Címketár a Deluxe.hu oldalain

[A-Á] [B] [C-CS] [D] [E-É] [F] [G-GY] [H] [I-Í] [J] [K] [L] [M] [N-NY] [O-Ó] [Ö-Ő] [P] [Q] [R] [S-SZ] [T-TY] [U-Ú] [Ü-Ű] [V] [W-X-Y] [Z-ZS]

A kifejezésre 632 találat van a Deluxe.hu oldalon

Luxusnyaralásra viszi szerelmét a herceg

2008. december 23.

Míg a britek többsége szorosabbra húzza a nadrágszíjat, Harry herceg nem spórol. Károly herceg fiatalabb fia mauritiusi luxusnyaralásra vitte főiskolás barátnőjét, akivel 1000 fontba kerülő szállást választottak.


Helyek, ahol a milliárdosok nyaralnak

2008. december 22.

A milliárdosok egy része olyan nyaralóhelyeket választ, ahol elbújhat a világ szeme elől, míg mások a nyüzsgő turistaparadicsomokat részesítik előnyben, ahol látványosan költhetik a megkeresett vagy örökölt dollármilliókat. Helyek, ahol biztosan összefuthatunk a leggazdagabbakkal.


2009-es trendek a luxuspiacon

2008. december 19.

Visszafogottság jellemzi majd a közeljövőben az eddigi szinte mértéktelen fogyasztást a luxusutak és a fényűző életmód piacán, legalábbis egyes szakértői előrejelzések szerint. A diszkrét költekezés 2009-re a feltűnő márkajelzések háttérbe szorulásában nyilvánulhat meg, míg az utazási szektorban előtérbe kerülhetnek a több millió dolláros nyaralókban való cserenyaralások.


Százezrekbe kerülő sátras nyaralások

2008. december 19.

A tehetős utazók ma már nem feltétlenül a négy fal között szeretnének kikapcsolódni, egyre többen választanak olyan "nomád" szálláshelyeket, amelyek egyszerre jelentik a luxust és a menekülést a hétköznapokból. A legmagasabb színvonalú szolgáltatásokat nyújtó sátras szálláshelyek tervezése általában neves dizájnerekhez fűződik.


Mennyiből utazhatunk a télből a nyárba?

2008. december 18.

Van, aki már érzi a drága utak utáni érdeklődés csökkenését, és van, aki szerint erről még nem beszélhetünk. Népszerűek maradtak az olyan klasszikus célpontok, mint a Maldív-szigetek, és olyan "új" vidékek is kedvelt úti célok listájára kerültek, mint a Karib-tenger. Egyre többen szállnak luxushajók fedélzetére, és a téli golfutak is népszerűek. Ajánlatok és árak.


Fokozottan veszélyes kalandtúrák milliókért

2008. december 16.

Ma már nem számít extrém kikapcsolódásnak a rafting vagy a snowboard, a kategória határai kitolódtak, ahogy népszerűsége is nőtt. Ugyanakkor a megnövekedett veszélyek miatt másképpen is kell felkészülni a kockázatos kalandokra, melyek - jókora összegért - életre szóló élményt jelenthetnek. Jégbúvárkodás a sarkkörön, ejtőernyőzés a Himaláján milliókért.


53 millióba kerül az elit klubtagság

2008. december 11.

Mindössze 50-en lehetnek a Résidence Supérieur luxus utazási iroda elit klubjának tagjai. A Black Card tulajdonosai magánrepülőgépeket, jachtokat és luxusingatlanokat használhatnak, évi 53 millió forintért.


3900 forint egy szoba a luxushotelben

2008. december 10.

Kevesebb mint 4000 forintért kínálja szobáit egy éjszakára a Casa Monica nevű floridai luxushotel. Az akciót a válság miatt elmaradozó vendégek visszaszerzése miatt kezdeményezték.


Mennyiért utazhatunk a legújabb óceánjárókon?

2008. december 09.

A minden luxussal felszerelt ócánjárók csillaga még mindig fényesen virít, napjainkban is újabb és újabb hajókat bocsátanak vízre, amelyeken nem csak uszoda és bevásárlóközpont, de még mászófal és golfpálya is található. Utánajártunk, milyen szolgáltatásokat kínálnak a legújabb hajók, merrefelé utazhatunk velük, illetve mennyit kell fizetnük egy ilyen nyaralásért.


Féláron kínált űrutazás

2008. december 04.

Újabb cég jelent meg az űrutazást kínáló társaságok piacán. A kaliforniai XCOR Aerospace Inc. féláron, 95 ezer dollárért kínálja szolgáltatásait, igaz, csak 2011-re.


1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30


LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Legfrissebb

Pharrell Williams

Pharrell Williams

Pharrell Williams lett az év divatikonja

Pharrell Williamst választotta idén az év divatikonjának az Amerikai Divattervezők Tanácsa (CFDA).

Bunga-Bunga

Bunga-Bunga

Felszámolta fizetett háremét Berlusconi

Nyilvánosságra került az a levél, amelyet Silvio Berlusconi volt olasz kormányfő írt az általa rendezett "bunga-bunga partikon" résztvevő fiatal nőknek.

Taxidermia

Taxidermia

Hódít a taxidermia a kínai gazdagok között

Egyre növekszik a kitömött vadállatok iránti kereslet a kínai gazdagok körében

Pokerdoboz
Pókertippek

Pókertippek

Az élő játékban az egyik legegyértelműbb és legnehezebben leplezhető árulkodó jel a kézremegés. Ez többnyire erős kézre és nem blöffre utal. Pókertippek.

Top5