Címketár a Deluxe.hu oldalain

[A-Á] [B] [C-CS] [D] [E-É] [F] [G-GY] [H] [I-Í] [J] [K] [L] [M] [N-NY] [O-Ó] [Ö-Ő] [P] [Q] [R] [S-SZ] [T-TY] [U-Ú] [Ü-Ű] [V] [W-X-Y] [Z-ZS]

A kifejezésre 15 találat van a Deluxe.hu oldalon

Felturbózzák a mitikus aubussoni faliszőnyeg manufaktúrát

2012. május 08.

A híres aubussoni királyi faliszőnyegszövő manufaktúra a 17. században élte fénykorát. Pazar alkotásai nagyúri kastélyok díszei voltak, textíliába foglalták a tulajdonosok dicsőségét. Ám a feudális földesurak világa messze tűnt, ma már kevesen tartanak igényt a míves, lassan és felette drágán készülő remekekre.


Szőnyegek, amelyek ára az autókéval vetekszik

2011. június 10.

Az olasz Tappeti vállalat a Swarovski együttműködésével idén újabb modellekkel bővítette kristályokkal díszített kézi csomózású szőnyegeinek kollekcióját.


A legdrágább szőnyeg története

2010. július 02.

Óriási szenzációt jelentett a legdrágább szőnyeg új rekordja, és nemcsak azért, mert a csúcs a korábbi 4,5 millió dollár helyett 9,95 millió dollárra ugrott, hanem mert a szőnyeget tavaly 23 ezer dollárért vette a tulajdonosa. Több mint négyszázszoros áron adta tehát tovább a műkincset.


A világ legdrágább szőnyege milliárdos összeget ért

2010. április 16.

Rekordösszegért, 6,2 millió fontért (1,8 milliárd forintért) kelt el egy kirman kézi csomózású perzsaszőnyeg egy csütörtöki londoni árverésen. Ezzel az eredménnyel ez lett a világ legdrágább szőnyege.


Szőnyegtrendek 2010-ben

2010. február 04.

Az Első Pesti Szőnyegtársaság nagyszabású előadás keretében számol be az előző évi szakmai útjairól, valamint a világ szőnyeggyűjtői trendjeiről. Megismerhetjük az új árrekordert és az egzotikus kaukázusi szőnyegrégiókat.


100 millió forintot is érhet a legdrágább szőnyeg Magyarországon

2009. szeptember 18.

Az anonimitást kérő tulajdonos elmondta az utolsó perzsa Qajar sah által rendelt aranyból és selyemből álló szőnyeg történetét. A Christie's félmillió dollár körüli nyitóárról kínálná, ha eladná, de tervei szerint szülővárosának ajándékozza majd. Fotóinkon jól látszanak a ritka műalkotás részletei.


Milliós értékek láb alatt

2009. március 16.

A szőnyegeket gyakran még a tehetősebbek is csak közönséges bútordarabnak tartják, nem pedig műalkotásnak. Ez leginkább annak köszönhető, hogy sokszor bele sem gondolnak, mennyi lehetőség és mekkora érték rejlik ezekben a műtárgyakban, pedig az információ voltaképpen a lábuknál hever.


Egymilliárd forint a világ legnagyobb perzsaszőnyege

2007. augusztus 01.

Iráni a világ legnagyobb kézi szövésű perzsaszőnyege, amelynek értéke 5,8 millió dollár, vagyis több mint 1 milliárd forint. Az amerikaifutball-pállyák méretével vetekedő remekmű rövidesen egy egyesült arab emírségekbeli mecset padlóját borítja.


Iráni bazárokban érdemes keresni a luxusszőnyegeket

2007. május 09.

Kevés olyan város van a világon, ahol éppen a bazárban lehet bomba üzletet kötni, ezért érdemes megjegyezni az iráni Kúm és Meshed nevét. Itt ugyanis a nyugati árak töredékéért lehet megvásárolni a földkerekség legkülönlegesebb, luxus kategóriájú selyemszőnyegeit.


Bennfentes tippek külföldi szőnyegvásárláshoz

2007. április 18.

Tegyük fel, hogy kap egy ember ötmillió forintot és azt a feladatot, hogy az összegnek megfelelő értékben vásároljon magának kézzel csomózott szőnyeget, mégpedig maximálisan 2500 kilométeres távolságban, közvetlenül az első kereskedőtől! Ön milyen irányban indulna?


1 2


LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Legfrissebb

Pharrell Williams

Pharrell Williams

Pharrell Williams lett az év divatikonja

Pharrell Williamst választotta idén az év divatikonjának az Amerikai Divattervezők Tanácsa (CFDA).

Bunga-Bunga

Bunga-Bunga

Felszámolta fizetett háremét Berlusconi

Nyilvánosságra került az a levél, amelyet Silvio Berlusconi volt olasz kormányfő írt az általa rendezett "bunga-bunga partikon" résztvevő fiatal nőknek.

Taxidermia

Taxidermia

Hódít a taxidermia a kínai gazdagok között

Egyre növekszik a kitömött vadállatok iránti kereslet a kínai gazdagok körében

Pokerdoboz
Pókertippek

Pókertippek

Az élő játékban az egyik legegyértelműbb és legnehezebben leplezhető árulkodó jel a kézremegés. Ez többnyire erős kézre és nem blöffre utal. Pókertippek.

Top5