Címketár a Deluxe.hu oldalain

[A-Á] [B] [C-CS] [D] [E-É] [F] [G-GY] [H] [I-Í] [J] [K] [L] [M] [N-NY] [O-Ó] [Ö-Ő] [P] [Q] [R] [S-SZ] [T-TY] [U-Ú] [Ü-Ű] [V] [W-X-Y] [Z-ZS]

A kifejezésre 4 találat van a Deluxe.hu oldalon

Hazatér a rekordáron elkelt Zsolnay váza

2014. január 07.

A pécsi Zsolnay Kulturális Negyedben állítják ki január 8-tól azt az Apáti Abt Sándor tervezte nagy méretű szecessziós vázát, amely a Zsolnay kerámiák esetében rekordnak számító 19 millió forintos áron kelt el a Virág Judit Galéria árverésén.


Senki sem tudta hogy százmilliókat ér a porosodó váza

2011. május 10.

Tetemes összegért, 1,5 millió dollárért, 275 millió forintért kelt el egy olyan kínai váza az Egyesült Államokban, amelyet évtizedekig egy buffalói külvárosi pár birtokolt.


Dollármilliók egy Ming-vázáért

2006. június 02.

A Ming-dinasztia korából származó páratlan darabot az amerikai kaszinómogul, Stephen Wynn vásárolta meg a Christie's hongkongi árverésén. A több mint 10 millió dolláros, azaz körülbelül 2 milliárd forintos áron elkelt váza ezzel kiérdemelte a minden idők legdrágábban eladott kínai kerámiájának megtisztelő címét.


Duplájáért kelt el a milliós kínai váza

2006. április 13.

Becsült értékének kétszereséért kelt el egy 14. századi kínai váza egy New York-i aukción. A licitálást egy névtelen vásárló nyerte meg, aki végül több mint kétmillió dollárért vette meg a ritka műtárgyat.LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Legfrissebb

Pharrell Williams

Pharrell Williams

Pharrell Williams lett az év divatikonja

Pharrell Williamst választotta idén az év divatikonjának az Amerikai Divattervezők Tanácsa (CFDA).

Bunga-Bunga

Bunga-Bunga

Felszámolta fizetett háremét Berlusconi

Nyilvánosságra került az a levél, amelyet Silvio Berlusconi volt olasz kormányfő írt az általa rendezett "bunga-bunga partikon" résztvevő fiatal nőknek.

Taxidermia

Taxidermia

Hódít a taxidermia a kínai gazdagok között

Egyre növekszik a kitömött vadállatok iránti kereslet a kínai gazdagok körében

Pokerdoboz
Pókertippek

Pókertippek

Az élő játékban az egyik legegyértelműbb és legnehezebben leplezhető árulkodó jel a kézremegés. Ez többnyire erős kézre és nem blöffre utal. Pókertippek.

Top5