Címketár a Deluxe.hu oldalain

[A-Á] [B] [C-CS] [D] [E-É] [F] [G-GY] [H] [I-Í] [J] [K] [L] [M] [N-NY] [O-Ó] [Ö-Ő] [P] [Q] [R] [S-SZ] [T-TY] [U-Ú] [Ü-Ű] [V] [W-X-Y] [Z-ZS]

A kifejezésre 632 találat van a Deluxe.hu oldalon

A legextrémebb szálláshelyek

2008. augusztus 07.

Kalandvágy gyötri? Szeretne eltölteni néhány éjszakát egy fára épített kunyhóban? Esetleg egy mongol jurta "kényelmére" vágyik? Teknőcökkel úszna, vagy vonaton töltené szabadságát? Összeállításunkból kiválaszthatja a legtesthezállóbb nyaralási célpontot.


A világ tíz legjobb bálnaleső helyszíne

2008. augusztus 05.

A tehetősebb természetkedvelők kamerákkal felszerelkezve kutatják a tengerek és óceánok vizeit, hogy minél tökéletesebb fotókat készítsenek a Föld legnagyobb emlőseiről. A Forbes Traveler alapján összeszedtük a világ tíz legjobb bálnamegfigyelő helyszínét.


Jurtában töltött hosszú hétvége egy luxusút áráért

2008. augusztus 01.

A Krug név a pezsgőgyártásban etalon, eddig azonban a turizmusban kevésbé ismerték. A világhírű Clos du Mesnil szőlészet mégis tartogat meglepetéseket az utazó kedvű pezsgőrajongóknak is, mégpedig nyolc luxusszállásként funkcionáló jurtának köszönhetően, amelyek 40 ezer fontért bérelhetők ki egy hétvégére.


Tanácsadás a felhők felett

2008. július 30.

Elsőként kínál concierge szolgáltatást a légitársaságok között az Air New Zealand. A speciális képzésen részt vevő szakemberek nem csak azt mondják meg a tanácstalan utasoknak, milyen bort igyanak a fedélzeten, de mesélnek az úti céljuk látnivalóiról is, illetve igény esetén a repülőtéren is kísérgetik a turistákat.


Első osztályon nyaraló háziállatok

2008. július 30.

Nem ritka, hogy a nyaralni készülők házi kedvencüket sem hagyják ki a jóból, és az ő igényeiket figyelembe véve választanak a kiszemelt luxusszállások közül. A kutyával, macskával, papagájjal, nyúllal vagy hallal utazók az extrákért akár több száz dolláros felárat is fizethetnek.


A világ legnagyobb jachtkikötői

2008. július 29.

A Forbes Traveler összegyűjtötte a világ legjobb és legnagyobb olyan kikötőit, melyek az úgynevezett megajachtokat is fogadni tudják. Sok helyen még csak most kezdődnek az építkezések.


Elkészült a milliárdos űrrepülőgépe

2008. július 29.

Újabb ösztönzést kaptak a kozmikus utazásra sóvárgó reménybeli hobbiűrhajósok vágyálmai: Richard Branson brit milliárdos a kaliforniai Mojave-sivatagban bemutatta a magán űrutazásokhoz tervezett, régen várt űrrepülőgépét.


Milliókra biztosított álomutak

2008. július 28.

Egy váratlan esemény bekövetkezése vagy egy baleset egy álomnyaralást is tönkretehet. Ha tökéletes nyugalomban szeretnénk kikapcsolódni, és el akarjuk kerülni az akár több milliós külföldi kórházi- és ügyvédi számlákat, érdemes felkeresni egy biztosítót. Számos prémium kategóriás ajánlat közül választhatunk, de köthetünk biztosítást extrém sportra és golfra is.


Mennyiért mehetünk luxusútra utószezonban?

2008. július 24.

Sokan vannak, akik a nyári nyüzsgést kerülve inkább a nyugodtabb utószezonban utaznak el pihenni. Kiderítettük, hogy ebben az időszakban milyen lehetőségei vannak azoknak, akik luxusnyaralásra vágynak.


150 ezerért bárkiből lehet James Bond

2008. július 23.

Hogy a nők mellett a férfiak is megtalálják számításukat, a maldív-szigeteki W Retreat & Spa Resort James Bond-csomagot vett fel kínálatába.


1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36


LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Legfrissebb

Pharrell Williams

Pharrell Williams

Pharrell Williams lett az év divatikonja

Pharrell Williamst választotta idén az év divatikonjának az Amerikai Divattervezők Tanácsa (CFDA).

Bunga-Bunga

Bunga-Bunga

Felszámolta fizetett háremét Berlusconi

Nyilvánosságra került az a levél, amelyet Silvio Berlusconi volt olasz kormányfő írt az általa rendezett "bunga-bunga partikon" résztvevő fiatal nőknek.

Taxidermia

Taxidermia

Hódít a taxidermia a kínai gazdagok között

Egyre növekszik a kitömött vadállatok iránti kereslet a kínai gazdagok körében

Pokerdoboz
Pókertippek

Pókertippek

Az élő játékban az egyik legegyértelműbb és legnehezebben leplezhető árulkodó jel a kézremegés. Ez többnyire erős kézre és nem blöffre utal. Pókertippek.

Top5