Címketár a Deluxe.hu oldalain

[A-Á] [B] [C-CS] [D] [E-É] [F] [G-GY] [H] [I-Í] [J] [K] [L] [M] [N-NY] [O-Ó] [Ö-Ő] [P] [Q] [R] [S-SZ] [T-TY] [U-Ú] [Ü-Ű] [V] [W-X-Y] [Z-ZS]

A kifejezésre 97 találat van a Deluxe.hu oldalon

A legdrágább hazai luxusingatlanok

2009. augusztus 31.

A luxusingatlan fogalma sokat változott az utóbbi évtizedekben. Míg sok hirdetésben a nyolcvanas és a kilencvenes években épült házak esetében is használják ezt a jelzőt, valójában számos különleges megoldás, szolgáltatás és stíluselem indokolja ezt az elnevezést. Utánajártunk, mi számít luxusnak a hazai ingatlanpiacon, és mennyibe kerülnek, hol találhatók a legdrágább magáningatlanok.


Heti 3 millióért lakhatunk a milliárdos palotájában

2009. július 30.

Kiadja mesébe illő londoni nyári palotáját Lakshmi Mittal indiai milliárdos, ugyanis mindeddig nem sikerült vevőt találnia a világ egyik legfényűzőbb ingatlanjára. A bérleti díj egy szakértő szerint akár heti 3 millió forintnak megfelelő összeg is lehet.


Negyedmilliós szerelmi fészket vásárolt a hercegnő

2009. július 29.

Negyedmilliós szerelmi fészket vásárolt partnerével közösen Zara Phillips hercegnő. A 26 éves arisztokrata a híresztelések ellenére még mindig nem megy férjhez.


Havi 17 millióért adja ki villáját a színésznő

2009. július 28.

Kate Hudson havonta 17 millióért adja bérbe malibui luxusvilláját. A sztár, aki egyébként ajándékba kapta az ingatlant, ideje nagy részét New Yorkban tölti baseballsztár partnerével.


Megépült az orosz milliomosok diszkriminatív lakóparkja

2009. július 17.

Megépült az a Moszkva környéki elit lakópark, amelynek területén csak a leggazdagabbak vásárolhattak ingatlant. A válogatott szomszédságnak azonban ára van, egy átlagos rezidencia is több mint 3 milliárd forintnak megfelelő összegbe kerül.


Többszintes luxusvillát kaptak Paris Hilton kutyái

2009. június 10.

Többszintes, természetesen kis termetű kutyákra szabott villába költöztek Paris Hilton ölebei, amelyek száma elérte a 18-at. Az örökösnő egy közösségi oldalon osztotta meg a nyilvánossággal kutyái új házának fotóit.


150 millióval tartozik a maffiavezér lánya

2009. június 07.

Csaknem 150 milliós tartozás miatt került veszélybe egy néhai amerikai maffiavezér lányának Long Island-i luxusotthona. Victoria Gotti ingatlanvásárlással- és eladással próbál meg pénzt szerezni a családi rezidencia megmentéséhez.


Eladó a gyilkos producer kastélya

2009. június 04.

Árulja Los Angeles-i luxusingatlanát az a producer, akit azért ítéltek el, mert a szóban forgó rezidencián meggyilkolt egy színésznőt. A pénz a csaknem 20 éves börtönbüntetés elleni fellebbezés jogi költségeinek fedezésére kell.


A válság vesztes sztárjai

2009. április 19.

Az ingatlanpiac válsága nemcsak az üzletemberek, hanem a hírességek bankszámlájára is hatással van. Bezárt éttermek, évek óta eladó luxusrezidenciák jelzik a sztárok anyagi helyzetében bekövetkezett változásokat. Összegyűjtöttük a legnagyobb veszteseket.


Luxusvillát bérelt barátnőjének a herceg

2009. március 16.

A svájci Alpokban bérel heti 40 ezer fontba kerülő luxusvillát Vilmos herceg. A brit uralkodócsalád hagyományos tavaszi vakációjára ezúttal nem apja, hanem partnere és barátai kísérik el a trónörököst.


1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Legfrissebb

Pharrell Williams

Pharrell Williams

Pharrell Williams lett az év divatikonja

Pharrell Williamst választotta idén az év divatikonjának az Amerikai Divattervezők Tanácsa (CFDA).

Bunga-Bunga

Bunga-Bunga

Felszámolta fizetett háremét Berlusconi

Nyilvánosságra került az a levél, amelyet Silvio Berlusconi volt olasz kormányfő írt az általa rendezett "bunga-bunga partikon" résztvevő fiatal nőknek.

Taxidermia

Taxidermia

Hódít a taxidermia a kínai gazdagok között

Egyre növekszik a kitömött vadállatok iránti kereslet a kínai gazdagok körében

Pokerdoboz
Pókertippek

Pókertippek

Az élő játékban az egyik legegyértelműbb és legnehezebben leplezhető árulkodó jel a kézremegés. Ez többnyire erős kézre és nem blöffre utal. Pókertippek.

Top5