Címketár a Deluxe.hu oldalain

[A-Á] [B] [C-CS] [D] [E-É] [F] [G-GY] [H] [I-Í] [J] [K] [L] [M] [N-NY] [O-Ó] [Ö-Ő] [P] [Q] [R] [S-SZ] [T-TY] [U-Ú] [Ü-Ű] [V] [W-X-Y] [Z-ZS]

A kifejezésre 164 találat van a Deluxe.hu oldalon

Séf világtalálkozó New Yorkban

2012. április 19.

Negyvenöt nemzetközi hírű főszakács ünnepelte a tavaszt hétfő este New Yorkban: együtt főztek mintegy 350 gondosan kiválasztott vendég számára.


Kitálalt Nicolas Sarkozy séfe

2012. április 10.

Amióta Nicolas Sarkozy az elnök, az Élysée-palota konyhája csökkentett üzemmódban működik: a fogadásokon kívül tevékenysége a személyzet ellátására korlátozódik. Bernard Vaussion séf, aki Georges Pompidou (1969-1974) elnöksége óta áll a tűzhelynél, már öt elnök alatt szolgált. Erről mesélt.


A magyar követség séfje nyerte az idei Embassy Chef Challenge-et

2012. március 12.

Merényi Viktor, a washingtoni magyar nagykövetség séfje nyerte el csütörtök este az amerikai fővárosban működő diplomáciai képviseletek szakácsainak versenye, az Embassy Chef Challenge Nagydíját.


Korábbi győztes segíti a magyar indulót a Bocuse d'Or-on

2012. február 21.

Széll Tamás, a Michelin-csillagos Onyx étterem séfje 2011-ben nyerte meg a Bocuse d’Or, a kulináris világ legnagyobb presztízsű szakmai versenyének magyarországi selejtezőjét. A séf idén márciusban, Brüsszelben az európai döntőn bizonyíthat majd. Felkészülését egy igazi szupersztár, Geir Skeie norvég séf, a Bocuse d’Or 2009-es győztese segíti.


Hollandiában lép fel az egy Michelin-csillagos magyar étterem séfje

2011. december 12.

Hollandia és egyben a világ legjobb éttermeinek séfjei mellett tart bemutatót a Costes Étterem séfje is, a január 9-11. között megrendezésre kerülő amszterdami Wine Professional kiállításon. A jelenleg egy Michelin csillaggal és 18 GaultMillau ponttal rendelkező Costes az első magyar étterem, amely meghívást kapott az esemény szervezőjétől, a Holland GaultMillau-t is kiadó Wine & Food Association-től.


A legjobb tíz séf a Twitteren

2011. november 11.

Sokmillió emberhez hasonlóan sztárséfek is szívesen használják ki a közösségi médiában rejlő lehetőségeket. Összegyűjtöttük a tíz legjobbat, akiket érdemes követni.


Jövő héten kiderül, hogy melyik az Év konyhája Magyarországon

2011. október 18.

Október 24-én, a Gundel étteremben rendezik a Vendéglátás szaklap által alapított Év konyhája díjátadó gálát.


Két Michelin-csillagos szakács főztje Magyarországon

2011. október 17.

A Philippe Gauvreau név elsőre legfeljebb szépen, franciásan cseng, de ha felfedjük, hogy mögötte egy szerény, ám nagy tudású, nem mellesleg pedig két Michelin-csillagos séf rejtőzik, rögtön reményt keltővé növi ki magát. A Lyon mellett található ötcsillagos Le Pavillon de la Rotonde hotel mesterszakácsának főztjét a Relais & Chateaux Hertelendy Kastélyban tartott II. Gourmet Fesztiválon volt nagy szerencsénk kóstolni, ahová egy szintén két csillagos francia séffel, Philippe Etchebesttel érkezett és főzött. Jókat.


Az Onyx sous-chefje nyerte a Bocuse d'Or hazai döntőjét

2011. október 17.

A Magyar Bocuse d'Or Akadémia a Hoventa nemzetközi szálloda-, vendéglátóipari és gasztrotechnikai szakkiállítás keretében rendezte meg a Bocuse d'Or hazai döntőjét. A világ legrangosabb nemzetközi szakácsversenyének hazai győztese Széll Tamás, az Onyx étterem sous-chefje lett, így ő képviselheti hazánkat az európai selejtezőn Brüsszelben jövőre.


Doveri nyelvhal a Bocuse d'Or hazai döntőjén

2011. szeptember 26.

Bemutatták azokat a különleges nyersanyagokat, amelyekből a Bocuse d'Or október 14-én sorra kerülő hazai döntőjének versenyzői készítik majd fogásaikat. A két legfontosabb közülük: hal kategóriában a doveri nyelvhal, hús kategóriában pedig a szabad tartású csirke.


1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17


LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Legfrissebb

Pharrell Williams

Pharrell Williams

Pharrell Williams lett az év divatikonja

Pharrell Williamst választotta idén az év divatikonjának az Amerikai Divattervezők Tanácsa (CFDA).

Bunga-Bunga

Bunga-Bunga

Felszámolta fizetett háremét Berlusconi

Nyilvánosságra került az a levél, amelyet Silvio Berlusconi volt olasz kormányfő írt az általa rendezett "bunga-bunga partikon" résztvevő fiatal nőknek.

Taxidermia

Taxidermia

Hódít a taxidermia a kínai gazdagok között

Egyre növekszik a kitömött vadállatok iránti kereslet a kínai gazdagok körében

Pokerdoboz
Pókertippek

Pókertippek

Az élő játékban az egyik legegyértelműbb és legnehezebben leplezhető árulkodó jel a kézremegés. Ez többnyire erős kézre és nem blöffre utal. Pókertippek.

Top5