Címketár a Deluxe.hu oldalain

[A-Á] [B] [C-CS] [D] [E-É] [F] [G-GY] [H] [I-Í] [J] [K] [L] [M] [N-NY] [O-Ó] [Ö-Ő] [P] [Q] [R] [S-SZ] [T-TY] [U-Ú] [Ü-Ű] [V] [W-X-Y] [Z-ZS]

A kifejezésre 137 találat van a Deluxe.hu oldalon

Csökken a milliomosok vagyona

2012. június 21.

A világ milliomosainak összesített vagyona tavaly csökkent és szám szerint az ázsiai milliomosok kerültek többségbe - írja a Capgemini és a Royal Bank of Canada tanulmánya.


Luxusautó-dömping van Iránban a válság és a szankciók ellenére

2012. április 23.

Soha nem látott módon virágzik a luxusautó-kereskedelem Iránban a nyugati szankciók és a gazdasági válság ellenére, egy év óta mintegy 560 Porschét adtak el - jelentette az iráni média.


Rekordbevételt várnak idén a luxusiparban

2011. november 21.

A luxusipar nem érez válságot, sőt, rekordbevételre számítanak idén ebben a szektorban. Kínában, Indiában, Brazíliában divat szinte minden, ami drága.


A lakberendezési ízlésre is lesújtott a válság

2011. október 03.

Környezetbarát módon és a korábbi fellengzősséget szinte teljesen nélkülöző tudatossággal, valamint egyre kifinomultabb ízléssel rendezik be, illetve csinosítgatják otthonaikat a britek a gazdasági válságtól sújtott évek hatására.


Amikor a készpénz legyőzi az aranyat

2011. október 03.

Évek óta, pontosabban a Lehman-csőd óta nem jártak ilyen rossz idők az aranyra. Az alábbiakban kiderül, mi a helyzet a gazdasági nagyvilágban. Egy biztos, a befektetők most egyedül a készpénzt veszik készpénznek.


Pénzhiány miatt várniuk kell az űrturistáknak

2011. február 28.

A gazdasági válság miatt Új-Mexikónak jobb dolga is van annál, mint hogy a 2006-ban még jó ötletnek tűnt űrkikötőt befejezze.


Újra életjeleket mutat a De Beers

2011. február 14.

Tavaly már ismét nyereséget ért el a De Beers, a világ legnagyobb gyémánttermelője, mert a válság ellenére nőtt a gyémántkereslet és emelkedtek az árak.


Gyorsan talpra állt a luxusipar

2011. január 03.

A vártnál gyorsabban tudott talpra állni a luxusipar, s a 2009-es válságos év után tavaly már 15 százalékkal, azaz egymilliárd euróval nőtt a forgalom.


A befektetők kedvence 2010-ben

2011. január 03.

Az arany 2010-ben végig a befektetők kedvence volt. Ahogy a papírpénzzel szembeni bizalmatlanság erősödött, úgy lett egyre vonzóbb a válság pénzneme, az arany.


Dacolnak a válsággal a divatmárkák

2010. december 17.

Megugrott a Zara divatláncot üzemeltető spanyol Inditex profitja az első kilenc hónapban, és a divatkereskedelemben világelső cég a globális kereslet bővülésére tesz, amikor nagy léptekkel folytatja üzlethálózatának bővítését. Jó novemberről számolt be a második helyen álló amerikai Gap és a harmadik helyezett svéd Hennes and Mauritz is.


1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14


LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Legfrissebb

Pharrell Williams

Pharrell Williams

Pharrell Williams lett az év divatikonja

Pharrell Williamst választotta idén az év divatikonjának az Amerikai Divattervezők Tanácsa (CFDA).

Bunga-Bunga

Bunga-Bunga

Felszámolta fizetett háremét Berlusconi

Nyilvánosságra került az a levél, amelyet Silvio Berlusconi volt olasz kormányfő írt az általa rendezett "bunga-bunga partikon" résztvevő fiatal nőknek.

Taxidermia

Taxidermia

Hódít a taxidermia a kínai gazdagok között

Egyre növekszik a kitömött vadállatok iránti kereslet a kínai gazdagok körében

Pokerdoboz
Pókertippek

Pókertippek

Az élő játékban az egyik legegyértelműbb és legnehezebben leplezhető árulkodó jel a kézremegés. Ez többnyire erős kézre és nem blöffre utal. Pókertippek.

Top5