Címketár a Deluxe.hu oldalain

[A-Á] [B] [C-CS] [D] [E-É] [F] [G-GY] [H] [I-Í] [J] [K] [L] [M] [N-NY] [O-Ó] [Ö-Ő] [P] [Q] [R] [S-SZ] [T-TY] [U-Ú] [Ü-Ű] [V] [W-X-Y] [Z-ZS]

A kifejezésre 195 találat van a Deluxe.hu oldalon

Háromcsillagos szállodát épít a Mészáros Borház

2012. november 28.

Hétszázmillió forintos beruházással háromcsillagos szállodát épít a Mészáros Borház Kft. Szekszárdon, ahol az elmúlt négy évben négyszázzal csökkent a kereskedelmi szálláshelyek férőhelyeinek száma.


New York-i luxusszálloda őrzi a Titanic leggazdagabb utasának örökségét

2012. április 14.

Egy évszázaddal a Titanic elsüllyedése után a tragikus sorsú óceánjáró leggazdagabb és leghíresebb utasának öröksége még ma is tovább él az általa épített New York-i luxusszállodában.


Alulmaradtak a magyar szállodák 2011-ben a régiós versenyben

2012. február 20.

A közép-kelet-európai régióban a magyarországi szállodák teljesítményének változása 2011-ben elmaradt a versenytárs országok teljesítményének fejlődésétől, Szlovákiát kivéve, ezzel szemben 2011 decemberében a magyar szállodák teljesítményének növekedése kiemelkedő volt a versenytársakhoz képest.


Isztambulban is lesz Bulgari Hotel

2012. február 06.

Terjeszkedik a Bulgari Hotels & Resorts. Legújabb tagját Isztambulban nyitja majd.


Drágulnak a szállodai szobák

2012. január 12.

Egyre magasabb árat számítanak fel az európai nagyvárosokban a szállodaszobákért. Világszinten New Yorkban és Moszkvában vannak a legdrágább szállodák, míg a budapesti hotelárak a legjutányosabbak közé tartoznak.


Elhagyott üzlethelyiségből hotelszoba

2012. január 11.

Új szállásformával várja az utazókat az osztrák főváros: a szállodai szobává alakított üzlethelyiségekben a vendégek testközelből tapasztalhatják meg Bécset.


Erich Honecker vadászházából szálloda lesz

2011. december 15.

Teljes egészében egy holland szállodalánc tulajdonába kerülhet Erich Honecker néhai keletnémet kommunista vezető vadászháza, miután egy bíróság érvényesnek ismerte el a két részletben végrehajtott novemberi árverés eredményét.


Felszámolják az Aranybikát

2011. december 14.

Miután hétszer próbálták meg eladni, de nem sikerült vevőt találni a debreceni Aranybika szállodára, valószínűleg felszámolják. Pedig már 700 millióval olcsóbban kínálták.


Ötcsillagos szállodáról álmodnak Szomáliában

2011. december 13.

Ma még valóságos romhalmaz Mogadishu, de polgármestere azt reméli, nem sokáig marad ez így. Mohammed Nur luxusszállodát és nyüzsgő tengerparti életet vizionál Szomáliába.


A legdurvább atipikus szállodák

2011. november 17.

A legextrémebb szállodai igényekre számos vállalkozás épít már, legalábbis az Egyesült Államokban. Akiket untatnak már a hagyományos, vagy éppen luxusszállodák, azoknak is bőven van választék atipikus kategóriában. Kutyaházhotel, wigwamszálló, silómotel, a legfurcsábbak következnek.


1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20


LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Legfrissebb

Pharrell Williams

Pharrell Williams

Pharrell Williams lett az év divatikonja

Pharrell Williamst választotta idén az év divatikonjának az Amerikai Divattervezők Tanácsa (CFDA).

Bunga-Bunga

Bunga-Bunga

Felszámolta fizetett háremét Berlusconi

Nyilvánosságra került az a levél, amelyet Silvio Berlusconi volt olasz kormányfő írt az általa rendezett "bunga-bunga partikon" résztvevő fiatal nőknek.

Taxidermia

Taxidermia

Hódít a taxidermia a kínai gazdagok között

Egyre növekszik a kitömött vadállatok iránti kereslet a kínai gazdagok körében

Pokerdoboz
Pókertippek

Pókertippek

Az élő játékban az egyik legegyértelműbb és legnehezebben leplezhető árulkodó jel a kézremegés. Ez többnyire erős kézre és nem blöffre utal. Pókertippek.

Top5