Címketár a Deluxe.hu oldalain

[A-Á] [B] [C-CS] [D] [E-É] [F] [G-GY] [H] [I-Í] [J] [K] [L] [M] [N-NY] [O-Ó] [Ö-Ő] [P] [Q] [R] [S-SZ] [T-TY] [U-Ú] [Ü-Ű] [V] [W-X-Y] [Z-ZS]

A kifejezésre 10 találat van a Deluxe.hu oldalon

A török Vogue címlapján csábít Victoria Beckham

2010. július 27.

Ötödször is a Vogue címlapjára került Victoria Beckham, ezúttal egy szexi fekete miniruhában, szegecses, magas sarkú cipőben pózol a lap török kiadásának borítóján.


Milyen ízű a kávé a világ másik felén?

2010. június 17.

A kávét sok helyen ismerik, de mindenhol másként készítik el és másként tálalják. Lássuk, milyen ízű a kávé a világ különböző pontjain, és mik a kávé elkészítési módjai.


512 lóerős török szuperautó készült

2010. január 05.

Onuk Sazan néven 512 lóerős szuperautó készült Törökországban.


Török börtönbe kerülhet a yorki hercegnő

2009. szeptember 17.

Török börtönben találhatja magát a yorki hercegnő, akit Törökországban gyermekek magánéleti jogainak súlyos megsértésével vádolnak, és valószínűleg kérni fogják kiadatását Nagy-Britanniától. Sarah Ferguson álruhában készített dokumentumfilmet egy törökországi árvaház lakóinak sanyarú sorsáról, ezzel törvényt sértett.


Hamarosan nyit Európa legdrágább luxushotelje

2009. május 14.

Ez év június végétől várja előkelő vendégeit Európa legdrágább hotelja, a Mardan Palace. A fényűző szállodának Antalya, a török Riviéra fővárosa ad otthont.


Prima Primissima: Török Ferenc építész

2008. november 27.

Török Ferenc több évtizedes pályafutását rengeteg megvalósult épület mellett számos díjnyertes hazai, valamint nemzetközi pályázat és az újabb építészgenerációk kinevelése fémjelzi. Callmeyer Ferenccel és Novák Istvánnal együtt jelölték az idei Prima Primissima-díj "Magyar építészet és építőművészet" kategóriájában.


Hajó alakú hotel épült Törökországban

2008. szeptember 05.

Álló tengerjáró épült érzékeny gyomrú turistáknak Törökországban 58 millió dolláros befektetéssel. A gigantikus hajót formázó Queen Elizabeth Elite Suite Hotel & Spa 325 luxusszobával, szaunákkal, törökfürdővel és csúszdaparkkal várja a stabil szállásra vágyó fizetővendégeket.


Luxuséletet éltek a letartóztatott hekkerek

2008. szeptember 02.

A török Ercan Findikoglu, aki sokak szerint az egyik legfigyelemreméltóbb hekker a világon, alig két-három év börtönt kaphat társaival, amiért visszaélt 1 millió személy banki adataival, és több százezer dolláros kárt okozott. A nemrégiben lebukott számítógépes kalózok a lopott pénzen luxusjachtot, drága motort, autókat vettek.


A török ételekhez legjobban illő magyar borok

2008. április 08.

Az egzotikus, közel- és távol-keleti konyhák feltérképezésében eljutottunk Törökországig. Pontosabban a török gyorséttermekig, melyekbe Budapest utcáin egyre gyakrabban ütköznek a gasztronómiai ínyencségek után vadászók. Összevásároltunk jó pár finomságot, hazavittük, és kipróbáltuk, vajon milyen magyar borok illenek a török konyha egyes fogásaihoz.


Hétcsillagos szállodák Törökországban

2006. június 20.

Sokan vitatják, létezik-e még hétcsillagos szálloda a dubai Burj Al Arab mellett. Nos, megállapíthatjuk, hivatalosan még az arabok büszkesége sem sorolható be ebbe a kategóriába, amelyhez mindezek ellenére két török luxusszálloda is tartozni szeretne.LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Legfrissebb

Pharrell Williams

Pharrell Williams

Pharrell Williams lett az év divatikonja

Pharrell Williamst választotta idén az év divatikonjának az Amerikai Divattervezők Tanácsa (CFDA).

Bunga-Bunga

Bunga-Bunga

Felszámolta fizetett háremét Berlusconi

Nyilvánosságra került az a levél, amelyet Silvio Berlusconi volt olasz kormányfő írt az általa rendezett "bunga-bunga partikon" résztvevő fiatal nőknek.

Taxidermia

Taxidermia

Hódít a taxidermia a kínai gazdagok között

Egyre növekszik a kitömött vadállatok iránti kereslet a kínai gazdagok körében

Pokerdoboz
Pókertippek

Pókertippek

Az élő játékban az egyik legegyértelműbb és legnehezebben leplezhető árulkodó jel a kézremegés. Ez többnyire erős kézre és nem blöffre utal. Pókertippek.

Top5