Címketár a Deluxe.hu oldalain

[A-Á] [B] [C-CS] [D] [E-É] [F] [G-GY] [H] [I-Í] [J] [K] [L] [M] [N-NY] [O-Ó] [Ö-Ő] [P] [Q] [R] [S-SZ] [T-TY] [U-Ú] [Ü-Ű] [V] [W-X-Y] [Z-ZS]

A kifejezésre 632 találat van a Deluxe.hu oldalon

A legjobb francia és angol luxusszállodák

2008. december 04.

Az európai városnéző és bevásárló utak, hosszú hétvégék leggyakoribb úti céljai London és Párizs, de egyre többen indulnak a vidék felfedezésére is. A Forbes Traveler által készített, a világ legjobbnak tartott 400 szállodáját bemutató listából ajánlunk szálláshelyeket.


Szabadtéri programok télen: hómobilozás, éjszakai gejzírtúra

2008. december 03.

Számos előnye van annak, ha az Egyesült Államok nemzeti parkjait nem a nyári főszezonban, hanem télen keressük fel. Így a legtöbb esetben elkerülhetjük a tömeget, és az árak is alacsonyabbak. Hómobilozás, barlangászás, golf és késő esti gejzírtúra szerepelnek a programok között.


Mennyiért utazhatunk az űrbe?

2008. november 28.

Eddig ugyan csak egészen kevés szerencsés turista jutott fel az űrbe, de a jövőben ez egyre többeknek sikerülhet. A gravitáció legyőzésétől a Holdra szállásig tervezhet az, akinek pénze és kedve van Farkas Bertalan nyomába eredni. Összefoglalónkban a területen dolgozó cégekről, árakról is tájékozódhatnak.


Veseköve miatt perel a japán milliomos

2008. november 26.

Beperelte a Space Adventures-t egy japán milliomos. Daisuke Enomoto 21 millió dollárt, azaz 4,3 milliárd forintot fizetett a szupergazdagok űrbeli utaztatásával foglalkozó virginiai vállalkozásnak, amely végül a férfi veseköve miatt lefújta a tervezett űrkirándulást.


Üzletembereket kényeztető szállodák

2008. november 21.

A luxushotelekben ma már az alapszolgáltatások közé tartozik a business center megléte és a zavartalan internetkapcsolat. A szállodák a legkülönbözőbb szolgáltatásokkal és gesztusokkal igyekeznek ezt túlszárnyalni, hogy magukhoz csábítsák az egyre kisebb költségvetésből utazó üzletembereket. Meetingtanácsadó, S-osztályú Mercedes és behűtött kedvenc sör is szerepel a Forbes magazin által összegyűjtött szolgáltatások között.


Romantikus karácsony éjszakai fürdővel

2008. november 20.

Egyre több család tölti a karácsonyi ünnepeket egy-egy wellnesshotelben, ahol az otthoni sütés-főzés és kapkodás helyett luxuskörülmények között pihenhetnek. A bikali Puchner Kastélyszálló december 24- 28. között várja a rendhagyó, romantikus ünneplésre és aktív pihenésre vágyókat. A négycsillagos hotel vendégei úgy érezhetik, hogy romantikus időutazáson vesznek részt, ahol gyertyafényes éjszakai fürdő, lovashintó és arisztokratikus kényelem várja őket.


812 ezerbe kerül a fogyás leggyorsabb módja

2008. november 19.

812 ezer forintba kerül a 11 perces kúra, melynek során 22 másodpercre megszabadulunk a teljes súlyunktól. Ez a súlytalanság légkörön belüli kipróbálásának ára, a zuhanással tarkított repülőutat bárki kipróbálhatja. A bevételből az európai űrkutatási program profitál majd.


Obama afrikai rokonaival adják el a szafarikat

2008. november 17.

Alig választották meg az Egyesült Államok új elnökét, már egy afrikai utat is a nevével adnak el. Az Obama-szafari tagjai ellátogatnak az elnök őseinek falujába, és családja ma élő távoli rokonaival is találkozhatnak. Persze még a gyönyörű természeti környezetből is láthatnak valamit.


Felfedezőutakra fizetnek be a gazdagok

2008. november 12.

A gazdag utazók körében egyre trendibbnek számít az ismeretterjesztő utakon való részvétel. A turisták antropológusok vezetésével látogatnak meg elszigetelt törzseket, és akár 25 millió forintot sem sajnálnak egy kétszemélyes, egyhónapos felfedezőútra, természetesen úgy, hogy közben nem mondanak le a luxuskörülményekről.


Programok nászútra bevállalós pároknak

2008. november 11.

A tehetős és különleges programokat kedvelő párok nemcsak esküvőjüket tartják egzotikus szigeteken és ódon kastélyokban, hanem a nászutat is különleges helyszínen – szavannákon, sivatagban vagy esőerdőkben – töltik, természetesen úgy, hogy a legnagyobb kényelemről sem kell lemondaniuk. Tippek azoknak, akik unják a luxusszállodákat.


1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31


LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Legfrissebb

Pharrell Williams

Pharrell Williams

Pharrell Williams lett az év divatikonja

Pharrell Williamst választotta idén az év divatikonjának az Amerikai Divattervezők Tanácsa (CFDA).

Bunga-Bunga

Bunga-Bunga

Felszámolta fizetett háremét Berlusconi

Nyilvánosságra került az a levél, amelyet Silvio Berlusconi volt olasz kormányfő írt az általa rendezett "bunga-bunga partikon" résztvevő fiatal nőknek.

Taxidermia

Taxidermia

Hódít a taxidermia a kínai gazdagok között

Egyre növekszik a kitömött vadállatok iránti kereslet a kínai gazdagok körében

Pokerdoboz
Pókertippek

Pókertippek

Az élő játékban az egyik legegyértelműbb és legnehezebben leplezhető árulkodó jel a kézremegés. Ez többnyire erős kézre és nem blöffre utal. Pókertippek.

Top5