Címketár a Deluxe.hu oldalain

[A-Á] [B] [C-CS] [D] [E-É] [F] [G-GY] [H] [I-Í] [J] [K] [L] [M] [N-NY] [O-Ó] [Ö-Ő] [P] [Q] [R] [S-SZ] [T-TY] [U-Ú] [Ü-Ű] [V] [W-X-Y] [Z-ZS]

A kifejezésre 632 találat van a Deluxe.hu oldalon

Ausztráliai turistaprogramok felfedező kedvű utazóknak

2008. november 10.

A helyiek és a turisták is egyetértenek abban, hogy Ausztráliát nem lehet egyetlen utazás alkalmával megismerni. Ha már letudtuk a kötelező nevezetességeket, érdemes felfedezni a kontinensnyi ország olyan arcait, amelyek a legtöbb turista előtt rejtve maradnak: kipróbálhatjuk a hajnali légballonos repülést, vitorlástúrára indulhatunk, és cetcápák közé merülhetünk a korallzátonyoknál.


Luxusvonatot indított a Bentley

2008. november 06.

A Bentley Motorcars egy első osztályú magánvonatot készített, amellyel vásárlóit és üzleti partnereit szállítja Londontól a cég székhelyéig, Crewe-ig. A különjárat első útja annyira sikeres volt, hogy elképzelhető, nemsokára rendszeresen közlekedik majd a két város között.


Kiadó a mágus villája

2008. november 05.

A luxushotelek és az exkluzív resortok legnagyobb bánatára a leggazdagabb utazók körében egyre népszerűbbek a privát villák és a bérelhető szigetek. A sztárok és milliomosok nem sajnálnak akár napi 37 ezer dollárt kifizetni, hogy eltöltsenek egy-egy hetet a hasonló anyagi helyzetben levő villatulajdonosok rezidenciáiban.


A legjobb arab és afrikai luxushotelek

2008. november 04.

A Közel-Keletről sokaknak, Afrikáról szinte senkinek nem jut eszébe a luxus. Pedig nem csak a gazdag "olajországokban" élvezheti a teljes kényelmet az, akinek ezt megengedi a pénztárcája, jól mutatja ezt a Forbes Traveler összeállítása, mely e két régió 25 legjobb szállodáját mutatja be.


Vendégcsalogató trükkök a luxushotelekben

2008. október 31.

A luxushotelek a legkülönfélébb ingyenes, gesztus értékű szolgáltatásokkal igyekeznek elnyerni a válogatós vendégek kegyeit. Tisztában vannak ugyanis azzal, hogy a tökéletes kiszolgálás és a kényelem ma már alapkövetelménynek számít. Telepakolt hűtőszekrény, ajándék piknik, lovaskocsis utazás és magánrepülőgép szerepelnek a szolgáltatások között.


Bárki vacsorázhat Bali hercegével

2008. október 30.

Személyre szabott luxusutakat kínál Ázsiába egy utazásszervező cég, aminek szolgáltatásai között magánrepülős és jachtos utak is szerepelnek. A tehetős turistáknak a cég bennfentes emberein keresztül olyan élményekben lehet részük, amiket helyi kapcsolatok híján egészen biztosan nem élnének át: vacsorázhatnak Bali hercegével, megnézhetnek egy tradicionális esküvőt, vagy részt vehetnek fiatal szerzetesek felszentelésén is.


Szörnyeket keresnek a luxusúton

2008. október 29.

Halloween közeledtével egyre nagyobb az érdeklődés a kisebb-nagyobb borzongással járó élmények iránt. A szörnyek után kutató tehetős turisták nem sajnálják az időt és a pénzt, hogy feltételezett "élőhelyükön" kapják lencsevégre a különféle teremtményeket.


Jacht és magánrepülő is jár a szállodai csomaghoz

2008. október 28.

Egy 37 méteres jachtot is kínál szállodai csomagjaihoz az egyesült államokbeli Impulsive Group. Akik befizetnek az egyedülálló csomagra, egy földközi-tengeri vagy karibi hajózás után magánrepülővel New Yorkba repülnek, hogy egy luxushotel többszintes lakosztályának kényelmét élvezzék.


Méregdrága, mégis veszélyes nyaralások

2008. október 27.

A Forbes Traveler magazin összegyűjtött egy csokorra valót azokból az igen drága nyaralásokból, ahol éppen a nomád körülményeket kell megfizetni. A túlélőtáborok jól kereső, civilizált vendégeinek a lehető legrosszabb körülmények között kell helyt állniuk. Ki kell találniuk egy hét alatt a dzsungelből, és boldogulniuk kell úgy, hogy mindössze egy kés van náluk.


Jövő nyáron megjelennek a hatcsillagos szállodák

2008. október 22.

Jövő nyártól bevezeti a hatcsillagos luxusszállók kategóriáját a ProfessionalTravelGuide.com. Az utazási információkat kínáló online forrás ezzel a saját, már meglevő ötcsillagos, Star Service elnevezésű rendszerét bővíti ki.


1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32


LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Legfrissebb

Pharrell Williams

Pharrell Williams

Pharrell Williams lett az év divatikonja

Pharrell Williamst választotta idén az év divatikonjának az Amerikai Divattervezők Tanácsa (CFDA).

Bunga-Bunga

Bunga-Bunga

Felszámolta fizetett háremét Berlusconi

Nyilvánosságra került az a levél, amelyet Silvio Berlusconi volt olasz kormányfő írt az általa rendezett "bunga-bunga partikon" résztvevő fiatal nőknek.

Taxidermia

Taxidermia

Hódít a taxidermia a kínai gazdagok között

Egyre növekszik a kitömött vadállatok iránti kereslet a kínai gazdagok körében

Pokerdoboz
Pókertippek

Pókertippek

Az élő játékban az egyik legegyértelműbb és legnehezebben leplezhető árulkodó jel a kézremegés. Ez többnyire erős kézre és nem blöffre utal. Pókertippek.

Top5