Címketár a Deluxe.hu oldalain

[A-Á] [B] [C-CS] [D] [E-É] [F] [G-GY] [H] [I-Í] [J] [K] [L] [M] [N-NY] [O-Ó] [Ö-Ő] [P] [Q] [R] [S-SZ] [T-TY] [U-Ú] [Ü-Ű] [V] [W-X-Y] [Z-ZS]

A kifejezésre 632 találat van a Deluxe.hu oldalon

Tahiti romantika és egzotikus táncok a tél közepén

2009. december 01.

A téli szürke hétköznapokon gondoljon az óceán türkizkék színére, a trópusi virágok bódító illatára, az egzotikus ételekre. Fűszerezze meg mindezt egy kis francia lezserséggel és máris elérkezett a francia tengerentúli területekre. Utazzon télből a nyárba, hogy egy csodás, egzotikus élménnyel gazdagodhasson.


A legjobb téli utak

2009. november 30.

A mínuszok elől az utazók nagy része a trópusokra menekül, aki viszont igazán bevállalós, még északabbra utazik. Szibériai jégmezők, forró fürdők és koccintás a jég fogságában, ezeket kínálja a brit Daily Telegraph online változatának összeállítása.


Vonatjegy 300 ezerért

2009. november 05.

A repülésnél is drágább vonattal utazni az Egyesült Királyságban, legalábbis az egyik társaság legújabb árszabása szerint. Az országot átszelő 2730 kilométeres útért 310 ezer forintot kérnének, ha találnának vevőt.


830 millióért vehetünk ki szobát az űrben

2009. november 02.

Már lehet "szobát" foglalni az első űrszállodában, amely a tervek szerint 2012-ben nyílik meg egy barcelonai vállalkozás vezetőinek szervezésében. Egy hároméjszakás kiruccanás a 8 hetes felkészítéssel együtt előreláthatólag 826 millió forintba kerül majd.


Extrém milliárdosok

2009. október 26.

Míg a milliárdosok egy része golfozással, vásárlással vagy munkával tölti idejét, akadnak, akik korlátlan anyagi lehetőségeiket kihasználva extrém hobbikat választanak magunknak, vagy különleges kalandokat keresnek. Űrutazó, hajós és adrenalinfüggő mágnásokat mutatunk be.


Úti célok, ahol vacsora lehet az utazókból

2009. október 21.

Míg az átlagos turisták messzire elkerülik azokat a helyeket, ahol veszélyes vadállatokkal találkozhatnak, a kalandvágyó utazók előszeretettel keresik fel ezeket a vidékeket. Nem kevesebbet kockáztatnak, mint hogy maguk is vadállatok vacsorájává válhatnak.


Csillagnéző tábor több mint félmillióért

2009. október 20.

A luxuskategóriás, csillagok iránt érdeklődőknek szervezett táborra Ománban kerül majd sor decemberben. Ekkor érkeznek a Geminidák a légkörbe látványos csillaghullást produkálva. A tábor egy hetes, az 566 ezer forintos részvételi díjban a fürdőszobás sátorban töltött éjszakák is benne vannak.


Óriási forgalomcsökkenés az üzleti turizmusban

2009. október 13.

A válság hatására 25-35 százalékkal esett vissza az üzleti vendégéjszakák száma. A drasztikus csökkenés azokban a hazai szállodákban tapasztalható,, amelyekben korábban jellemzően nagy volt az üzleti vendégforgalom - mondta Kopócsy Andrea, a Magyar Szállodaszövetség elnöke egy sajtótájékoztatón. A hasonló hatásokkal foglalkozik szerdától a Business Travel Show is.


Bálnalesen jártunk Amerika partjainál

2009. október 07.

Egyesült államokbeli felfedező útjainkról szóló cikksorozatunk negyedik részében a természeti látnivalókat vesszük célba. A nemzeti parkok érdekes formájú szikláin kívül olyan állatokkal találkoztunk természetes környezetükben, amelyeket eddig csak az állatkertekben láttunk. San Franciscóban oroszlánfókák heverésznek a 39-es mólónál, Monterey part menti vizei a tengeri vidrák birodalma, Los Angelesnél pedig bálnák úszkálnak.


Ingyen repülést kínál az elit utazási iroda

2009. október 07.

Az Ultimate Escapes klub új tagjainak ingyen repülést kínál az iroda által kínált bármely célállomásra, bármely légitársaság igénybevételével. A legolcsóbb tagság 70 ezer dollár, de akár 450 ezer dollárt is fizethet az, aki szeret biztosra menni az utazás során.


1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26


LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Legfrissebb

Pharrell Williams

Pharrell Williams

Pharrell Williams lett az év divatikonja

Pharrell Williamst választotta idén az év divatikonjának az Amerikai Divattervezők Tanácsa (CFDA).

Bunga-Bunga

Bunga-Bunga

Felszámolta fizetett háremét Berlusconi

Nyilvánosságra került az a levél, amelyet Silvio Berlusconi volt olasz kormányfő írt az általa rendezett "bunga-bunga partikon" résztvevő fiatal nőknek.

Taxidermia

Taxidermia

Hódít a taxidermia a kínai gazdagok között

Egyre növekszik a kitömött vadállatok iránti kereslet a kínai gazdagok körében

Pokerdoboz
Pókertippek

Pókertippek

Az élő játékban az egyik legegyértelműbb és legnehezebben leplezhető árulkodó jel a kézremegés. Ez többnyire erős kézre és nem blöffre utal. Pókertippek.

Top5