Címketár a Deluxe.hu oldalain

[A-Á] [B] [C-CS] [D] [E-É] [F] [G-GY] [H] [I-Í] [J] [K] [L] [M] [N-NY] [O-Ó] [Ö-Ő] [P] [Q] [R] [S-SZ] [T-TY] [U-Ú] [Ü-Ű] [V] [W-X-Y] [Z-ZS]

A kifejezésre 632 találat van a Deluxe.hu oldalon

Helyek, ahová mindenki el akar jutni

2008. október 22.

A Forbes Traveler összeállította a világ legnépszerűbb turistalátványosságainak ötvenes listáját. A dobogóra a sok belföldi utas miatt a dobogóra csak egyesült államokbeli látványosság fért fel. Franciaország is népszerű, bár a második leglátogatottabb helyszínüket importálták: Disneyland Európában ugyanolyan kedvelt célpont, mint máshol a világban.


Tökös bulik és luxusutak

2008. október 21.

Félelmetesen közel van már a boszorkányokhoz és holt lelkekhez kapcsolódó Halloween. Utánajártunk, mennyibe kerül, ha autentikus környezetben, némi luxussal és izgalmas programokkal fűszerezve szeretnénk megülni az október 31-i angolszász horrorünnepet.


Megnyitott a világ legnagyobb terminálja

2008. október 20.

A múlt héten adták át a világ legnagyobb terminálját Dubajban. A 4,5 milliárd dollárból felhúzott épület egyetlen szintje közel 100 futballpálya méretű. 157 lift és 97 mozgólépcső szállítja az utasok tízezreit.


Ázsia legjobb szállodái

2008. október 18.

Az utazási szakértők egy része egyetért abban, hogy a modern szállodaipar Ázsiában született a nyolcvanas években. Olyan szolgáltatások kerültek előtérbe, amelyekben addig csak a királyok és az államfők részesültek, és amelyeket a "földi halandók" nem igényelhettek, bármilyen vastag volt is a pénztárcájuk. A Forbes Traveler bemutatta a legjobb 50 ázsiai szállodát, ezek közül válogattunk.


Gyerekbirodalmakat alakítanak ki a luxushotelekben

2008. október 17.

Egyre több luxusszálloda vesz fel bővülő szolgáltatási körébe gyerekekkel utazó családoknak szóló extrákat. Egyes ötcsillagos komplexumokban külön gyermekbirodalmakat építenek ki, máshol a gyerekek állandó felügyeletét, sőt lefektetését is átvállalják.


Bárki lefoglalhatja a magánrepülők üres helyeit

2008. október 17.

A most alakult PrivateJetShare.com oldal, illetve az ezt üzemeltető vállalkozás egyfajta fapados megoldást kínál a magánrepülők dúsgazdag tulajdonosainak és a luxusra vágyó utasoknak egyaránt. Globális hálózatot épít a tagokból: az is jól jár, aki a lehető legkényelmesebben szeretne utazni, de annak is nyújt lehetőségeket, aki jobban kihasználná magángépét, és még keresne is vele.


Gyalogolni kell a luxusút résztvevőinek

2008. október 16.

A Wayfarers nevű brit utazási iroda szervezett útjain a résztvevőknek nem biztosítanak buszokat és nem bérelnek autókat sem, hogy megközelítsék az egyes úti célokat. Annak ellenére, hogy a túráknak megkérik az árát, a turisták gyalog közlekednek.


A fáraók sírkamráiba is bejuthatnak a gazdag utazók

2008. október 08.

Míg a legtöbb európai utazó számára Egyiptom olcsó úti célnak számít, a program pedig a kötelező látnivalók megtekintéséből áll, a tehetősebb turisták számos különleges helyszínre juthatnak el, és még sorba sem kell állniuk. Sírkamrák és piramisok nyitvatartási időn kívül.


Sofőrt és séfet kapnak a gasztroturisták

2008. október 02.

Sofőrt és séfet kínál Vancouver egyik legbefolyásosabb gasztronómiai szakértőjének utazási irodája. Diana Becker cége luxusautóval szállítja a különleges fogásokra vágyó ügyfeleit számos kanadai úti célhoz. A kilencféle, egy és háromnapos programok ára fejenként 200-3000 dollár között változik.


A szállodák bevételnövelő trükkjei

2008. október 02.

Bizonyos szállodák a feltüntetett összegeken felül is számítanak fel extra díjakat, amelyekről nem tájékoztatják az óvatlan utazókat. Kertészeti, uszodahasználati és parkolási díj is szerepel a Forbes Traveler által összegyűjtött "láthatatlan" költségek között.


1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33


LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Legfrissebb

Pharrell Williams

Pharrell Williams

Pharrell Williams lett az év divatikonja

Pharrell Williamst választotta idén az év divatikonjának az Amerikai Divattervezők Tanácsa (CFDA).

Bunga-Bunga

Bunga-Bunga

Felszámolta fizetett háremét Berlusconi

Nyilvánosságra került az a levél, amelyet Silvio Berlusconi volt olasz kormányfő írt az általa rendezett "bunga-bunga partikon" résztvevő fiatal nőknek.

Taxidermia

Taxidermia

Hódít a taxidermia a kínai gazdagok között

Egyre növekszik a kitömött vadállatok iránti kereslet a kínai gazdagok körében

Pokerdoboz
Pókertippek

Pókertippek

Az élő játékban az egyik legegyértelműbb és legnehezebben leplezhető árulkodó jel a kézremegés. Ez többnyire erős kézre és nem blöffre utal. Pókertippek.

Top5