felmérését ismertetve.


Csökken a milliomosok vagyona

2012. június 21.

A világ milliomosainak összesített vagyona tavaly csökkent és szám szerint az ázsiai milliomosok kerültek többségbe - írja a Capgemini és a Royal Bank of Canada tanulmánya.


Hollókőé lett a világörökségi vagyon

2012. május 24.

Nógrád megye önkormányzata ingyenesen adta át Hollókő önkormányzatának a világörökségi település ófalui részében lévő ingatlanokat - ezt sajtótájékoztatón jelentették be a megállapodás aláírása után szerdán, Salgótarjánban.


Barack Obama vagyona

2012. május 16.

Összesen 2,6 millió és 8,3 millió dollárnyi vagyona van Barack Obama amerikai elnöknek, illetve feleségének, Michelle Obamának; bár ezzel jóval gazdagabbnak számítanak egy átlag amerikainál, meg sem közelítik Obama republikánus riválisának, a több mint 200 millió dolláros vagyonnal rendelkező Mitt Romney-nak az anyagi helyzetét - írta a Fehér Ház közleményére hivatkozva a The Guardian című brit lap internetes kiadása.


A csúcson vannak a brit szupergazdagok

2012. május 02.

Az euróválsággal és a visszatérő brit recesszióval dacolva vagyonrekordot döntöttek a brit gazdagok leggazdagabbjai az elmúlt egy esztendőben.


Elárverezi örökölt ingóságait a Vagyonkezelő

2012. április 27.

A társaság közleménye szerint az állami tulajdonba került ingóságok tárolása, őrzése, jelentős helyigénnyel és költséggel jár, s ezért vezeti be új gyakorlatot.


Leszállóágban az orosz milliárdosok

2012. április 20.

Tíz százalékkal apadt egy év alatt a legtehetősebb oroszok dollárban számított együttes vagyona. Idén első ízben Aliser Uszmanov üzbegisztáni születésű acél- és telekommágnás vezeti a leggazdagabb oroszok listáját 400 millióval 18,1 milliárd dollárra hízott vagyonnal.


Nem a multimilliomos Romney lenne a leggazdagabb amerikai elnök

2012. január 27.

Ha megválasztanák, akkor sem a multimilliomos Mitt Romney lenne a leggazdagabb amerikai elnök; a mindenkori rekorder a Egyesült Államok első államfője, George Washington - írta csütörtöki számában a The Washington Post.


1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26


LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Legfrissebb

Pharrell Williams

Pharrell Williams

Pharrell Williams lett az év divatikonja

Pharrell Williamst választotta idén az év divatikonjának az Amerikai Divattervezők Tanácsa (CFDA).

Bunga-Bunga

Bunga-Bunga

Felszámolta fizetett háremét Berlusconi

Nyilvánosságra került az a levél, amelyet Silvio Berlusconi volt olasz kormányfő írt az általa rendezett "bunga-bunga partikon" résztvevő fiatal nőknek.

Taxidermia

Taxidermia

Hódít a taxidermia a kínai gazdagok között

Egyre növekszik a kitömött vadállatok iránti kereslet a kínai gazdagok körében

Pokerdoboz
Pókertippek

Pókertippek

Az élő játékban az egyik legegyértelműbb és legnehezebben leplezhető árulkodó jel a kézremegés. Ez többnyire erős kézre és nem blöffre utal. Pókertippek.

Top5