Címketár a Deluxe.hu oldalain

[A-Á] [B] [C-CS] [D] [E-É] [F] [G-GY] [H] [I-Í] [J] [K] [L] [M] [N-NY] [O-Ó] [Ö-Ő] [P] [Q] [R] [S-SZ] [T-TY] [U-Ú] [Ü-Ű] [V] [W-X-Y] [Z-ZS]

A kifejezésre 21 találat van a Deluxe.hu oldalon

Félmillióért olyan fiatalok maradhatunk, mint Madonna

2011. április 29.

Félmillió forint körüli összegért bárki részt vehet Michelle Peck, Madonna és számos más híresség kozmetikusa által összeállított különleges fiatalító programon.


A legjobb kezelések pároknak

2009. november 13.

Egy páros spa-kezelés nemcsak különleges meglepetés és ajándék lehet, bocsánatkérő gesztusnak sem utolsó, és további előnye, hogy az ajándékozó is jól jár. Összegyűjtöttük a hazai spák legizgalmasabb ajánlatait.


Hírességek 10 leghaszontalanabb wellness-terápiája

2009. november 12.

A Daily Mail alapján összegyűjtöttünk tíz olyan terápiás kezelést, aminek hasznosságára kevés bizonyíték van, mégis előszeretettel használják a sztárok és gazdagok. Van abban ráadásul valami bizarr, ahogy a költséges módszerek jeleit a leghíresebb sztárok magukon viselik.


Saját vérükkel fiatalodnak a gazdag nők

2009. november 05.

A Drakula Terápia néven is említett kezelés során a páciens saját vérét fecskendezik az arcbőrbe. A mezoterápiához hasonló 500 fontos kezelés állítólag fiatalítja a bőrt. Csak erős idegzetűeknek.


Magyarország legjobb spái

2009. július 31.

Ma már nem könnyű eligazodni az egyre szaporodó wellnesshotelek és különféle day spák ajánlatai között, a hangzatos elnevezések sokszor nem megfelelő színvonalú szolgáltatás rejtőzik. Egy szakértő segítségével próbáltuk meg kideríteni, hogy mitől jó egy spa, és hol tartunk a világszínvonalhoz képest. Az ország legjobb spái, objektíven.


Tiltakozik az úszás ellen Overdose

2009. július 28.

Nem volt hajlandó részt venni az úszásterápián Overdose, ezért gazdája, Mikóczy Zoltán Angliába utazott, hogy megbeszélje az illetékesekkel a ló gyógyításának további lépéseit.


Arcba szúrt szépség

2009. július 13.

Az öregedés gyorsaságának minimálisra csökkentése az arcon a legtöbb húsz-harminc év fölötti nőnek éppúgy központi kérdés az életében, mint az alakformálás vagy a diétázás. A fiatalító módszerek közül mi a mezoterápia folyamatát és hatásait mutatjuk be. A saját bőrünkön tesztelt kezelést elsősorban azoknak ajánljuk, akik a szikétől és a ráncoktól egyaránt irtóznak.


Gyógyítás tű nélkül

2009. június 25.

Az érintés művészeteként is emlegetett shiatsu masszázs az akupunktúra alapján kezeli azokat, akik a gyógyulás és az egészségmegőrzés ezen fajtáját választják, a terapeuták tű helyett azonban ujjnyomással gyógyítanak. A személyre szabott, ősi kínai alapokon nyugvó, japán módszert, amely egyre népszerűbb nyugaton is, mi is kipróbáltuk.


Overdose-t fényterápiával gyógyítják

2009. június 12.

Nem indul Overdose Európa legrangosabb rövid távú versenyén, a newmarketi July Cup-on sem, de mivel állapota folyamatosan javul, akár már augusztusban ismét versenyezhet. Addig is fényterápiával gyógyul, sőt, meghívást kapott a világ lóversenysportjának egyik legsikeresebb futtatója, Aga Khan franciaországi tréningtelepére is, hogy ott készüljön fel a késő nyári, kora őszi versenyekre.


A világ tíz legjobb spája

2009. március 27.

A tavaszi megújulás és méregtelenítés akkor igazán hatásos, ha egy wellnessközpontban vesszük igénybe a különféle spa kezeléseket. A tehetős vendégeket szigorú fogyókúrák, luxuskörülmények és ősi, ázsiai terápiák várják a világ minden részén. Összegyűjtöttük a világ legjobb spáit a Daily Telegraph alapján.


1 2 3


LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Legfrissebb

Pharrell Williams

Pharrell Williams

Pharrell Williams lett az év divatikonja

Pharrell Williamst választotta idén az év divatikonjának az Amerikai Divattervezők Tanácsa (CFDA).

Bunga-Bunga

Bunga-Bunga

Felszámolta fizetett háremét Berlusconi

Nyilvánosságra került az a levél, amelyet Silvio Berlusconi volt olasz kormányfő írt az általa rendezett "bunga-bunga partikon" résztvevő fiatal nőknek.

Taxidermia

Taxidermia

Hódít a taxidermia a kínai gazdagok között

Egyre növekszik a kitömött vadállatok iránti kereslet a kínai gazdagok körében

Pokerdoboz
Pókertippek

Pókertippek

Az élő játékban az egyik legegyértelműbb és legnehezebben leplezhető árulkodó jel a kézremegés. Ez többnyire erős kézre és nem blöffre utal. Pókertippek.

Top5