Címketár a Deluxe.hu oldalain

[A-Á] [B] [C-CS] [D] [E-É] [F] [G-GY] [H] [I-Í] [J] [K] [L] [M] [N-NY] [O-Ó] [Ö-Ő] [P] [Q] [R] [S-SZ] [T-TY] [U-Ú] [Ü-Ű] [V] [W-X-Y] [Z-ZS]

A kifejezésre 10 találat van a Deluxe.hu oldalon

Kikotyogta gyermeke nemét Katalin hercegnő?

2013. március 07.

Véletlenül kikotyoghatta júliusban születendő gyermeke nemét Katalin cambridge-i hercegnő: ha a hír helytálló, akkor a brit trónra Katalin férje, Vilmos herceg után királynő ülhet majd.


Elfogadták, hogy nők és férfiak egyforma eséllyel lehetnek brit uralkodók

2011. október 28.

Három évszázad után mentesítik a brit trónutódlási törvényeket a vallási diszkriminációtól és a nemek közötti megkülönböztetéstől, miután a brit kormány javaslatát pénteken elfogadták azok a nemzetközösségi országok is, amelyeknek államfője a brit uralkodó.


Megvan az elhunyt szaúdi király utódja

2011. október 28.

Az illetékes szaúd-arábiai bizottság megválasztotta csütörtökön a trónörököst, miután a múlt héten elhunyt az addigi várományos, Szultan bin Abdel-Azíz védelmi miniszter.


Meghalt a szaúdi trónörökös

2011. október 24.

Elhunyt Szultan bin Abdel-Azíz szaúdi trónörökös, aki a világ legnagyobb olajtermelőjének számító sivatagi királyság védelmi miniszteri tisztségét is betöltötte.


Óriásbulival készül II. Erzsébet gyémánt jubileumára fia

2011. szeptember 19.

Nagyszabású tervet szőtt Károly walesi herceg édesanyja, II. Erzsébet uralkodó megkoronázásának jövőre esedékes 60. évfordulójára: felkér valamennyi 4-16 év között brit gyermeket arra, hogy készítsen önarcképet magáról egy óriás installáció számára, megörökítendő a 2012-es év nemzedékét.


Járásképtelen lesz a spanyol király

2011. szeptember 05.

I. János Károly spanyol királyt sarokműtétre beszállították vasárnap este egy madridi klinikára - jelentette be a királyi ház.


Képregényben dolgozzák fel Harry herceg életét

2011. augusztus 01.

Képregény készül Harry herceg életéről - jelentette be a Bluewater Productions kiadóvállalat, amely egész sorozatot szentel a brit uralkodóház tagjainak. Közben egyre komolyabbra fordul Harry új románca is.


Rögbisztárhoz ment hozzá Erzsébet királynő legidősebb unokája - galériával

2011. augusztus 01.

Zara Phillips, II. Erzsébet királynő legidősebb leányunokája hétvégén esküdött örök hűséget polgári származású vőlegényének, Mike Tindall angol rögbisztárnak.


Uralkodni veszélyesebb volt régen, mint ma fronton harcolni

2011. január 31.

Királynak vagy királynőnek lenni kétszázszor életveszélyesebb volt, mint a világ jelenleg leggyilkosabb városában lakni, de még egy fronton szolgáló katonának is négyszer jobb ma az esélye a túlélésre, mint egy királynak volt természetes halálra - erre jutott egy brit kriminológus.


Felmentették a szadista sejket

2010. január 11.

Felmentették vasárnap kínzás vádja alól az Egyesült Arab Emírségekhez tartozó Abu Dzabi uralkodócsaládjának egy tagját, akinek tetteit videofelvétel is megörökítette.LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Legfrissebb

Pharrell Williams

Pharrell Williams

Pharrell Williams lett az év divatikonja

Pharrell Williamst választotta idén az év divatikonjának az Amerikai Divattervezők Tanácsa (CFDA).

Bunga-Bunga

Bunga-Bunga

Felszámolta fizetett háremét Berlusconi

Nyilvánosságra került az a levél, amelyet Silvio Berlusconi volt olasz kormányfő írt az általa rendezett "bunga-bunga partikon" résztvevő fiatal nőknek.

Taxidermia

Taxidermia

Hódít a taxidermia a kínai gazdagok között

Egyre növekszik a kitömött vadállatok iránti kereslet a kínai gazdagok körében

Pokerdoboz
Pókertippek

Pókertippek

Az élő játékban az egyik legegyértelműbb és legnehezebben leplezhető árulkodó jel a kézremegés. Ez többnyire erős kézre és nem blöffre utal. Pókertippek.

Top5