Címketár a Deluxe.hu oldalain

[A-Á] [B] [C-CS] [D] [E-É] [F] [G-GY] [H] [I-Í] [J] [K] [L] [M] [N-NY] [O-Ó] [Ö-Ő] [P] [Q] [R] [S-SZ] [T-TY] [U-Ú] [Ü-Ű] [V] [W-X-Y] [Z-ZS]

A kifejezésre 4 találat van a Deluxe.hu oldalon

50 ezer nő küzdött a kínai milliomosért

2010. július 05.

Akinek a bankszámláján 73 millió dollár van, megteheti, hogy válogat a kegyeire áhítozó nők közül. Nemrég ötvenezer nő küzdött Kínában, hogy találkozhasson egy milliomossal.


Milliomosra cserélné párját a tévésztár

2008. február 03.

Társkereső szolgálathoz fordult Paula Abdul, hogy gazdag párt találjon magának. Az énekesnő a Megasztár amerikai megfelelőjének zsűritagja, és úgy tűnik, hiába van jelenleg fiatal kedvese, kitartóan keresi a milliomos igazit.


Vagyonlimites partikon ismerkednek a kínaiak

2006. november 14.

Kiváltságosnak lenni néha annyit tesz: csak akkor szövődhet szerelem, ha a férfi legalább ötvenmillió forinttal rendelkezik, s a nőt ezer, majd harminc vetélytársa közül választja ki milliomos párja. Így történik ez legalábbis Kínában.


Diszkréten ismerkednek a milliomosok

2006. augusztus 23.

Az egyik legnépszerűbb ismerkedési forma a társkereső irodán keresztül történő párkeresés, ahol könnyűszerrel kutathatják az ügyfelek célirányosan az igazit. Nem ritkák azok a klubok sem, ahol a kifejezetten gazdagok, vagy híresek lelhetnek párra, persze diszkrét körülmények között.Legfrissebb

Pharrell Williams

Pharrell Williams

Pharrell Williams lett az év divatikonja

Pharrell Williamst választotta idén az év divatikonjának az Amerikai Divattervezők Tanácsa (CFDA).

Bunga-Bunga

Bunga-Bunga

Felszámolta fizetett háremét Berlusconi

Nyilvánosságra került az a levél, amelyet Silvio Berlusconi volt olasz kormányfő írt az általa rendezett "bunga-bunga partikon" résztvevő fiatal nőknek.

Taxidermia

Taxidermia

Hódít a taxidermia a kínai gazdagok között

Egyre növekszik a kitömött vadállatok iránti kereslet a kínai gazdagok körében

Pokerdoboz
Pókertippek

Pókertippek

Az élő játékban az egyik legegyértelműbb és legnehezebben leplezhető árulkodó jel a kézremegés. Ez többnyire erős kézre és nem blöffre utal. Pókertippek.

Top5