Címketár a Deluxe.hu oldalain

[A-Á] [B] [C-CS] [D] [E-É] [F] [G-GY] [H] [I-Í] [J] [K] [L] [M] [N-NY] [O-Ó] [Ö-Ő] [P] [Q] [R] [S-SZ] [T-TY] [U-Ú] [Ü-Ű] [V] [W-X-Y] [Z-ZS]

A kifejezésre 632 találat van a Deluxe.hu oldalon

Százezrekért jógázhatunk a Himalájában

2009. március 20.

A tavaszi megújulás része a méregtelenítés mellett az elvonulás, a pihenés és a jógázás. A tehetős utazók autentikus környezetben, luxuskörülmények között pihenik ki a hétköznapok fáradalmait. Jógaprogramok a Himalájában és Mexikóban.


Luxusvillát bérelt barátnőjének a herceg

2009. március 16.

A svájci Alpokban bérel heti 40 ezer fontba kerülő luxusvillát Vilmos herceg. A brit uralkodócsalád hagyományos tavaszi vakációjára ezúttal nem apja, hanem partnere és barátai kísérik el a trónörököst.


Luxusutak Che Guevara és Marco Polo nyomában

2009. március 12.

Ma már csak anyagi akadályai lehetnek annak, hogy Che Guevara nyomában motorral szeljük át Argentína és Peru síkságait, vagy körbehajózzuk a világot, mint Magellán. Luxusutak sokjegyű bankszámlával és sok szabadidővel rendelkező utazóknak, híres kalandorok nyomában.


Felháborodást keltett a 15 millió forintos elnöki luxusvakáció

2009. március 10.

Mexikói luxusnyaralással borzolta a választópolgárok kedélyét Nicolas Sarkozy, aki a francia first ladyvel 15 millió forintnyi összeget költött el egyetlen hosszú hétvégén. A köztársasági elnök az exkluzív vakációt állítólag nem a francia adófizetők pénzéből finanszírozta.


Olajfúrótoronyból luxusszálloda

2009. március 05.

Használaton kívüli olajfúrótornyokból alakítana ki luxushoteleket egy cég a Mexikói–öbölben. A környezetbarát komplexumok tetején úszómedencék, homokos strand és helikopter-leszállópálya is helyet kapna.


A világ legszexisebb luxushoteljei

2009. március 02.

Napbarnított, félig meztelen férfitestek lesik a vendégek minden mozdulatát az egyik olyan szállodában, amelyet a világ legszexisebb hoteljai közé soroltak a hozzáértők. Persze, aki inkább szoborszerű, modell alkatokat nézegetne szívesebben, esetleg extrém kalandokat keres, az is garantáltan megtalálja számításait a felsorolásunkban.


A Szentföld, mint úti cél

2009. március 01.

A Szentföld a turisták számára is az Ígéret földje. Az Európa, Ázsia és Afrika találkozásánál, a Földközi-tenger keleti elhelyezkedő Izrael több ezer éves történelemmel és a világvallások gyökereivel vonzza az utazók sokaságát évről-évre.


A világ legnagyobb óceánjárója

2009. február 27.

Azt, hogy mekkora is a világ legnagyobb óceánjárója, akkor látjuk igazán, ha van mihez hasonlítani. Világkörüli útján a hajó most Ausztráliában járt, a képen jól látszik, hogy eltörpül mellette a legendás operaház is. A luxushajón 2620-an utaznak, szórakozni a bálteremben és a planetáriumban is lehet.


Szex és New York túra az Egyesült Államokban

2009. február 27.

Utazni továbbra is szeretnek a magyarok, de az Utazás 2009 résztvevői szerint azért érezni lehet már a válság hatásait. Bár rengeteg volt az érdeklődő már az első napon is, az emberek egyelőre csak nézelődnek. A luxusutak kedvelői pedig mostanában inkább a közeli országokban pihennek meg.


Egy helikopter áráért bérelhető luxusjacht

2009. február 26.

A Feadship Paraffin elnevezésű, egy hétre 122 millió forintért bérelhető hajója igazi luxust képvisel. Egyidőben tizenkét utast tud fogadni, akiknek minden földi és tengeri jót kínál a hajó személyzete. A borospince és jacuzzi mellett lehetőség van átlátszó üvegbúra alatt látványgimnasztikázni.


1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27


LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Legfrissebb

Pharrell Williams

Pharrell Williams

Pharrell Williams lett az év divatikonja

Pharrell Williamst választotta idén az év divatikonjának az Amerikai Divattervezők Tanácsa (CFDA).

Bunga-Bunga

Bunga-Bunga

Felszámolta fizetett háremét Berlusconi

Nyilvánosságra került az a levél, amelyet Silvio Berlusconi volt olasz kormányfő írt az általa rendezett "bunga-bunga partikon" résztvevő fiatal nőknek.

Taxidermia

Taxidermia

Hódít a taxidermia a kínai gazdagok között

Egyre növekszik a kitömött vadállatok iránti kereslet a kínai gazdagok körében

Pokerdoboz
Pókertippek

Pókertippek

Az élő játékban az egyik legegyértelműbb és legnehezebben leplezhető árulkodó jel a kézremegés. Ez többnyire erős kézre és nem blöffre utal. Pókertippek.

Top5