Címketár a Deluxe.hu oldalain

[A-Á] [B] [C-CS] [D] [E-É] [F] [G-GY] [H] [I-Í] [J] [K] [L] [M] [N-NY] [O-Ó] [Ö-Ő] [P] [Q] [R] [S-SZ] [T-TY] [U-Ú] [Ü-Ű] [V] [W-X-Y] [Z-ZS]

A kifejezésre 632 találat van a Deluxe.hu oldalon

Fagypont alatti hőmérséklet az elithotelben

2009. február 04.

Mióta számos jómódú turista beleunt a tengerparti semmittevős luxusnyaralásokba, a kalandtúrákat kínáló utazási irodák új célcsoportra, a tehetős utazók pedig egyszeriben kihívásokra találtak. Nagy az érdeklődés az alpesi és sarkköri programok iránt, néhányat magunk is teszteltünk a hidegrázós úti célokból.


A tíz legnépszerűbb magánrepülős úti cél

2009. január 27.

Az öt téli és öt nyári helyszín listáját egy repülőgépek bérbeadásával foglalkozó cég állította össze. A listából az is kiderül, hogy a gazdag utazók sem rendesebbek az átlagnál, sokan az utolsó pillanatban foglalnak. Télen egy francia síközpont a legnépszerűbb, és a nyaralók is ebbe az országba, az Azúr-partra indulnak a legszívesebben.


Titokzatos betegség végzett a lottónyertessel

2009. január 21.

Rejtélyes betegségben halt meg egy brit lottónyertes néhány hónappal azután, hogy az övé lett az 1 millió fontos jackpot. Az 52 éves férfi egy karibi hajóúton kapta meg végzetes kórt.


Atombiztos kaszinó segítené a luxushotel működését

2009. január 19.

A csődtől akarják megmenteni az amerikai Nyugat-Virginia állambeli Allegheny-hegyekben működő patinás Greenbrier szállót azzal, hogy kaszinót terveznek nyitni az alatta lévő, egykoron titkos atombunkerben. A Greenbriert 230 évvel ezelőtt alapították és mindig a legmagasabb körök látogatták. A múlt században ez volt Theodore Roosevelt és Eisenhower elnökök kedvenc pihenő helye. A második világháború idején hadikórházként szolgált.


Épül Bagdad első ötcsillagos szállodája

2009. január 12.

Irak még mindig igencsak izgalmas úti célnak számít a turisták nevében. Talán az amerikai elnökválasztás eredményén buzdultak fel azok a cégek, melyek bejelentették, 2012-ben megnyitják a főváros első ötcsillagos szállodáját. A helyszín az erősen védett zöld zóna, a terveken látható épület akár erődítmény is lehetne.


Akciós luxusutakat kínál a diszkontáruház

2009. január 12.

Olcsó nyári utakat ajánl Nagy-Britanniában az Aldi. A német diszkontáruház-lánc kéthetente egyszer négycsillagos szállodákba szóló utazási ajánlattal várja a vásárlókat, amelyekre a piaci árnál akár 50 százalékkal is kevesebbért lehet befizetni.


Bárok a legjobb panorámával

2009. január 09.

A kivételes panorámát kínáló éttermek és bárok nemcsak tavasztól őszig vonzzák a különleges hangulatra vágyó vendégeket. Összegyűjtöttük Európa legjobb tetőteraszon található bárjait, ahonnan télen is kellemes melegben gyönyörködhetünk a kilátásban.


Az extrákkal turbózott síelés ára

2009. január 08.

A téli vakáció költségei könnyen elérhetik egy egzotikus nyaralás árát is. Az alábbiakban annak jártunk utána, miből és hova érdemes utazni azoknak, akik nem csak jó pályákra, hanem extra szolgáltatásokra is vágynak.


Utak az északi fény nyomában

2009. január 08.

Az északi fény szeptembertől áprilisig utazók tömegeit vonzza a sarkkörön túli úti célokra. A legelszántabbakat a kemény mínuszok és a hosszú utazás sem riasztja el, ha éjszakánként tanúi lehetnek a különleges természeti jelenségnek.


Amit 2009-ben feltétlenül látni kell

2009. január 06.

A világ egyik legnépszerűbb utazási magazinjának munkatársait nem hatja meg a gazdasági és pénzügyi válság. Idén is olyan úti célokat ajánlanak, melyek a legjobban tetszenek nekik is, anélkül, hogy az ár szerepet játszana választásukban. Napfényes tengerpart és jéghideg hegyek egyaránt a listán.


1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29


LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Legfrissebb

Pharrell Williams

Pharrell Williams

Pharrell Williams lett az év divatikonja

Pharrell Williamst választotta idén az év divatikonjának az Amerikai Divattervezők Tanácsa (CFDA).

Bunga-Bunga

Bunga-Bunga

Felszámolta fizetett háremét Berlusconi

Nyilvánosságra került az a levél, amelyet Silvio Berlusconi volt olasz kormányfő írt az általa rendezett "bunga-bunga partikon" résztvevő fiatal nőknek.

Taxidermia

Taxidermia

Hódít a taxidermia a kínai gazdagok között

Egyre növekszik a kitömött vadállatok iránti kereslet a kínai gazdagok körében

Pokerdoboz
Pókertippek

Pókertippek

Az élő játékban az egyik legegyértelműbb és legnehezebben leplezhető árulkodó jel a kézremegés. Ez többnyire erős kézre és nem blöffre utal. Pókertippek.

Top5